henikar Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Ja też jej powiedziałam, żeby się nie martwiła, bo nie każdy może być piękny i mądry.:evil_lol: Quote
Jasza Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 henikar napisał(a):Ja też jej powiedziałam, żeby się nie martwiła, bo nie każdy może być piękny i mądry.:evil_lol: no nie każdy...:diabloti: Quote
Jasza Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Odpisałam temu...(??!!): Witam. Znalazłam Pana "ogłoszenie"pełne bzdur i oszczerstw na netbirdzie. A właściwie netbird mnie o nim sam powiadomił. Nie życzę sobie, żeby wypisywał Pan takie bzdury podając publicznie mój numer telefonu i adres mailowy w tym kontekście. Zgłosiłam nadużycie, a jeżeli jeszcze raz jakikolwiek portal ogłoszeniowy zgłosi mi podobny fakt, poinformuję policję. Netbird wkleił oczywiście IP komputera z którego Pan pisał. P.S. Polecam, żeby zajrzał Pan do słownika ortograficznego, zanim zacznie Pan pisać cokolwiek. P.S.2 Proszę poszukać na innych portalach - robiłam i robię ogłoszenia dla około 100 psów z całego kraju, pomagając w ten sposób wolontariuszom z różnych miast ( nie ja jedna zresztą). I zapewniam, że mimo tego, nie mam meldunków w 100 miastach...... Bardzo mało Pan wie,jak widać Agnieszka Faj. Quote
henikar Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Bardzo dobrze, szczerze ja też myślałam o powiadomieniu policji. Przesłałam teraz pocztą elektroniczną cały jego opis mojej córce (wcześniej tylko jej czytałam) i koleżance, która pomagała mi w przypadku szczeniaka wyrzuconego z samochodu. Dziewczyny popłakane ze śmiechu z treści i pisowni. Quote
henikar Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Moja córka stwierdziła, że co do jednego to facet miał rację i to prawda. No nie da się ukryć, że mieszczę się w wyznaczonej granicy wieku. A łudziłam się, że wyglądam 20 lat młodziej. Quote
henikar Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Mam zdjęcia szczeniaka w nowym domku. Jasza pomóż :razz: Quote
Jasza Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Wysyłaj! [email protected] Jak nie zdążę dzisiaj to jutro z samego rana! Quote
henikar Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Prawda, że śliczny. Dobrze trafił. Dzięki za wklejenie zdjęć. Quote
henikar Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Mały to teraz FIDEL. Rodzinka ma też wspaniałą papugę, która fruwa sobie poza klatką. Jasza to im wpominałam o twoich papużkach, cieszą się, że znalazły dom. Quote
Jasza Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Moje papużki dobrze trafiły! Gucio już tego samego dnia fruwał i zwiedzał dom..Maja jeszcze troszkę wystarszona... Quote
Recommended Posts