Lidan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Szura']Jeżu, falstart mamy, uprzedzam resztę. :P Poleciało, nie da się zatrzymać. :evil_lol:[/QUOTE] E no... Chyba nie wypada tak nachalnie... Choć już raz widziałam bazarek, który prawie skończył się zanim na dobre zaczął. Jakieś przetwory własnej roboty ktoś sprzedawał... Macie szczęście, że nie rzuciłyście się na to co ja sobie upatrzyłam :p Quote
Victoria Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Buu, a ja muszę ogarnąć w sobie sępa, bo pieniędzy nie mam. Ale i tak z niecierpliwością wyczekuję, licząc na to, że wraz z bazarkiem kasa mi się cudem pojawi :lol: Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Lidan, to nie ja to zaczęłam, zobaczyłam, że zaczęli, to sama zarezerwowałam co chciałam. A chyba dobrze, że napisałam tu reszcie o tym? Quote
FredziaFredzia Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Według mnie taks powinna ignorować zamówienia które są zanim się rozpoczął bazarek. Będzie sprawiedliwie. Quote
*Monia* Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Specjalnie budzik nastawiłam żeby nie przegapić bo po podróży padałam na twarz, a tu widzę wszystkie falstart mamy :roll: Quote
Szura Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Fredzia, moim zdaniem też - ale NA WSZELKI WYPADEK wolę zarezerwować, bo interesują mnie tylko dwie rzeczy, do tego mają być na prezent, więc mi zależy. Quote
Lidan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='wilczy zew']to wy jeszcze nie śpicie??[/QUOTE] Widzę, że nie jesteśmy w tym czuwaniu osamotnione :p Głupio byłoby iść teraz spać a rano zobaczyć, że już nie zostało nic do kupienia ;-) Quote
necianeta89 Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Lidan']Widzę, że nie jesteśmy w tym czuwaniu osamotnione :p Głupio byłoby iść teraz spać a rano zobaczyć, że już nie zostało nic do kupienia ;-)[/QUOTE] ja zawsze trafiałam na resztki ;) dziś nie chciałam, ale to co bym z chęcią kupiła nie będzie pasować na mojego szkraba. A pilnie kupie szelki.. hm. Quote
Lidan Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Jeśli taks zrobi sobie teraz przerwę do rana to dopiero będziemy cierpieć :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 [quote name='Lidan']Jeśli taks zrobi sobie teraz przerwę do rana to dopiero będziemy cierpieć :chachacha:[/QUOTE] będą jaja :diabloti: przydałoby się pare red buli i 4 szklanki mocnej kawy :evil_lol: Quote
haliza Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 No to witam w niedzielny, śnieżny poranek :kaffee_2: :evil_lol:, ja jestem wyspana :diabloti:, a tu dalej nic nie słychać ;):evil_lol: Quote
anna35-1974 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 i ja zamówiłam przedwcześnie i mam nadzieje ze taks się przychyli do naszych zamówień,bo ileż można czekać,ups. Quote
Lidan Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Jezuuu...,Taks też nie śpi?! :-o Pewnie zasnęła nie wyłączając komputera i tak już zostało :roll: Czekałam wczoraj długo ale dogomanię nagle szlag trafił :angryy: Ani się nie wyspałam, ani zakupów nie zrobiłam :placz: Obudziłam się z bolącą głową i...co zrobiłam? włączyłam laptopa i dogomanię licząc, że może jednak forum naprawione i jakiś cudem bazarek zakończony :oops:. Teraz muszę go znowu poszukać :razz: Quote
Lidan Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) [quote name='anna35-1974']i ja zamówiłam przedwcześnie i mam nadzieje ze taks się przychyli do naszych zamówień,bo ileż można czekać,ups.[/QUOTE] Razem z innymi do końca :p A co? :diabloti: Sklep jeszcze zamknięty, kobieto, to gdzie się tak pchasz :eviltong: Edited February 5, 2012 by Lidan Quote
Paula03 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A ja mam takie pytanie, jeśli pisze, że obroża ma długość max 50 cm, to ile może mieć minimalna długość? Quote
taks Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Witam Kochani i przepraszam że naraziłam Was na nocne czuwanie Niestety wklejanie takiej ilości zdjęć to długa i żmudna praca. Na dodatek miałam niespodziewane ( i dotąd nie rozwiązane ) problemy z logowaniem sie na ImageShack i zdjęcia musiałam awaryjnie ściagąć przez inne hostingi. Na koniec padła dogomania... Bazarek zaraz otwieram ale: Niestety , co pewnie wielu z Was zdenerwuje , nie mogę uznać zamówień złożonych przed otwarciem bazarku. Bazarek jest w opcji "kup teraz" , wielu rzeczy nie jestem juz w stanie doszyć i są to pojedyncze egzemplarze więc uważam, że sprawiedliwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse. No i dopiero teraz, po oficjalnym otwarciu wiadomo na jaki cel jest bazarek co mam nadzieję dla wielu też jest dość istotną informacją. Biegnę więc otwierać bazarek i wszystkich , którzy zrobili falstart jeszcze raz przepraszam i proszę o ponowne zamówienie juz po moim poscie będacym początkiem oficjalnych zakupów Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 w takim razie grzecznie czekamy :) Taks odwaliłaś kupę dobrej roboty!!!!!! Quote
NightQueen Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Już otwarte, można legalnie zamawiać :cool3: uff zdążyłam i mam co chciałam HA :evil_lol: Quote
Szura Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Uważam dyskwalifikację za falstart za jak najbardziej słuszną. :lol: Już legalnie zamówione, uff. Wracam spać. :evil_lol: Quote
taks Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Oficjalnie podaję link do nowego bazarku i zapraszam na zakupy [url]http://www.dogomania.pl/threads/222358-obro%C5%BCe-smycze-szelki-i-inne-na-3-cele-do-13.02?[/url] PS. jesli moge jeszcze o cos prosic to jesli ktos ma pytania na PW dotyczące np doszycia jakis rzeczy , to bardzo prosze o wstrzymanie sie z tym choć dzień , dwa bo teraz po prostu nie ogarnę i obsługi bazarku i odpisywania na PW. Jak pierwsza fala zakupów minie to juz będzie mi łatwiej na spokojnie wszystkim odpowiedzieć Quote
Lidan Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='taks']Bazarek zaraz otwieram ale: Niestety , co pewnie wielu z Was zdenerwuje , nie mogę uznać zamówień złożonych przed otwarciem bazarku. Bazarek jest w opcji "kup teraz" , wielu rzeczy nie jestem juz w stanie doszyć i są to pojedyncze egzemplarze więc uważam, że sprawiedliwiej będzie jak wszyscy będą mieli równe szanse.[/quote] Podoba mi się ta decyzja [IMG]http://www.picturesanimations.com/o/ok/aaap.gif[/IMG] Lecę na zakupy :scared: Quote
NightQueen Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='taks'] PS. jesli moge jeszcze o cos prosic to jesli ktos ma pytania na PW dotyczące np doszycia jakis rzeczy , to bardzo prosze o wstrzymanie sie z tym choć dzień , dwa bo teraz po prostu nie ogarnę i obsługi bazarku i odpisywania na PW. Jak pierwsza fala zakupów minie to juz będzie mi łatwiej na spokojnie wszystkim odpowiedzieć[/QUOTE] ja się trochę z PW pośpieszyłam, ale poczekam grzecznie na odpowiedź ;) Quote
paulaa. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 już zamówiliśmy legalnie, uff. :smile: i akurat trafiliśmy kubraczek idealny rozmiarowo dla nas. :multi: Quote
Marta_Ares Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 mam cichą nadzieje, ze ten kubraczek dla nas tez bedzie dobry bo jest śliczny :) ok zamówiłam co chciałam i lece spać Quote
Recommended Posts