Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest do: Iś & Chester i do innych co mówią że gazeta jest kiczowata !!

Nie ma sie co tej gazety czepiać płacicie 3 zł a nie 8 jak za inne psie gazety !! Masz za tyle co zapłaciłeś więc nie czepiajcie sie gazety co kosztuje polowe taniej niz inne i jest połowę gorsza !!

Posted

Mi się tam ta gazetka podoba, co prawda prawnik piszę trochę niedokładnie w niektórych kwesiach ale ogólnie OK, jak za 3 zł. Bardzo w aktualnym numerze podoba mi się zdjęcie psa z językiem na nosie ze strony 27 (numeru 3) nadesłane przez Patryka Łuczyńskiego.
CO O NIM MYŚLICIE ?

Posted

Jeżeli chodzi Ci o mnie to z tą redakcją nie mam nic wspólnego. Czytam gazetę od pierwszego numeru i pisze prawdę co na jej temat sadzę, napisałem do redakcji w sprawie błędów w wypowiedzi prawnika w numerze drugim miesięcznika "Mój kochany pies".

Posted

szczerze nie podoba mi się ta gazeta...
kupiłam 1 numer, 2 przejrzałam, nic sensownego
zdziwił mnie fakt, że już do pierwszego numeru "napisali" czytelnicy, jak to możliwe?
poza tym większość historii zdaje się być wyssana z palca
w ogóle zastanawiam się też jaki jest sens wydawania tej gazety, same historyjki w typie: "a mój psiak to tamto itd.", takie rzeczy to można usłyszeć od każdego właściciela psa spotkanego gdziekolwiek, więc po co kupować tą gazetę, żeby poczytać nie wiem o plotkach?
ale ludzie lubią plotkować i tak ja sprzedają się plotkarskie gazetki, to pewnie to też będzie się sprzedawać, bo skoro kogoś interesuje, gdy jakaś gwiazdka kichnie na jakiejś imprezie to też z miłą chęcią poczytają sobie o Pani Kasi i katarze jej yoreczka albo w co lubi go ubierać lub jaki szampon najładniej pachnie :)
ale się rozpisałam :)
ale tak sobie osobiście myślę o tej gazetce :)

Posted

[quote name='BENEK104']Mi się tam ta gazetka pomaga, co prawda prawnik piszę trochę niedokładnie w niektórych kwesiach ale ogólnie OK, jak za 3 zł. Bardzo w aktualnym numerze podoba mi się zdjęcie psa z językiem na nosie ze strony 27 (numeru 3) nadesłane przez Patryka Łuczyńskiego.
CO O NIM MYŚLICIE ?

To mowisz BENEK,wytknales prawnikowi bledy...

CO O NIM MYŚLICIE ?[/

O prawniku czy Patryku Łuczyńskim?

Posted

No niestety sam znam interpretacje Ustawy o ochronie zwierząt i prawnik w numerze drugim źle napisał odpowiedź.
Co myślicie o zdjęciu psa nadesłanego przez Patryka Łuczyńskiego :-) .

Posted

Pies pustyni czyżbym wyczuwała ironię ? :diabloti:

zdziwił mnie fakt, że już do pierwszego numeru "napisali" czytelnicy, jak to możliwe?

mnie też. ciekawe co za czytelnicy wiedzieli że można pisać do gazetki zanim takowa powstała :evil_lol:
w ogóle zastanawiam się też jaki jest sens wydawania tej gazety, same historyjki w typie: "a mój psiak to tamto itd.", takie rzeczy to można usłyszeć od każdego właściciela psa spotkanego gdziekolwiek, więc po co kupować tą gazetę, żeby poczytać nie wiem o plotkach?

dokładnie.
jeszcze rozwaliła mnie część w bodajże nr. 1 na podstawie zdjęcia piali jakich ras mieszanką jest pies xd i dokładnie wiedzieli że akurat mama to lab, a tata dobek xd

Posted

I tak od razu ludzie rzucili się do pisania? Prawda jest taka, że te historie czytelników są wymyślane w redakcji. Nie wiem, czy już na tym wątku pisałam, że kiedyś w piśmie z historiami od ludzi trafiłam na historyjkę, a chyba 2 lata później, była ona jeszcze raz?

Posted

I♥Torro napisał(a):
Mi tam się podoba...;)

Dla takiej 'znawczyni' wystarczy ;)

Chyba się dziś wybiorę do kiosku i też zakupię z czystej ciekawości :cool3:

Posted

CarolineS napisał(a):
A gdzie mieszkasz? Bo ja swojej nie mogę dostać. Tylko jak Ci tu za przesyłkę zwrócić?

Wrocław :)
hm a gdybym tak ją zeskanowała?

• 3 weeks later...