ranias Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A mój zwierzyniec połknąłby to w minuty trzy. Parysku kiełbaskę? Wygląda mniam, mniam :lol: Quote
AlfaLS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Moja suczka też by takim darem nie pogardziła ;). Quote
danka4u1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Może Parys podzieli się...prosimy o adresik, wyślemy hurtem. Marcheweczka też? Quote
AlfaLS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='danka4u1']Może Parys podzieli się...prosimy o adresik, wyślemy hurtem. Marcheweczka też?[/QUOTE] Marcheweczka to raczej nie :shake:. Próbowałam zachęcić ale coś nie bardzo za to kalafiorek jak najbardziej ;). Quote
danka4u1 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Jak świat- światem, a pies- psem- o kalafiorku jeszcze nie słyszałam...:shake: Quote
_Goldenek2 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Mój uwielbiał ogórki kiszone i kapustę kiszoną, a także śledzie :) Quote
AlfaLS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='danka4u1']Jak świat- światem, a pies- psem- o kalafiorku jeszcze nie słyszałam...:shake:[/QUOTE] A widzisz - ja też nie :evil_lol: ale dziś dałam jej spróbować i sama byłam zaskoczona że smakowało :lol:. Quote
Syla Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Moja ukochana ratlerka, ś.p. Vikusia była wszystkożerna.Jak miała do wyboru zieloną sałatę czy szynkę, to zawsze wolała sałatę.Jadła jabłka razem z ogryzkami, uwielbiała gruszki, arbuz, kapustę kiszoną uwielbiała.Śledzie w oleju, w śmietanie...przysięgam, że wszystko.Nigdy wcześniej i później, teraz też, nigdy już, nie będę miała takiego psa.27 grudnia...to już będa 3 lata jak jej nie ma ze mną, a ja ciągle tęsknię, płaczę jak tylko pomyślę.Ból i tęsknota są cały czas.Cholewcia, znowu mnie wzięło.Co z tego, że mam teraz aż 3 psy.Żaden nawet nie łagodzi nieustannej tęsknoty.Jedynie Lejek...pewnie kiedyś był inteligentnym chłopakiem, teraz to już roślinka.Edziu jest fajny, przymilny i zabawowy, lubię go.Majeczka lubi ubocze i święty spokój, babcinka lubi kontakt z człowiekiem, ale tylko wtedy jak sama tego chce.Nie porównuje piesków, każdy jest inny.Jednak moja Vikulinka była wyjątkowa.To było porozumienie bez słów, pozazmysłowe...inaczej tego nie określę, bo po prostu się nie da.Przepraszam Parysku, bo to twój wątek.Pozdrawiam. Quote
AlfaLS Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Syla nie przepraszaj - akurat tutaj na dogo są ludzie, którzy dokładnie Cie rozumieją:p. Prawie każdy z nas przechodził odejście czworonożnego członka rodziny wiec wiemy co to za tęsknota za tymi co odeszli.........I masz rację, każde zwierzę jest inne, powala czymś wyjątkowym ale są też wyjątki wyjątkowe /jakby powiedział klasyk/ za którymi tęsknimy jakby mocniej i zawsze jak nasze myśli do nich wracają to łza się kręci w oku :-(. Quote
_Goldenek2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='AlfaLS']Syla nie przepraszaj - akurat tutaj na dogo są ludzie, którzy dokładnie Cie rozumieją:p. Prawie każdy z nas przechodził odejście czworonożnego członka rodziny wiec wiemy co to za tęsknota za tymi co odeszli.........I masz rację, każde zwierzę jest inne, powala czymś wyjątkowym ale są też wyjątki wyjątkowe /jakby powiedział klasyk/ za którymi tęsknimy jakby mocniej i zawsze jak nasze myśli do nich wracają to łza się kręci w oku :-(.[/QUOTE] Oby tylko łza... Ja beczę jak głupia, a mój Charlie umarł ponad 2 lata temu... Żaden pies go nie zastąpi..... Dopiero jego śmierć była przyczyną, że zaczęłam pomagać psiakom w potrzebie.... Quote
ranias Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Parysku dzień dobry, przychodzę z wizytą :lol: Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Parysku, cioteczki przychodzą tutaj z wizytami porannymi, wieczornymi, rozmawiają o gustach kulinarnych, a nikt nie przyniesie Ci nic do jedzenia. Czy marcheweczki, paróweczki skończyły się? Co biedny, głodny pies zje dziś na kolację? Quote
_Goldenek2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='danka4u1']Parysku, cioteczki przychodzą tutaj z wizytami porannymi, wieczornymi, rozmawiają o gustach kulinarnych, a nikt nie przyniesie Ci nic do jedzenia. Czy marcheweczki, paróweczki skończyły się? Co biedny, głodny pies zje dziś na kolację?[/QUOTE] Zuzia mu dogadza :):loveu: Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='_Goldenek2']Zuzia mu dogadza :):loveu:[/QUOTE] Oczywiście, że tak i tylko dlatego możemy tutaj dyskutować spokojnie o psich menu.. Quote
AlfaLS Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Marchewki marchewkami, inne warzywa innymi warzywami a ja muszę troszkę o finansach Paryskowych ;). Od ostatniego rozliczenia na konto Paryska wpłynęło: - od _Goldenek2 20 zł., - od Figa33 30 zł., - od Ranias 20 zł. / za sierpień i wrzesień/, - od Ma6da 20 zł., - od Kaja555 10 zł., - od Livki 10 zł., - od Nikusia 10 zł. Razem:120 zł. [B]Bardzo pięknie dziękujemy wszystkim wpłacającym!!!!!!!!!![/B] Dziś Parysek ma na koncie 1027 zł. Mam nadzieję, że jak Zuzia znajdzie chwilkę to nam coś napisze o naszym kawalerze bo stęskniłam się jakoś za wiadomościami od niej :roll:. Quote
Plicha Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Też jestem ciekawa co u Paryska :) Dziś przelałam deklarację za sierpień. Jak tam humorek Paryskowi dopisuje? Quote
dudson13 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Parysku, tak się cieszę , że masz się dobrze. Buziaki Quote
ranias Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Parysku zaglądam z kiełbaską i życzę ci spokojnej nocy:loveu: Quote
AlfaLS Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Majku a ja myślałam, ze już całkiem zapomniałeś o Parysku - o odwiedzaniu go ;). Quote
majku33krakow Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='AlfaLS']Majku a ja myślałam, ze już całkiem zapomniałeś o Parysku - o odwiedzaniu go No cos ty ciocia pamietam,podgladałem go. Quote
AlfaLS Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='majku33krakow'][quote name='AlfaLS']Majku a ja myślałam, ze już całkiem zapomniałeś o Parysku - o odwiedzaniu go No cos ty ciocia pamietam,podgladałem go.[/QUOTE] A to co innego bo się nie odzywałeś to myślałam ze buszujesz tylko po innych wątkach ;) Quote
Recommended Posts