AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Moim zdaniem Parys może trafić do Zuzi bo już nasze "tyszaki" zimę tam przetrwały a np. Poster też nie ma długiej i gęstej sierści ;). A jak tam trafi to będziemy tym bardziej zmotywowani żeby starać sie znaleźć mu domek stały przed zimą i robić bardzo, bardzo dużo ogłoszeń :evil_lol:. Jak nie ma innego chętnego mogę być księgową Paryska bo myślę, że sporej grupie składających deklaracje może to troszkę ułatwić życie:p. Jak są inne propozycje to proszę pisać ;) . Quote
UBOCZE Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Moim zdaniem Parys może trafić do Zuzi bo już nasze "tyszaki" zimę tam przetrwały a np. Poster też nie ma długiej i gęstej sierści ;). A jak tam trafi to będziemy tym bardziej zmotywowani żeby starać sie znaleźć mu domek stały przed zimą i robić bardzo, bardzo dużo ogłoszeń :evil_lol:. Jak nie ma innego chętnego mogę być księgową Paryska bo myślę, że sporej grupie składających deklaracje może to troszkę ułatwić życie:p. Jak są inne propozycje to proszę pisać ;) .[/QUOTE] Mnie to bardzo ułatwi... Trochę zuboży agencję banku o koszt iluś przekazów, ale być może za to wzbogaci innego zwierzaka...;) Quote
ranias Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Witam wszystkich i dziękuję za zaproszenie do Paryska-pieska. Niestety mam dużo deklaracji, więc mogę wspomagać staruszka jedynie 10zł miesiecznie.Ale będę go odwiedzać Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='ranias']Witam wszystkich i dziękuję za zaproszenie do Paryska-pieska. Niestety mam dużo deklaracji, więc mogę wspomagać staruszka jedynie 10zł miesiecznie.Ale będę go odwiedzać[/QUOTE] Dziękujemy za przybycie:lol:. Każda złotówka sie liczy a tym bardziej aż 10 :multi:. A o zaglądanie bardzo prosimy bo to nam pomaga pokazywać Paryska światu:lol: Quote
maarit Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Niestety nie mogę się zdeklarować bo nie wiem co dalej z moją pracą a już parę bidulów mam pod "opieką"... Będę zaglądać... W razie jakiejś dziury budźetowej może jednorazowo troszkę załatam grosikiem. Niestety nie będzie to duża kwota... Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 o matko aleście mi ciotki i wujkowie zafundowali caluśkie dwie stronice czytania Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No jak się ktoś ociąga w zaglądaniu do Paryska to później tak ma :diabloti: Quote
Plicha Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 No to jeśli Parysek ma zamieszkać z Mikusią (na co liczę :) ), to dorzucę mu 10zł miesięcznie, więcej naprawdę nie dam rady :( czy jest już plan wyjazdu czy jeszcze zbieramy deklaracje? Quote
dineh Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 cioteczki jak coś będzie wiadomo i stworzycie tekst do ogłoszeń proszę się u mnie domagać postaram sie choć tak pomóc Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Plicha']No to jeśli Parysek ma zamieszkać z Mikusią (na co liczę :) ), to dorzucę mu 10zł miesięcznie, więcej naprawdę nie dam rady :( czy jest już plan wyjazdu czy jeszcze zbieramy deklaracje?[/QUOTE] Pięknie dziękujemy!!!! Jeszcze trochę i stworzymy u ZuziM takie nasze "Tychy na wynos":diabloti:. Plan na dziś jest taki: Parysem będzie mógł jechać do hoteliku jak tylko Zuzia zrobi mu budę, czyli za ok. 10-dni. Nikus juz szykuje samochód żeby królewicza odwieść i w dodatku wraz z Livką sponsorują paliwo:multi:. Na pierwszy miesiąc w hoteliku kasę zaproponowała Ketunia, my musimy nazbierać jak najszybciej deklaracje na kolejne miesiące. Jak do tej pory jest chyba 80 zł. z Twoją deklaracją 90 zł. - ale tu mogę się mylić .... W każdym razie mamy sporo zbierania przed sobą :cool3: [quote name='dineh']cioteczki jak coś będzie wiadomo i stworzycie tekst do ogłoszeń proszę się u mnie domagać postaram sie choć tak pomóc[/QUOTE] Dziękujemy, przypomnimy się;) Quote
Plicha Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Super wiadomości :) No to trzeba zbierać, nie ma innej opcji :) Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='AlfaLS']No jak się ktoś ociąga w zaglądaniu do Paryska to później tak ma :diabloti:[/QUOTE] uduszę normalnie uduszę :grab: :diabloti: :grab: :diabloti: :grab: ja wróciłam dopiero z pracy :placz: :placz: :placz: Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='polubek']uduszę normalnie uduszę :grab: :diabloti: :grab: :diabloti: :grab: ja wróciłam dopiero z pracy :placz: :placz: :placz:[/QUOTE] Jak nie udusisz to będzie Ci wybaczone nie zaglądanie ale jak udusisz to kto Ci wybaczy??????:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti: Quote
polubek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Jak nie udusisz to będzie Ci wybaczone nie zaglądanie ale jak udusisz to kto Ci wybaczy??????:evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti:[/QUOTE] sama sobie wybaczę :diabloti: Quote
UBOCZE Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska: [/FONT]Nikus - przejazd do hoteliku za darmo Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku [FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT] Agata51 - 10 zł. polubek - 5 zł. UBOCZE - 15 zł. Kaja555 - 10 zł. AlfaLS - 10 zł. Nikus - 10 zł. Livka - 10 zł. Ladymonia0610 - 10zł ranias - 10 zł. [FONT=Arial Black] [/FONT] [FONT=Arial]Plicha - 10 zł.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]100[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.[/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Mamy już pierwszą setkę!!!:multi::multi::multi: Zostało 250 zł. Kto jeszcze dorzuci choć kilka złotych??? Bardzo prosimy... Quote
AlfaLS Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Widać, że zapraszanie na wątek daje efekty :multi:. Resztę też uzbieramy, powoli ale damy radę. Choć jak nas, a zwłaszcza mnie Polubek udusi to sama nie wiem :diabloti: Quote
EVA2406 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='AlfaLS']Widać, że zapraszanie na wątek daje efekty :multi:. Resztę też uzbieramy, powoli ale damy radę. Choć jak nas, a zwłaszcza mnie Polubek udusi to sama nie wiem :diabloti:[/QUOTE] Spoko, będziemy Cię bronić, choćby ze względu na Paryska ;) Quote
Livka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dzień Dobry :lol: Parysku idę na żebry prosić dobre serca o dyszkę dla ciebie :roll: Trzymaj się już niedługo jedziesz na wczasy:loveu: Quote
malicja Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 moge dolozyc 20.- ale tylko jednorazowo.. i zaznaczam sobie watek :-) Quote
Livka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='malicja']moge dolozyc 20.- ale tylko jednorazowo.. i zaznaczam sobie watek :-)[/QUOTE] Dziękujemy :):):) Quote
kaja555 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 dziękujemy! no to powoli ale chyba się uzbiera... ;) Quote
UBOCZE Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='ranias']A konto do wpłat jakie?[/QUOTE] Zaczekamy na Alfę...;) Mam nadzieję, że zgodzi się być księgową. Jej konto wspomaga już tyle tyskich bid...:lol: Quote
UBOCZE Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Do biedronki przyszedł lisek: - Czemu smętny nasz Parysek? - Zamiast pytać, dołóż dyszkę, By radosnym był Paryskiem... [FONT=Arial Black]Musimy Paryska z tej okropnej depresji uratować! Wyciągnąć go ze schronu, bo nam zgaśnie!!! Bardzo prosimy o deklaracje! Każde kilka złotych na wagę ocalenia Paryska...[/FONT] [FONT=Arial Black][/FONT] [FONT=Arial Black][IMG]http://lh5.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV5kdST9I/AAAAAAAADVo/OolQIbM8C9o/DSC_0188.JPG[/IMG][/FONT] Quote
AlfaLS Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='UBOCZE']Do biedronki przyszedł lisek: - Czemu smętny nasz Parysek? - Zamiast pytać, dołóż dyszkę, By radosnym był Paryskiem... [FONT=Arial Black]Musimy Paryska z tej okropnej depresji uratować! Wyciągnąć go ze schronu, bo nam zgaśnie!!! Bardzo prosimy o deklaracje! Każde kilka złotych na wagę ocalenia Paryska...[/FONT][/QUOTE] UBOCZE super wierszyk!!! Zazdroszczę Ci tej umiejętności pisania takich super wierszyków dla naszych braci mniejszych.......:p Ponieważ nie było protestów a chętnych innych też nie - to sama się ogłaszam ksiegową Paryska:evil_lol:. Tym co chcieli zaraz wyślę PW z numerem konta i namiarami na mnie;). A przy okazji - jak ktoś z darczyńców wpłaca na dwa, trzy czy nawet cztery tyszaki, na które ja zbieram to spokojnie może to robić za jednym zamachem, jednym przelewem. Ewentualnie prosze na PW wiadomość co i na kogo / głównie w przypadkach jakiejś ekstra wpłaty/.Ale nawet jak tego nie bedzie to postaram się sobie poradzić. Staram sie na bieżąco odwiedzać nasze wątki i uzupełniać wpłaty a i mój zawód / księgowa/ choć tu sie sensownie przydaje:diabloti: Quote
Recommended Posts