Jump to content
Dogomania

King,bokserkowy-astek ..mam domek i jestem zadowolony i wszystkim dziekuje:)

Recommended Posts

Posted

Mam na imie King i to wszystko co ostatnio dobrego mnie spotkało.
Ludzie oddali mnie z łatka ,,ugryzł,,bo chcieli sie pozbyc jak starego kapcia i pozbyli.
Mam około 2 lat i jestem radosnym ,dobrze zbudowanym i ułozonym psiakiem.
Moje zycie nie było uslane rozami ale i nie bylo takie złe a teraz
dramat.....
niczego nie rozumiem i wszystko mnie zadziwia.
Wiem ,ze teraz jestem niczyj ale dlaczego?
chce miec znowu domek i chce miec rodzinke....
czy to tak duzo?
kazdy kogos ma ,bo zyc samotnie jest strasznie
wszyscy są osobnikami stadnymi
i zakładaja rodziny i maja dzieci i pieski
Czekam na takich ludzi ktorzy mie juz nie oddadza
beda zabierac ze soba na wczasy i na wycieczki
i zawsze znajda dla mnie czas.......będa ich rodziną.
Zaczynam chudnąc i nostalgia mnie juz chyba dopada:(
664 315 852
74 83 11 800
[email protected]

http://www.dogomania.pl/threads/186469-Płyn-i-chusteczki-do-monitorow-3.06.10-35zł

http://www.dogomania.pl/threads/186419-KONIEC........Koszule-dla-duzych-facetow-pasek-album-na-fotki-itd-dla-Kinga-6.6.10-29zl
http://www.dogomania.pl/threads/187169-Kubek-termiczny-na-aromatyczna-i-dłuuugo-ciepła-kawke-14.06.10-15zł

worek karmy-99zł

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest mi smutno że te psiaki tak cierpią i wiesz jesteś wielka..jestem dziś rozgoryczona bo miałam kłopot z psem od ciebie i pomogłaś a moim sąsiadą poleciłam boksera z sosów mają powazny kłopot a sosy ich olali...king jestes w dobrych wspaniałych rekach..ogłosimy cie

Posted

kach napisał(a):
Jest mi smutno że te psiaki tak cierpią i wiesz jesteś wielka..jestem dziś rozgoryczona bo miałam kłopot z psem od ciebie i pomogłaś a moim sąsiadą poleciłam boksera z sosów mają powazny kłopot a sosy ich olali...king jestes w dobrych wspaniałych rekach..ogłosimy cie

Dziekuej Ksiu,ty nam zawsze pomagasz......

Posted

Grazynko ja to kropla w morzu masz fantastyczną grupe ciotek wujków jestescie wspaniali a cenię w was to że nie odsówacie się jedni od drugich ze te psy mają pomoc ciepło miłosc bo tego im potrzeba..ja ogłoszenia dawac bedę do gazety tyle moge choć chciałabym więcej i king pójdzie do gazetki jako pierwszy :)

Posted

kach napisał(a):
Grazynko ja to kropla w morzu masz fantastyczną grupe ciotek wujków jestescie wspaniali a cenię w was to że nie odsówacie się jedni od drugich ze te psy mają pomoc ciepło miłosc bo tego im potrzeba..ja ogłoszenia dawac bedę do gazety tyle moge choć chciałabym więcej i king pójdzie do gazetki jako pierwszy :)

ja zas moze jeszcze sliczna fotke jemu cyknę:)