Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Bjuta napisał(a):Roko ma obserwatora na allegro. Odzywał się ktoś może? Telefon milczy. Noszę go teraz cały czas przy sobie. Jutro kończę szybciej lekcje to postaram się po szkole pojechać do niego. ilon_n, Ty mieszkasz na/w okolicy przedmieścia Jakubskiego? ;) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 U mnie telefony milczały cały czas. Jak Dusia znalazła dom to bez przerwy ktoś dzwoni. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dzwoniła Pani z okolicy Białegostoku i chciałaby adoptować Roka!!!! :) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Super. Jak rozmowa i jakie dalsze kroki? Jutro jadę do schroniska. ilon_n, pomożesz? Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Coś czuję, że jutro będzie tłoczno w schronie. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Coś czuję, że jutro będzie tłoczno w schronie. Też będziesz? ;) Myślę, że najpierw dogadamy ze schroniskiem, bo nie wiem jak toruńskie schronisko respektuje takie adopcje. Jutro zadzwonię do tej Pani i zapytam czy zgadza się na rozmowę przedadopcyjną, podpisania umowy, wizyty poadopcyjne. Najpierw muszę wiedzieć czy ten pies na pewno tam jest. Ja nie jestem zbyt mobilna jeśli chodzi o rezerwacje psa itp, bo nie jestem pełnoletnia. Nie ukrywam, że liczę na Was :loveu: Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ja chcę być. Zajrzę do szczeniaków i suni z mojej okolicy. Shapira i ilon_n też planowały, ale to muszą same się wypowiedzieć. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Cajus JB napisał(a):Ja chcę być. Zajrzę do szczeniaków i suni z mojej okolicy. Shapira i ilon_n też planowały, ale to muszą same się wypowiedzieć. A o której byś planowała tam przyjechać? Ja mogę być ok 14. Mogę liczyć na Wasza pomoc? Nigdy jeszcze nie przeprowadzałam adopcji i strasznie się denerwuje. Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']A o której byś planowała tam przyjechać? Ja mogę być ok 14. Mogę liczyć na Wasza pomoc? Nigdy jeszcze nie przeprowadzałam adopcji i strasznie się denerwuje. Mała poprawka. Byś planował :cool3: :lol::lol: Pewnie tak jak dziewczyny koło południa, ale jak będę mógł i będzie trzeba to zostanę. Chyba że jakaś cioteczka się dołączy. :lol: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Cajus JB']Mała poprawka. Byś planował :cool3: :lol::lol: Pewnie tak jak dziewczyny koło południa, ale jak będę mógł i będzie trzeba to zostanę. Chyba że jakaś cioteczka się dołączy. :lol: Przepraszam bardzo:oops: tak z przyzwyczajenia:eviltong: Ja będę zaraz po szkole i nie mam zbyt dużo czasu, bo jeszcze z moją sucz muszę do szczepienia jechać. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Jutro jadę do schroniska. ilon_n, pomożesz? nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!! Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ilon_n napisał(a):nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!! No no...siła toruńska ;) Ja będę najwcześniej przed 14. Mam nadzieje, że jakoś się poznamy ;) A jest tam ktoś z Was wolontariuszem na stałe? Może kojarzę ;) Ja tam aktywnie dość chodziłam w wakacje 2008 i w roku szkolnym w prawie każdy weekend, w ostatnie wakacje już troszkę mniej, a teraz to już nie mam czasu... tylko nauka i nauka... Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Też będziesz? ;) Myślę, że najpierw dogadamy ze schroniskiem, bo nie wiem jak toruńskie schronisko respektuje takie adopcje. Jutro zadzwonię do tej Pani i zapytam czy zgadza się na rozmowę przedadopcyjną, podpisania umowy, wizyty poadopcyjne. Najpierw muszę wiedzieć czy ten pies na pewno tam jest. Ja nie jestem zbyt mobilna jeśli chodzi o rezerwacje psa itp, bo nie jestem pełnoletnia. Nie ukrywam, że liczę na Was :loveu: Talia, nie ma sprawy, poprowadzimy to razem .. i koniecznie trzeba zbadać domek, bo białostocczyzna niestety nie słynie z dobrego traktowania zwierząt .. zwłaszcza jeśli miałby trafić do gospodarstwa .. oby nie do budy, taki pokojowo-łóżkowy psiak .. trzeba poszukać kogoś do wizyty przedadopcyjnej .. PS. tak, mieszkam na Jakubskim .. i jak sądzę pewnie gdzieś blisko Ciebie .. :) Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Przepraszam bardzo:oops: tak z przyzwyczajenia:eviltong: Ja będę zaraz po szkole i nie mam zbyt dużo czasu, bo jeszcze z moją sucz muszę do szczepienia jechać. Nie ma sprawy. :lol::lol::lol: ilon_n napisał(a):nie ma sprawy Talia, będę około 11, może troszkę po jesli nie uda mi się urwać z pracy .. wygląda na to, że jutro spotkamy się w końcu chyba wszyscy :) masz być Ty, ja, cajus, saphira i chyba kasia też .. niezła banda!!!! Niezła ekipa. :multi::multi::multi: Talia napisał(a):No no...siła toruńska ;) Ja będę najwcześniej przed 14. Mam nadzieje, że jakoś się poznamy ;) A jest tam ktoś z Was wolontariuszem na stałe? Może kojarzę ;) Ja tam aktywnie dość chodziłam w wakacje 2008 i w roku szkolnym w prawie każdy weekend, w ostatnie wakacje już troszkę mniej, a teraz to już nie mam czasu... tylko nauka i nauka... Będzie dobrze. Znajdziemy się. Pewnie będę mógł to poczekam. ;););) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Właśnie szukam kogoś do rozmowy przedadopcyjnej. Pisze już 3 maila ;) Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 ilon_n napisał(a): PS. tak, mieszkam na Jakubskim .. i jak sądzę pewnie gdzieś blisko Ciebie .. :) Tak po avatarku chyba kojarzę psiaka... Twoja sunia jest taka grzeczna i zawsze chodzi przy nodze? ;) Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Talia napisał(a):Tak po avatarku chyba kojarzę psiaka... Twoja sunia jest taka grzeczna i zawsze chodzi przy nodze? ;) jasssne :biggrina: najbardziej ułożony piesek pod Słońcem, moja psia Love Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 A moja taka pierdołka, która się wszystkiego boi :D Często chodzimy na plac w parku na psie spotkanie ;) Tu nasza galeria: http://www.dogomania.pl/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina?p=14633823#post14633823 Taki mały OT. Być może znalazłam osobę, która może przeprowadzić wizytę. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']A moja taka pierdołka, która się wszystkiego boi :D Często chodzimy na plac w parku na psie spotkanie ;) Tu nasza galeria: http://www.dogomania.pl/threads/116034-Moja-dr%C5%BC%C4%85ca-galeretka-w-czekoladzie-Kud%C5%82ata-Dama-Tina?p=14633823#post14633823 Taki mały OT. Być może znalazłam osobę, która może przeprowadzić wizytę. To świetnie!! - połowa sukcesu to udana wizyta przedadopcyjna .. i dobre rozpoznanie gruntu .. reszta to już kwestia samej organizacji, czasu i ewentualnie pieniędzy na transport .. Tinka widzę spotyka się w gronie psiopodobnych :) Kaira miała też swoją szajkę do spotkań (Labki, Goldeny itp), ale zaorali nam górki pod bloki i ekipa jakoś się rozpierzchła .. Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Wizytę przeprowadzi agaciaaa :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę? Quote
Cajus JB Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n']jasssne :biggrina: najbardziej ułożony piesek pod Słońcem, moja psia Love Potwierdzam. :lol: [quote name='Talia']Wizytę przeprowadzi agaciaaa :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę? Super. :lol: Wtrącę się. ;) Psy pewnie kojarzę z widzenia, bo tam chodzi stała ekipa. Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Talia']Wizytę przeprowadzi agaciaaa :loveu: Chodziłaś z sunia na spotkania przy jednostce wojskowej? Kojarzysz może Oskara, Bałszę, Aisze, Szagiego, Rozę, Kamę(Goldenkę), Smugę? Oskar to odwzajemniona miłość mojej Kairy .. chłopak niestety wyprowadził się i skończyło się romansowanie :placz: Aiszę doskonale pamiętam, bo osobiście jej pańcia musiała odrywać ją od Kairy jak sie sczepiły żuchwami i żadna nie chciała ustapić .. ostro było, ale wtedy przekonałam się, że Kaira jak trzeba to nawet terrierom daje radę .. uff .. Kama, Smuga, Roza i Szagi też bywali, ale Kaira z Oskarem mieli je nieco "w tyle" jak się już spotkali :evil_lol: Quote
Talia Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Niestety Ogi się wyprowadził ;) Moja tez miała na pieńku z Aiszą. A bokserke Fante [*] kojarzysz? Quote
Recommended Posts