__Lara Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cajus JB napisał(a):Mogę prosić link do tego drugiego szczeniaka. Gdzieś był ten wątek i się "podział"... :/ Quote
Cajus JB Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 __Lara napisał(a):Gdzieś był ten wątek i się "podział"... :/ Na pewno się odnajdzie. Quote
henikar Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 No jestem. Lara nie zdejmuj ogłoszeń odnośnie szczeniaka, bo faktycznie dzwonią ludzie i wtedy mówię im o tym drugim. Zaraz odnajdę drugi wątek i go podnionę. Tytuł: Potrzebny DS dla dwu-miesięczego szczeniaka- MAŁEGO. Quote
henikar Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Tobi był u weterynarza. Został zaszczepiony. Pani pisała, że rozbrykał się na całego i dochodzi już do siebie. Ma mi przesłac zdjęcia to zamieścimy je w wątku. Quote
__Lara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 henikar napisał(a):No jestem. Lara nie zdejmuj ogłoszeń odnośnie szczeniaka, bo faktycznie dzwonią ludzie i wtedy mówię im o tym drugim. Zaraz odnajdę drugi wątek i go podnionę. Tytuł: Potrzebny DS dla dwu-miesięczego szczeniaka- MAŁEGO. Właśnie dlatego ich nie zdjęłam :) Quote
henikar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Informacja sms z nowego domu: "Witam. Mały Tobi już się całkowicie oswoił. Psoci figluje, obgryza co sie da. Ale jest kochany. Strasznie piszczy jak zostaje sam, ale to jest kwestia przyzwyczajenia". Sa też 2 MMSy ze zdjęciami małego. Quote
henikar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Mam też dostac parę fotek na maila. A co do jego piszczenia to wierzę, bo kiedy znalazł się w nie odpowiednim domu, gdzie go zamknęli na balkonie to jego głosik postawił na nogi pół osiedla. Quote
Recommended Posts