Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

henikar napisał(a):
Ja też jej powiedziałam, żeby się nie martwiła, bo nie każdy może być piękny i mądry.:evil_lol:

no nie każdy...:diabloti:

Posted

Odpisałam temu...(??!!):

Witam.
Znalazłam Pana "ogłoszenie"pełne bzdur i oszczerstw na netbirdzie.
A właściwie netbird mnie o nim sam powiadomił.
Nie życzę sobie, żeby wypisywał Pan takie bzdury podając publicznie mój numer telefonu i adres mailowy w tym kontekście.
Zgłosiłam nadużycie, a jeżeli jeszcze raz jakikolwiek portal ogłoszeniowy zgłosi mi podobny fakt, poinformuję policję.
Netbird wkleił oczywiście IP komputera z którego Pan pisał.
P.S. Polecam, żeby zajrzał Pan do słownika ortograficznego, zanim zacznie Pan pisać cokolwiek.
P.S.2 Proszę poszukać na innych portalach - robiłam i robię ogłoszenia dla około 100 psów z całego kraju, pomagając w ten sposób wolontariuszom z różnych miast ( nie ja jedna zresztą). I zapewniam,
że mimo tego, nie mam meldunków w 100 miastach......
Bardzo mało Pan wie,jak widać
Agnieszka Faj.

Posted

Bardzo dobrze, szczerze ja też myślałam o powiadomieniu policji. Przesłałam teraz pocztą elektroniczną cały jego opis mojej córce (wcześniej tylko jej czytałam) i koleżance, która pomagała mi w przypadku szczeniaka wyrzuconego z samochodu. Dziewczyny popłakane ze śmiechu z treści i pisowni.

Posted

Moja córka stwierdziła, że co do jednego to facet miał rację i to prawda. No nie da się ukryć, że mieszczę się w wyznaczonej granicy wieku. A łudziłam się, że wyglądam 20 lat młodziej.

Posted

Mały to teraz FIDEL. Rodzinka ma też wspaniałą papugę, która fruwa sobie poza klatką. Jasza to im wpominałam o twoich papużkach, cieszą się, że znalazły dom.