Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moim zdaniem Parys może trafić do Zuzi bo już nasze "tyszaki" zimę tam przetrwały a np. Poster też nie ma długiej i gęstej sierści ;). A jak tam trafi to będziemy tym bardziej zmotywowani żeby starać sie znaleźć mu domek stały przed zimą i robić bardzo, bardzo dużo ogłoszeń :evil_lol:.

Jak nie ma innego chętnego mogę być księgową Paryska bo myślę, że sporej grupie składających deklaracje może to troszkę ułatwić życie:p. Jak są inne propozycje to proszę pisać ;) .

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlfaLS']Moim zdaniem Parys może trafić do Zuzi bo już nasze "tyszaki" zimę tam przetrwały a np. Poster też nie ma długiej i gęstej sierści ;). A jak tam trafi to będziemy tym bardziej zmotywowani żeby starać sie znaleźć mu domek stały przed zimą i robić bardzo, bardzo dużo ogłoszeń :evil_lol:.

Jak nie ma innego chętnego mogę być księgową Paryska bo myślę, że sporej grupie składających deklaracje może to troszkę ułatwić życie:p. Jak są inne propozycje to proszę pisać ;) .[/QUOTE]

Mnie to bardzo ułatwi... Trochę zuboży agencję banku o koszt iluś przekazów, ale być może za to wzbogaci innego zwierzaka...;)

Posted

Witam wszystkich i dziękuję za zaproszenie do Paryska-pieska. Niestety mam dużo deklaracji, więc mogę wspomagać staruszka jedynie 10zł miesiecznie.Ale będę go odwiedzać

Posted

[quote name='ranias']Witam wszystkich i dziękuję za zaproszenie do Paryska-pieska. Niestety mam dużo deklaracji, więc mogę wspomagać staruszka jedynie 10zł miesiecznie.Ale będę go odwiedzać[/QUOTE]
Dziękujemy za przybycie:lol:. Każda złotówka sie liczy a tym bardziej aż 10 :multi:. A o zaglądanie bardzo prosimy bo to nam pomaga pokazywać Paryska światu:lol:

Posted

Niestety nie mogę się zdeklarować bo nie wiem co dalej z moją pracą a już parę bidulów mam pod "opieką"...
Będę zaglądać... W razie jakiejś dziury budźetowej może jednorazowo troszkę załatam grosikiem. Niestety nie będzie to duża kwota...

Posted

No to jeśli Parysek ma zamieszkać z Mikusią (na co liczę :) ), to dorzucę mu 10zł miesięcznie, więcej naprawdę nie dam rady :( czy jest już plan wyjazdu czy jeszcze zbieramy deklaracje?

Posted

[quote name='Plicha']No to jeśli Parysek ma zamieszkać z Mikusią (na co liczę :) ), to dorzucę mu 10zł miesięcznie, więcej naprawdę nie dam rady :( czy jest już plan wyjazdu czy jeszcze zbieramy deklaracje?[/QUOTE]
Pięknie dziękujemy!!!! Jeszcze trochę i stworzymy u ZuziM takie nasze "Tychy na wynos":diabloti:. Plan na dziś jest taki: Parysem będzie mógł jechać do hoteliku jak tylko Zuzia zrobi mu budę, czyli za ok. 10-dni. Nikus juz szykuje samochód żeby królewicza odwieść i w dodatku wraz z Livką sponsorują paliwo:multi:. Na pierwszy miesiąc w hoteliku kasę zaproponowała Ketunia, my musimy nazbierać jak najszybciej deklaracje na kolejne miesiące. Jak do tej pory jest chyba 80 zł. z Twoją deklaracją 90 zł. - ale tu mogę się mylić .... W każdym razie mamy sporo zbierania przed sobą :cool3:
[quote name='dineh']cioteczki jak coś będzie wiadomo i stworzycie tekst do ogłoszeń proszę się u mnie domagać postaram sie choć tak pomóc[/QUOTE]
Dziękujemy, przypomnimy się;)

Posted

[quote name='AlfaLS']No jak się ktoś ociąga w zaglądaniu do Paryska to później tak ma :diabloti:[/QUOTE]

uduszę normalnie uduszę :grab: :diabloti: :grab: :diabloti: :grab:

ja wróciłam dopiero z pracy :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='polubek']uduszę normalnie uduszę :grab: :diabloti: :grab: :diabloti: :grab:

ja wróciłam dopiero z pracy :placz: :placz: :placz:[/QUOTE]
Jak nie udusisz to będzie Ci wybaczone nie zaglądanie ale jak udusisz to kto Ci wybaczy??????:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AlfaLS']Jak nie udusisz to będzie Ci wybaczone nie zaglądanie ale jak udusisz to kto Ci wybaczy??????:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

sama sobie wybaczę :diabloti:

Posted

[FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:

[/FONT]Nikus - przejazd do hoteliku za darmo

Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku

[FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT]

Agata51 - 10 zł.

polubek - 5 zł.

UBOCZE - 15 zł.

Kaja555 - 10 zł.

AlfaLS - 10 zł.

Nikus - 10 zł.

Livka - 10 zł.

Ladymonia0610 - 10zł

ranias - 10 zł.
[FONT=Arial Black] [/FONT]
[FONT=Arial]Plicha - 10 zł.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]100[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.[/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]

Mamy już pierwszą setkę!!!:multi::multi::multi:

Zostało 250 zł. Kto jeszcze dorzuci choć kilka złotych??? Bardzo prosimy...

Posted

Widać, że zapraszanie na wątek daje efekty :multi:. Resztę też uzbieramy, powoli ale damy radę. Choć jak nas, a zwłaszcza mnie Polubek udusi to sama nie wiem :diabloti:

Posted

[quote name='AlfaLS']Widać, że zapraszanie na wątek daje efekty :multi:. Resztę też uzbieramy, powoli ale damy radę. Choć jak nas, a zwłaszcza mnie Polubek udusi to sama nie wiem :diabloti:[/QUOTE]

Spoko, będziemy Cię bronić, choćby ze względu na Paryska ;)

Posted

[quote name='ranias']A konto do wpłat jakie?[/QUOTE]

Zaczekamy na Alfę...;)

Mam nadzieję, że zgodzi się być księgową. Jej konto wspomaga już tyle tyskich bid...:lol:

Posted

Do biedronki przyszedł lisek:
- Czemu smętny nasz Parysek?
- Zamiast pytać, dołóż dyszkę,
By radosnym był Paryskiem...

[FONT=Arial Black]Musimy Paryska z tej okropnej depresji uratować! Wyciągnąć go ze schronu, bo nam zgaśnie!!! Bardzo prosimy o deklaracje! Każde kilka złotych na wagę ocalenia Paryska...[/FONT]
[FONT=Arial Black][/FONT]
[FONT=Arial Black][IMG]http://lh5.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV5kdST9I/AAAAAAAADVo/OolQIbM8C9o/DSC_0188.JPG[/IMG][/FONT]

Posted

[quote name='UBOCZE']Do biedronki przyszedł lisek:
- Czemu smętny nasz Parysek?
- Zamiast pytać, dołóż dyszkę,
By radosnym był Paryskiem...

[FONT=Arial Black]Musimy Paryska z tej okropnej depresji uratować! Wyciągnąć go ze schronu, bo nam zgaśnie!!! Bardzo prosimy o deklaracje! Każde kilka złotych na wagę ocalenia Paryska...[/FONT][/QUOTE]
UBOCZE super wierszyk!!! Zazdroszczę Ci tej umiejętności pisania takich super wierszyków dla naszych braci mniejszych.......:p

Ponieważ nie było protestów a chętnych innych też nie - to sama się ogłaszam ksiegową Paryska:evil_lol:. Tym co chcieli zaraz wyślę PW z numerem konta i namiarami na mnie;).

A przy okazji - jak ktoś z darczyńców wpłaca na dwa, trzy czy nawet cztery tyszaki, na które ja zbieram to spokojnie może to robić za jednym zamachem, jednym przelewem. Ewentualnie prosze na PW wiadomość co i na kogo / głównie w przypadkach jakiejś ekstra wpłaty/.Ale nawet jak tego nie bedzie to postaram się sobie poradzić. Staram sie na bieżąco odwiedzać nasze wątki i uzupełniać wpłaty a i mój zawód / księgowa/ choć tu sie sensownie przydaje:diabloti: