Nes2009 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187465-Zeus.-Kupka-nieszczęścia-zbiera-na-leczenie.-Pomóżmy-razem!!!?p=14873470#post14873470 Chociaż popatrzcie:( Quote
giselle4 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 King ma szanse na domek moze jechac nawet w sobote kto pomoze i da grosik na paliwo.....? Prosze,potrzebujemy 50zł aby zawiezc jego do domku michelle,pomozesz? Quote
giselle4 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 juz mam miejsce ... miejscowosc to Jaworzyna:) pani robi ogrodzenie ma dom z ogrodem i chce jego wziąc nawet w sobote ale brak auta i brak obecnie gotowki nie pozwala jej partycypowac w kosztach kurcze,juz mnie to tez troche wykancza mam jeszcze dług za Kajtka i Neska a juz nastepny mi sie szykuje:( ale bardzo pragne aby pojechał do domku to dla niego moze ostatnia szansa:( Quote
Nes2009 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Może skarpeta pomoże? Kurcze czemu my nie jesteśmy krezusami, co? Quote
giselle4 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nes2009 napisał(a):Może skarpeta pomoże? Kurcze czemu my nie jesteśmy krezusami, co? nawety w lotto nie wygrałam:( Quote
michelle04 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Oddaję auto i siebie w roli kierowcy do dyspozycji... Quote
giselle4 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Nes2009 napisał(a):Jesteś boska. Mówił już to Tobie ktoś???? ja jej to czesto mowie:) wiem ,michelle wiem jedziemy w sobote zawiezc jego jak ja kocham takie dni... taki czas::) Quote
andzia69 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Gisellko - a domek sprawdzony? wie o co biega z adopcjami takich psiaków? Quote
michelle04 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Nes2009 napisał(a):Jesteś boska. Mówił już to Tobie ktoś???? Usłyszeć to od kobiety......NIEOCENIONE :D :D :D Quote
giselle4 Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 andzia69 napisał(a):Gisellko - a domek sprawdzony? wie o co biega z adopcjami takich psiaków? domek sprawdzony bo kobieta 5 lat wstecz wzięla od nas staruszka ktory odszedł.... Wiem ze bedzie miec dobrze.... tylko martwi mnie ze on był taki wycofany i jeszcze trzeba z nim popracowac ale pani o tym wie i obiecala ze zrobi wszystko aby mial u niej niebo to jej slowa... a jutro zobaczymy:) Quote
giselle4 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 ....A MIŁO BYC TAK PIEKNIE na co liczyła pani przedstawiajac siebie jako miłosniczke zwierzat i posiadaczke 4ha ogrodzony dom z ogrodem...nie wiem moze myslała ze jak juz przyjedziemy z psem zrobic od razu wizyte przedadopcyjna to zostawimy Kinga bo bedzie szkoda nam paliwa ...pieniedzy wydanych na niego czy z innych wzgledow. Realia okazały sie koszmarem familok i troche trawy przed nim samotna kobieta z 15 dniowym dzieckiem i 7 letnim psem wygadana ,obiecująca mitomanka . King mial spac na podworku pod pałatką ale z tabliczka ,,ZŁY PIES,, obiecywała duzo.... Z 80km W OBIE STRONY ZROBILYSMY -100km ja bylam skłonna jej uwierzyc ze zabierze jego na noc do mieszkania, ze tylko w dzien będa razem na tym skrawku zieleni ze bedzie jemu dobrze,,byłka z masłem,, chciłam wrocic za 2-3 dni i zobaczyc co i jak podpisałam umowe i odjechałysmy... po paru kilometrach tylko zauwazylam jak michelle robi zwrot i wracamy do Jędrzychowic była taka ciezka atmosfera w aucie ze ktoras musiala ja przerwac..... Zabrałysmy Kinga i do schronu tutaj ma dach nad głową,bezpieczenstwo ze nikt w nocy jego nie zbije czy poczęstuje kopniakiem moze gorsze jedzenie i mniej spacerkow ale wsrod swoich...... telefonowali do nas aby sie wrocic i oddac im psa ze przyjada w poniedziałek sami i jego zabiorą..... ale wiem ze w schronie nikt im jego nie wyda Powiedziałam jak jest a nie jak obiecywano .......moze innych ,normalnych ludzi spotkamy i nie koniecznie z 4ha ale z glowa i sercem:( King czeka na szanse...a Cudka juz w domku:( Ty biedaku miałes miec,,bulke z masłem,, słowa pani a Cudka dostała miłosc od pierwszego spojrzenia ale nie martw sie ,bedzie dobrze Quote
adkaaaaa5 Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Szkoda, ze Kingusiowi się nie udało :(:( ale w takim ludziom nie ma co psa oddawac... Lepiej wczesniej zrezygnowac niz pozniej zalowac i zgrzytac zebami ze sie psa oddało, a pies wyrzucony, zagłodzony... (patrz. Sara) ;( Kingusiu przyjdzie czas na Ciebie- w koncu ktos sie w Tobie zakocha! i zabierze do NORMALNEGO domu!! Dobrze, ze go tam nie zostawilyscie...! Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 oj wiem, jestem zdołowana w jednym, tygodniu 2 niedane adopcje przepraszam wszystkich ze 2 dni nie wchodziłam NA DOGO TYLKO GNIŁAM:( ale miłam dosyc ..kach ,ludzi od Sawy,kobiety od Kinga i tylu zbędnych słow tylu kłamstw i matactw...ze psychika moja usiadla King ,obiecuje ze juz nikomu nie uwierze bo miał; psa od nas...bo kocha zwierzęta,bo jest z tego znany i ma warunki ...,,bulka z maslem,, Ty masz miec dom normalny z miska i sercem i nie w budzie ale w domku...tak w domku przepraszam Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 na pierwsza maluszklu dzisiaj spi na sweterku moim bo juz nie mamy szmat aby im scielic w michach......:( moze ktos ma cos zbytecznego? Quote
giselle4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Kingus slicznie pozował do fotek:) ciociuEdytko wstaw jego foteczki:) Quote
andzia69 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='giselle4']domek sprawdzony bo kobieta 5 lat wstecz wzięla od nas staruszka ktory odszedł.... Wiem ze bedzie miec dobrze.... tylko martwi mnie ze on był taki wycofany i jeszcze trzeba z nim popracowac ale pani o tym wie i obiecala ze zrobi wszystko aby mial u niej niebo to jej slowa... a jutro zobaczymy:)[/QUOTE] to nie rozumiem juz - domek sprawdzany i nie było wiadomo w jakich warunkach oni mieszkają? to ile ta baba miała psów skoro jeden, odszedł a drugi jest u nich? ech - nigdy nie zrozumiem ludzi:shake: Gisellko - ty sobie nic nie wyrzucaj - ludzie są podli ...do mnie czasem zadzwoni chłop ze wsi mówiac, ze chce psa na łancuch i nie rozumie, ze ja psa na łancuch nie wydam - on twierdzi, że przecież on jest dobrym domem i lepiej psu będzie na łańcuchu niz np. w schronie!:angryy: Quote
andzia69 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='giselle4']na pierwsza maluszklu dzisiaj spi na sweterku moim bo juz nie mamy szmat aby im scielic w michach......:( moze ktos ma cos zbytecznego?[/QUOTE] Gisellko - czy przydałyby ci się takie poduszki 70 X 80? mam parę takich "ugniecionych" ale nie wywalałam właśnie z myślą o jakiś piesach? ja podasz mi adresik to ci wyślę pakę:) Quote
giselle4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='andzia69']Gisellko - czy przydałyby ci się takie poduszki 70 X 80? mam parę takich "ugniecionych" ale nie wywalałam właśnie z myślą o jakiś piesach? ja podasz mi adresik to ci wyślę pakę:)[/QUOTE] dzisiaj dostałysmy pare jaskow to na pare dni bedzie dla tych biedakow Andzia ,bardzo dziekuej pewnie ze podam adres ale w sprawie Kinga to mialam doła oj,mialam... .Przez telefon wypytałam o wszystko i ze poprzednik umarl i ile tej ziemi i czy ogrodzone.... a na miejscu......syf:( Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 I porcja nowych zdjec :) Palec bozy - prawie jak u Da Vinci :) Quote
DarkWater Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 No co za fior! Ledwo dodałam zdjęcia do Allegro, a tu nowa porcja! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts