fizia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Zapraszamy do Lenki Im więcej przyjaciół, tym większe szanse na lepsze życie Quote
fizia Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Serdecznie prosimy o choćby najdrobniejsze deklaracje Bez nich nie będziemy mogli wysłać Lenki do DT.... Quote
Doda_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 po wypłacie napiszę ile mogę dac stalej deklaracji. Quote
Szarotka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Fiziu trzeba przywolac ciotki od astkow i bokserow, bo Lenka jest w ich typie. Quote
fizia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 [quote name='Szarotka']Fiziu trzeba przywolac ciotki od astkow i bokserow, bo Lenka jest w ich typie.[/QUOTE] Już dawałam znać i są tez tutaj. Lenka jest tez na forach takich psiaków. Tzn. bulowatych, bo z bokserem to chyba nie ma za wiele wspólnego. Ale wysyłam cały czas PW, może ktoś jeszcze zaglądnie... Quote
andzia69 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 no niestety...wszędzie proszą o kasę...a ona niestety nie romnaża się w kieszeniach:( Fiziu - są juz jakieś wiadomości o ew. konsultacji??? Quote
fizia Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 niestety mam tylko tę z 30 maja [I] Witaj, właśnie próbuję coś konkretnego ustalić, rozmawiałam już z nim wstępnie, potem wyjechał, ale jestem z nim umówiona na telefon. Ja tylko będę wiedziała co i jak - dam Wam znać. Mam straszny natłok zajęć, dr Wrzosek też - sesja niestety, ale mam nadzieję, że znajdzie dla Lenki czas.[/I] ale myślę, że warto jeszcze chwilę poczekać, bo jednak opcja darmowej diagnozy byłaby wspaniała takie badania są kosztowne Quote
fizia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Za pół godziny Naa ma rozmawiać o Lenie z neurologiem Quote
fizia Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 oczywiście napisze, jak tylko czegoś się dowiem. A może macie jakiś pomysł na bazarek dla Lenki. Musimy zacząć zbierać jakieś pieniążki na DT czy hotelik. Jak już będzie diagnoza to koniecznie trzeba wyciągnać Lenę z boksu Kiedyś był taki fajny bazarek na konika, łańcuszek serc, kupowało się za 5 zł serduszko - taką cegiełkę - a na koniec założycielka bazarku wkleiła zdjęcie z serduszkami, które miały wypisane nicki sponsorów. Ktoś mi kiedyś podsunął pomysł - tylko nei paiętam kto to był - na innym watku, żeby zrobić takie cegiełki w formie biletu po zdrowie Quote
Szarotka Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Tak Balbinka miala taki bazarek gdzie sie wykupowalo bilety na spa dla Balbkinki, zeby sie odchudziala. A ciotki od bokserow to gdzie ???????????? Quote
fizia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Mam dobre wieści [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_e_smile.gif[/IMG] 15 czerwca po 15 dr Wrzosek z Wrocławia będzie miał dla Lenki czas i przebada Ją Szukam teraz transportu z Jamrozowizny koło Częstochowy do Wrocławia I cudownie by było, gdyby nie musiała potem już wracać do schroniska.... Bardzo serdecznie dziękuję Naa za załatwienie tej konsultacji!! [URL="http://www.picturesanimations.com/flowers/0/115.gif"][IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/115.gif[/IMG][/URL] Quote
borysus Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Rozmawialiśmy z Fizią na temat ewentualnego DT u mnie, narazie czekam na informacje o stosunku Lenki do innych psów Póki co może takie szelki byłyby dobre: [url]http://www.sklep-zoo.pl/product_info.php?cPath=21_59&products_id=3739[/url] Quote
fizia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 A ja trzymam kciuki, żeby się udało!! Borysus zaoferował BEZPŁATNE DT dla Lenki :) Quote
Korenia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 [quote name='fizia']Borysus zaoferował BEZPŁATNE DT dla Lenki :)[/QUOTE] Bo wrocławianie mają dobre serducha :loveu: Quote
fizia Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 Oj wygląda na to, że tak - dawno już nie spotkałam się z ofertą bezpłatnego DT. No pomijając ostatnią akcję ewakuacji krakowskiego schroniska, gdzie faktycznie było jakieś pospolite ruszenie i udało się ulokować w domach tymczasowych ok. 600 psów - większość z Nich już nie musiała wrócić do schroniska :) We Wrocławiu byłam 3 tygodnie temu, mamy tam przyjaciół, cudne miasto. Byliśmy w ZOO :) i nawet polizała mnie żyrafa :) Quote
Recommended Posts