Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Bjuta']Roko ma obserwatora na allegro. Odzywał się ktoś może?[/QUOTE] Telefon milczy. Noszę go teraz cały czas przy sobie. Jutro kończę szybciej lekcje to postaram się po szkole pojechać do niego. ilon_n, Ty mieszkasz na/w okolicy przedmieścia Jakubskiego? ;) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 U mnie telefony milczały cały czas. Jak Dusia znalazła dom to bez przerwy ktoś dzwoni. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dzwoniła Pani z okolicy Białegostoku i chciałaby adoptować Roka!!!! :) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Super. Jak rozmowa i jakie dalsze kroki?[/QUOTE] Jutro jadę do schroniska. ilon_n, pomożesz? Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Coś czuję, że jutro będzie tłoczno w schronie. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Coś czuję, że jutro będzie tłoczno w schronie.[/QUOTE] Też będziesz? ;) Myślę, że najpierw dogadamy ze schroniskiem, bo nie wiem jak toruńskie schronisko respektuje takie adopcje. Jutro zadzwonię do tej Pani i zapytam czy zgadza się na rozmowę przedadopcyjną, podpisania umowy, wizyty poadopcyjne. Najpierw muszę wiedzieć czy ten pies na pewno tam jest. Ja nie jestem zbyt mobilna jeśli chodzi o rezerwacje psa itp, bo nie jestem pełnoletnia. Nie ukrywam, że liczę na Was :loveu: Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja chcę być. Zajrzę do szczeniaków i suni z mojej okolicy. Shapira i ilon_n też planowały, ale to muszą same się wypowiedzieć. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Ja chcę być. Zajrzę do szczeniaków i suni z mojej okolicy. Shapira i ilon_n też planowały, ale to muszą same się wypowiedzieć.[/QUOTE] A o której byś planowała tam przyjechać? Ja mogę być ok 14. Mogę liczyć na Wasza pomoc? Nigdy jeszcze nie przeprowadzałam adopcji i strasznie się denerwuje. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']A o której byś planowała tam przyjechać? Ja mogę być ok 14. Mogę liczyć na Wasza pomoc? Nigdy jeszcze nie przeprowadzałam adopcji i strasznie się denerwuje.[/QUOTE] Mała poprawka. [B]Byś planował :cool3: :lol::lol: [/B]Pewnie tak jak dziewczyny koło południa, ale jak będę mógł i będzie trzeba to zostanę. Chyba że jakaś cioteczka się dołączy.[B] :lol: [/B] Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Mała poprawka. [B]Byś planował :cool3: :lol::lol: [/B]Pewnie tak jak dziewczyny koło południa, ale jak będę mógł i będzie trzeba to zostanę. Chyba że jakaś cioteczka się dołączy.[B] :lol: [/B][/QUOTE] Przepraszam bardzo:oops: tak z przyzwyczajenia:eviltong: Ja będę zaraz po szkole i nie mam zbyt dużo czasu, bo jeszcze z moją sucz muszę do szczepienia jechać. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Jutro jadę do schroniska. ilon_n, pomożesz?[/QUOTE] nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!! Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n']nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!![/QUOTE] No no...siła toruńska ;) Ja będę najwcześniej przed 14. Mam nadzieje, że jakoś się poznamy ;) A jest tam ktoś z Was wolontariuszem na stałe? Może kojarzę ;) Ja tam aktywnie dość chodziłam w wakacje 2008 i w roku szkolnym w prawie każdy weekend, w ostatnie wakacje już troszkę mniej, a teraz to już nie mam czasu... tylko nauka i nauka... Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Też będziesz? ;) Myślę, że najpierw dogadamy ze schroniskiem, bo nie wiem jak toruńskie schronisko respektuje takie adopcje. Jutro zadzwonię do tej Pani i zapytam czy zgadza się na rozmowę przedadopcyjną, podpisania umowy, wizyty poadopcyjne. Najpierw muszę wiedzieć czy ten pies na pewno tam jest. Ja nie jestem zbyt mobilna jeśli chodzi o rezerwacje psa itp, bo nie jestem pełnoletnia. Nie ukrywam, że liczę na Was :loveu:[/QUOTE] Talia, nie ma sprawy, poprowadzimy to razem .. i koniecznie trzeba zbadać domek, bo białostocczyzna niestety nie słynie z dobrego traktowania zwierząt .. zwłaszcza jeśli miałby trafić do gospodarstwa .. oby nie do budy, taki pokojowo-łóżkowy psiak .. trzeba poszukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej .. PS. tak, mieszkam na Jakubskim .. i jak sądzę pewnie gdzieś blisko Ciebie .. :) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Przepraszam bardzo:oops: tak z przyzwyczajenia:eviltong: Ja będę zaraz po szkole i nie mam zbyt dużo czasu, bo jeszcze z moją sucz muszę do szczepienia jechać.[/QUOTE] Nie ma sprawy. :lol::lol::lol: [quote name='ilon_n']nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!![/QUOTE] Niezła ekipa. :multi::multi::multi: [quote name='Talia']No no...siła toruńska ;) Ja będę najwcześniej przed 14. Mam nadzieje, że jakoś się poznamy ;) A jest tam ktoś z Was wolontariuszem na stałe? Może kojarzę ;) Ja tam aktywnie dość chodziłam w wakacje 2008 i w roku szkolnym w prawie każdy weekend, w ostatnie wakacje już troszkę mniej, a teraz to już nie mam czasu... tylko nauka i nauka...[/QUOTE] Będzie dobrze. Znajdziemy się. Pewnie będę mógł to poczekam. ;););) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Właśnie szukam kogoś do rozmowy przedadopcyjnej. Pisze już 3 maila ;) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n'] PS. tak, mieszkam na Jakubskim .. i jak sądzę pewnie gdzieś blisko Ciebie .. :)[/QUOTE] Tak po avatarku chyba kojarzę psiaka... Twoja sunia jest taka grzeczna i zawsze chodzi przy nodze? ;) Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Tak po avatarku chyba kojarzę psiaka... Twoja sunia jest taka grzeczna i zawsze chodzi przy nodze? ;)[/QUOTE] jasssne :biggrina: najbardziej ułożony piesek pod Słońcem, moja psia Love Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 A moja taka pierdołka, która się wszystkiego boi :D Często chodzimy na plac w parku na psie spotkanie ;) Tu nasza galeria: [url]http://www.dogomania.pl/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina?p=14633823#post14633823[/url] Taki mały OT. Być może znalazłam osobę, która może przeprowadzić wizytę. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']A moja taka pierdołka, która się wszystkiego boi :D Często chodzimy na plac w parku na psie spotkanie ;) Tu nasza galeria: [url]http://www.dogomania.pl/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina?p=14633823#post14633823[/url] Taki mały OT. Być może znalazłam osobę, która może przeprowadzić wizytę.[/QUOTE] To świetnie!! - połowa sukcesu to udana wizyta przedadopcyjna .. i dobre rozpoznanie gruntu .. reszta to już kwestia samej organizacji, czasu i ewentualnie pieniędzy na transport .. Tinka widzę spotyka się w gronie psiopodobnych :) Kaira miała też swoją szajkę do spotkań (Labki, Goldeny itp), ale zaorali nam górki pod bloki i ekipa jakoś się rozpierzchła .. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Wizytę przeprowadzi [B]agaciaaa[/B] :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę? Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n']jasssne :biggrina: najbardziej ułożony piesek pod Słońcem, moja psia Love[/QUOTE] Potwierdzam. :lol: [quote name='Talia']Wizytę przeprowadzi [B]agaciaaa[/B] :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę?[/QUOTE] Super. :lol: Wtrącę się. ;) Psy pewnie kojarzę z widzenia, bo tam chodzi stała ekipa. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Wizytę przeprowadzi [B]agaciaaa[/B] :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę?[/QUOTE] Oskar to odwzajemniona miłość mojej Kairy .. chłopak niestety wyprowadził się i skończyło się romansowanie :placz: Aiszę doskonale pamiętam, bo osobiście jej pańcia musiała odrywać ją od Kairy jak sie sczepiły żuchwami i żadna nie chciała ustapić .. ostro było, ale wtedy przekonałam się, że Kaira jak trzeba to nawet terrierom daje radę .. uff .. Kama, Smuga, Roza i Szagi też bywali, ale Kaira z Oskarem mieli je nieco "w tyle" jak się już spotkali :evil_lol: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Niestety Ogi się wyprowadził ;) Moja tez miała na pieńku z Aiszą. A bokserke Fante [*] kojarzysz? Quote
Recommended Posts