Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
  • Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nie wiem, czy tu mogę,... jak coś to usunę posty.
Byliśmy chwilę w niedzielę w Klembowie, było niestety już ciemno. Wzięliśmy dwa szczeniaki, poznaliśmy też kilka psów, np. ze szpitalika;)

To jest chyba Max? Po powtórnej operacji łapki, tym razem amputacja całkowita.

Posted

Przepraszam, że tutaj zawracam głowę, ale byłam ostatnio z Soemą w Klembowie (wzięłyśmy wtedy dwa szczeniaki, które już grzeją doopki i cieszą się życiem w docelowych Rodzinach:)). Ale sprawa nie daje mi spokoju. Zresztą obiecałam trzem psiakom, że po nie wrócę (jeden z Nich - Draja niestety uciekła:shake:, pozostałe to Bąbelek i Jego brat) i znajdę Im wspaniałe domy na całe życie.
Oprócz tego mam jeszcze przynajmniej 2 sprawdzone domy, które również przygarną psiaki.

I tutaj mam pytania o pewne psiaki! Mam nadzieję, że Ktoś będzie umiał mi w miarę szybko odpowiedzieć. Najważniejsze to czy te psiaki nadal poszukują domów?
Czy wykazują agresję? Na temat stosunku do dzieci i kotów i tak pewnie nic nie wiadomo, więc nawet nie pytam...
Chodzi o:
*niufka - nr 123 ze str.6 (jest to pies jak rozumiem?)
*psiaka - nr 148 ze str.7
*Fosterkę - nr 118 ze str.6
No i czy te psiaki są już wykastrowane/wysterylizowane?
Będę bardzo wdzięczna za wszelkie inf.na temat tych psiaków.
Oczywiście, jeśli możecie to napiszcie też coś proszę na temat Bąbelka i Jego brata.

Posted

[quote name='AGA35']123- pies został odebrany przez właściciela
118 - adoptowana
148 ;-( nie sprawdziłam wczoraj postaram się dowiedzieć[/QUOTE]

Dziękuję za wieści.
Gdyby psiak nr 148 nadal tam był, to najprawdopodobniej mam dla Niego dobry dom:)

• 5 months later...