Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='taks']Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet[/QUOTE]
Hej ho, hej ho, na bazarek by się szło :multi:
Czekamy :)

Posted

No to i my się tutaj zaprezentujemy w obróżce.
Panienka po prawej ma obrożę zrobioną na specjalne zamówienie. Dzięki Taks, że się zgodziłaś takie białe dziwactwo zrobić dla nas :)
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/3077/dsc7012zm.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='taks']Wstępnie przymierzam się do soboty lub niedzieli, to zależy jak mi będzie "chodził" internet[/QUOTE]

A czy będzie można zamówić szeleczki dla mojej cudnej damy na zamówienie?:cool3::cool3::cool3:
[IMG]http://img209.imageshack.us/img209/1848/1013146.jpg[/IMG]

Posted

Przepraszam... muszę napisać :)
To ja mam takie pytanie, za czym zacznie się bazarek :P - przy większości obroży półzaciskowych jest napisane np.:
[COLOR=black]taśma zasadnicza dł. max 60 cm[/COLOR]
[COLOR=black]zacisk 7 cm.
Czy to oznacza, że obroża ma maksymalnie 60 cm długości, razem z zaciskiem? Nie bardzo wiem co w tym przypadku oznacza słowa zasadnicza. [/COLOR]

Posted

[quote name='zmiloscidopsow']Przepraszam... muszę napisać :)
To ja mam takie pytanie, za czym zacznie się bazarek :P - przy większości obroży półzaciskowych jest napisane np.:
[COLOR=black]taśma zasadnicza dł. max 60 cm[/COLOR]
[COLOR=black]zacisk 7 cm.
Czy to oznacza, że obroża ma maksymalnie 60 cm długości, razem z zaciskiem? Nie bardzo wiem co w tym przypadku oznacza słowa zasadnicza. [/COLOR][/QUOTE]
Nie, obroza ma max 60 cm, + dochodzi do tego 7 cm zacisku czyli z zaciskiem jest 67 cm ;-)