Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja555']ode mnie 10zł na Paryska miesięcznie[/QUOTE]

Cudnie!!!:multi: Trzeba wierzyć, że da sie uratować Paryska...:lol:

[FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:[/FONT]

Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku

[FONT=Arial Black]Deklaracje miesięczne:[/FONT]

Agata51 - 10 zł.

polubek - 5 zł.

UBOCZE - 15 zł.

Kaja555 - 10 zł.

Razem - 40 zł.[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]

PS. Czy możesz, Kaju, wkleić te deklaracje do pierwszego postu???;)

Bądźmy dobrej myśli!!!:lol:

Posted

[quote name='kaja555']Zrobione! ;)[/QUOTE]

Łojej!!!:oops:

Chyba dodałem do Twojego nicku o jedną piątkę za dużo!!!:oops: Zaraz będę edytował...:lol:

Posted

Parysek ma 40 zł deklaracji miesięcznych. Kto jeszcze dorzuci kilka złotych???

Bardzo prosimy!!!

[IMG]http://lh6.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV2zSubJI/AAAAAAAADVQ/Sd2f4YXES8U/s576/DSC_0150.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='UBOCZE']Ciepły kącik, smaczna miska...:roll:
To wystarczy dla Paryska.:lol:
Jemu trzeba tak niewiele:shake:
By był Twoim przyjacielem...:-(

[IMG]http://lh5.ggpht.com/__V8OO9v4JsQ/SrAV50edipI/AAAAAAAADVs/uNWuU53hIsg/DSC_0200.JPG[/IMG][/QUOTE]

Jedna rymowanka już była... Postaram się niedługo o następne...:lol:

Posted

Antoś w domu grzeje doopkę,:multi:
Poster w hoteliku szczeka,:roll:
Bronia piękną ma chałupkę,:loveu:
Dylcia wrescie nie narzeka,:razz:
Mika z budy już wychodzi,;)
Maniuś znów u właściciela,:p
Został jeszcze smutny Parys,:shake:
Znajdźmy jemu przyjaciela...:-(

Posted

[quote name='UBOCZE']Antoś w domu grzeje doopkę,:multi:
Poster w hoteliku szczeka,:roll:
Bronia piękną ma chałupkę,:loveu:
Dylcia wrescie nie narzeka,:razz:
Mika z budy już wychodzi,;)
Maniuś znów u właściciela,:p
Został jeszcze smutny Parys,:shake:
Znajdźmy jemu przyjaciela...:-([/QUOTE]

Piękna rymowanka.:)
Kto jeszcze pomoże smutnemu Paryskowi?? :(

Posted

Polubku przyszlam. Moze jutro bede miec wiecej weny, ale mamy dzisiaj deszczowa pogode a ja powinnam sprzatac i gotowac, bo jutro mi goscie zjezdzaja, a woli nie mam :):)

Posted

[quote name='AlfaLS']No nie ma siły - ja na razie 10 zł. stalej dla Paryska:lol:.
To co piszemy do jednego hoteliku, który ma wielkie serce dla Tyszaków????????:evil_lol:[/QUOTE]

Pewnie trzeba napisać. Tam już jest Państwo Tyskie w Państwie...:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:

[/FONT]Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku

Agata51 - 10 zł.

polubek - 5 zł.

UBOCZE - 15 zł.

Kaja555 - 10 zł.

AlfaLS - 10 zł.

Razem - 50 zł.[IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='UBOCZE']Pewnie trzeba napisać. Tam już jest Państwo Tyskie w Państwie...:evil_lol:[/QUOTE]
To chyba zapytam Zuzię czy nam przyjmie Paryska i od kiedy? A i na tej opłacie by sie troszkę chyba zaoszczędziło bo u Zuzi to chyba by 350 zł. było;). Zaproszę ją na wątek ;).

Posted

No tak ... wszystkie staruszki z Tychow sie do mnie przenosza .....
Nie powiem, zeby mnie to martwilo, bo to fajniutkie psiaki ... chociaz niektore uparte czorty !!!!!
Ale niech wreszci sie tylko ladna pogoda zrobi .... to juz sie za wszystkie wezme .... no z Posterkiem moze byc gorzej, bo on uparciuch najwiekszy !
Nie da sie zlapac, zeby smyczke przypiac. Parowki i smakolyki za to juz od jakiegos czasu bierze mi z reki, a to juz w jego przypadku, sukces !

Jesli chodzi o Paryska .... on chyba nie jest wiekszy od Posterka ?????
Musze to wiedziec, bo moze go do jakiegos innego psiaka ulokuje ? Bedzie mu razniej moze z kolezanka ????
Mysle o tym, zeby do Dagusi albo do Miki jakiegos psiaka dokwaterowac, bo moze wtedy dziewczynki sie bardziej otworza na towarzystwo.
Chociaz Dagunia juz wlasciwie ma to za soba.
I jak myslicie, czy on jest na tyle spokojny i .... koze jakis niedolezny troche (?), ze nie bedzie probowal uciekac od Dylanki ?????
Ona juz nie gryzie zerdzi i nie podkopuje sie, ale jak moze postepowac Parys ????
Bo mam jeszcze niewidomego psiaka i on moze pojsc do Daguni do zagrodki, a Parys do kojczyka.
Musze po prostu odpowiednio psiaki ulokowac, zeby potem dobrze sie czuly i one i ja zebym nie musiala sie o nie martwic.

Co do miejsca, to mialabym miejsce dla Parysa , jak napisalam .... albo u Dagusi, albo po przeniesieniu do Dagusi Yogiego, w jego kojcu.
Jedyne, czego mi brakuje, to budy ..... musimy ja dopiero zbudowac. deski mam juz zamowione.
Powinny byc lada chwila.

Tak wiec, prosze o informacje, jaki duzy jest Parys .....
A ja napisze niedlugo, kiedy bede miala bude gotowa.
Powinno to byc w przeciagu max dwoch tygodni.

Posted

Zuziu kochana jesteś!!! A u Ciebie to rzeczywiście robią nam się takie "Tychy na wynos":evil_lol:. Już dzwonię do grazyny9915, żeby dokładnie się zorientowała co i jak z Paryskiem i dała nam znać;). Może ona w schronisku dowie się coś więcej o jego wielkości, zachowaniu i innych ważnych sprawach....

Zuziu dziękujemy i szykuj tą budkę, szykuj!!!!

Posted

[quote name='AlfaLS']Zuziu kochana jesteś!!! A u Ciebie to rzeczywiście robią nam się takie "Tychy na wynos":evil_lol:. [/QUOTE]

Trzeba byłoby zorganizować u Zuzi tyski konsulat i mianować Postera konsulem...:evil_lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Trzeba byłoby zorganizować u Zuzi tyski konsulat i mianować Postera konsulem...:evil_lol:[/QUOTE]
Super pomysł! Jestem za :evil_lol:.
Zuziu Grażynka mówi, że Parys jest podobnego wzrostu jak Poster, może odrobinkę większy ale chudszy ;). Resztę dowie się w sobotę w schronisku....

Posted

[quote name='Nikus']no to ja szykuję maszynę powoli-bo nie ma innej opcji-ja jadę i kropka:) a.....no i 10 zł stałej:)[/QUOTE]

Dzięki Wielkie!!!:multi:

Gdy Nikuś pojawił się, to musi być dobrze...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Nikus']no to ja szykuję maszynę powoli-bo nie ma innej opcji-ja jadę i kropka:) a.....no i 10 zł stałej:)[/QUOTE]
No to powolutku wszystko zaczyna się pięknie układać:multi:.
Nikus dziękujemy za gotowość!!!!!!

[COLOR=pink]Grażynka pytała czy jest sens jechać tak tylko z jednym psem[/COLOR] :evil_lol:

Posted

[quote name='UBOCZE']Dzięki Wielkie!!!:multi:

Gdy Nikuś pojawił się, to musi być dobrze...:lol::lol::lol:[/QUOTE]

hehe...dawno tu podglądałem.. i jak ma jechać do ZuziaM to juz nie wytrzymałem:):):)

Posted

[FONT=Arial Black]Deklaracje jednorazowe na Paryska:

[/FONT]Ketunia - 450 zł. na pierwszy miesiąc hoteliku

Agata51 - 10 zł.

polubek - 5 zł.

UBOCZE - 15 zł.

Kaja555 - 10 zł.

AlfaLS - 10 zł.

Nikus - 10 zł.

[FONT=Arial Black]Razem[/FONT] - [FONT=Arial Black]60[/FONT] [FONT=Arial Black]zł.[/FONT][IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]