magda222 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='ranias']Wróciliśmy ze spacerku, ale rewelacji nie będzie :shake: Bardzo żałuję, bo miałam nadzieję, że Parysek zamieszka niedaleko ode mnie. Koleżanka szukała pieska dla wujka, ale wczoraj okazało się,że ten pan przygarnął jakiegoś kundelka, który koczował na działkach. No i tak się nagadaliśmy z Paryskiem, a tu nic z tego. Pociecha tylko,że inny piesio ma domek i to bardzo fajny:lol:[/QUOTE] Widocznie to jeszcze nie był TEN Paryskowy domek. Trzymamy kciuki !!! Oby się znalazł jak najszybciej!!! Quote
AlfaLS Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Agatko - dziękujemy!!!!!!!!!!! Tyszaki wychodzą na prostą :multi: Nareszcie :lol: Dziś na konto Paryska wpłynęło 72 zł. od UBOCZA za 3 miesiące hotelikowania. [B]Bardzo, bardzo dziękujemy!!!!!!!!![/B] Dziś Parysek ma na koncie 1209 zł. :multi: Parysku a jak tam Twoje marchewki? Chyba musimy Ci trochę ich podesłać.........:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kolorowych snów Parysku, a jutro biegania po takich pięknych łąkach. A może zamiast marchewek woreczek dobrej karmy?[IMG]http://www.royalcanin.co.uk/images/screensavers_rc.jpg[/IMG] Quote
Jola i Czterołapy Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Taki ładny wieczór, że aż chce się pobiegać ;) Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']Taki ładny wieczór, że aż chce się pobiegać ;)[/QUOTE] To bierzemy Paryska i idziemy na dłłłłłłłłłługi spacer :lol: Quote
ranias Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Od dłuuuuuuuuuuugich spacerków i rozmaitych pogawędek jestem ja- i już czekam ze smyczką, a Wy ciotki do sklepiku robić raban:p Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Na zakupy chwilowo kasy brak :shake: Na konto Paryska wpłynęło 20 zł. od Agaty51. Dziękujemy pięknie!!!!!!!!!! Po zapłaceniu za hotelik 340 zł. za okres 26.08-25.09.2010r. na koncie Paryska jest 889 zł.:multi: Quote
Enge Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Witam, przepraszam za moją długą nieobecność.W najbliższym czasie prześle zaległe pieniądze bardzo przepraszam że tak zniknełam, ciesze się że u Paryska wszystko wpożątku ;D Quote
AlfaLS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Witamy ponownie :lol: A już miałam pisać PW :diabloti: Quote
danka4u1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [quote name='ranias']Od dłuuuuuuuuuuugich spacerków i rozmaitych pogawędek jestem ja- i już czekam ze smyczką, a Wy ciotki do sklepiku robić raban:p[/QUOTE] Oczywiście cioteczko, oczywiście, ale Parysek TERAZ zażyczył sobie wyjścia na nocny spacerek i chciał mi coś powiedzieć. Czy to prawda? Dobranoc. Quote
Livka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='danka4u1']Oczywiście cioteczko, oczywiście, ale Parysek TERAZ zażyczył sobie wyjścia na nocny spacerek i chciał mi coś powiedzieć. Czy to prawda? Dobranoc.[/QUOTE] No masz ... :mad: tu znowu jakieś tajemnice ... Uchylcie rąbka tajemnicy o czym tak pogadujecie sobie z Paryskiem :cool3: plissss Quote
ranias Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='danka4u1']Oczywiście cioteczko, oczywiście, ale Parysek TERAZ zażyczył sobie wyjścia na nocny spacerek i chciał mi coś powiedzieć. Czy to prawda? Dobranoc.[/QUOTE] No no Parysku, mało ci było migdalenia pod krzaczkiem, jeszcze ciocię Danusię na nocne mizianki wyciągasz ?!:loveu: Quote
danka4u1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='ranias']No no Parysku, mało ci było migdalenia pod krzaczkiem, jeszcze ciocię Danusię na nocne mizianki wyciągasz ?!:loveu:[/QUOTE] Reniu, nie odkrywaj tajemnic "nocnej alkowy" i dziennej też :shake: :oops: Parysek jest nieśmiały...:oops: Chodź piesiu na te ekscesy pod krzaczek... Quote
Jola i Czterołapy Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Deszcz juz nie pada. Wiatr nie wieje. Ciepło, świerszcze grają :) Kto jest chętny na wieczorny spacerek? Quote
danka4u1 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Gdzie nie wieje, to nie wieje :evil_lol: ale na spacerek z Parysem i Tobą już biegnę :multi: Quote
Jola i Czterołapy Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Przepraszam, Parysku za OT ;) Mam prośbę: popatrzcie na wątek Kory! [COLOR="#008000"]Kora potrzebuje wszystkiego: DT/DS, pomocy w opłacaniu hoteliku, ogłoszeń...[/COLOR] Może damy radę pomóc Korze i agamice, która o Korę walczy już tak długo i (praktycznie) samotnie??? :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/112317-Zuzia-Kora-ON-był-strach-jest-zbyt-wielka-chec-obrony-DŁUG-W-HOTELU-błagamy-o-pomoc[/url][/QUOTE] Quote
magda222 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Przepraszam za offa, ale zapraszam na wątek klaczki i źrebaczka, który urodził się bez oczu: [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/191663-URODZI%C5%81AM-SI%C4%98-BEZ-OCZU-wyrok-%C5%9Bmierci-dla-matki-i-c%C3%B3rki[/url]....[/U] Fundacja Dorothy zbiera na ich wykup. Jeśli pomożemy uda się uratować je przed rzeźnią... Bardzo proszę reklamujcie wątek. Allegro cegiełkowe: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1207601761[/URL] [IMG]http://lh5.ggpht.com/_b59jItY0KQM/THgbWD7UGRI/AAAAAAAABBo/5iTpC5BikYM/10.jpg[/IMG] Quote
ranias Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Parysku, zapraszam na pogawędki i małe co nieco ;) Quote
Jola i Czterołapy Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 To małe co-nie-co, to moze po spacerku... będzie lepiej smakowało ;) i pogoda taka ładna, spacerkowa :) Quote
ranias Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']To małe co-nie-co, to moze po spacerku... będzie lepiej smakowało ;) i pogoda taka ładna, spacerkowa :)[/QUOTE] Zjemy wszystko po drodze, żeby mieć dużo siły na dłuuugi spacerek ;-) Quote
danka4u1 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Jola+Rani+Sari']To małe co-nie-co, to moze po spacerku... będzie lepiej smakowało ;) i pogoda taka ładna, spacerkowa :)[/QUOTE] Ładna pogoda?:shake: Gdzie? U nas leje i wieje:angryy: [quote name='ranias']Zjemy wszystko po drodze, żeby mieć dużo siły na dłuuugi spacerek ;-)[/QUOTE] Parys nie lubi spacerów w deszczu.:angryy: Krótka przechadzka na co- nie- co i powrót na pogaduchy w domowym zaciszu. Letnie ekscesy pod krzaczkiem chyba już skończyły się:shake: Quote
AlfaLS Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Kochani czy ktoś ma czas żeby troszkę poogłaszać naszego Paryska? Ja wiem, że mu u Zuzi dobrze ale co własny domek to własny ....... Quote
magda222 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 [quote name='AlfaLS']Kochani czy ktoś ma czas żeby troszkę poogłaszać naszego Paryska? Ja wiem, że mu u Zuzi dobrze ale co własny domek to własny .......[/QUOTE] Mam problem z czasem, ale mogę mu wykupić pakiet ogłoszeń na bazarku. Quote
Recommended Posts