Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Irys szukał dziś cienia.Wyszedł na spacer i chciał miec święty spokój po tym jak w jego boksie wybuchła awantura.Karol ugryzł Erniego.Erni schowł się do budy i juz go potem nie widzieliśmy.Karol dostał reprymendę a Irys wyszedł sobie i szukał spokoju.Najpierw pod budynkiem z karmą.

A potem leżał w chłodzie w duzym budynku schroniska,chyba ze 2 godziny.O właśnie tak:

Na koniec pracy ,p.Damian wziął go na smycz i zaprowadził do boksu

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, gdy wybuchła awantura Irys usunął się na bok a widząc otwarte drzwi obksu wyszedł sobie. Nie przeszkadzała mu nawet Mela, którą grzecznie ominął i poszedł sobie pozwiedzać.

Posted

Staramy się brac na spacer cały boks.W boksie Irysa siedzi Karol i Erni.Tylko Karol zaczepia psiaki.Kiedy wszedł Irys p.Damian powiedział mu kategorycznie ,ze nie wolno zaczepiać Irysa.Na razie pomogło.Ostatnio Irys siedział z Polarem i to Irys rządził w boksie.Polar czasami trochę ugryzł go w bok ale Irys nawet nie zareagował.

Posted

Tak ,to wiemy chcę powiedzieć,ze Irys nie reagował bo wiedział o co chodzi.Nie jest awanturny jeśli chodzi o takie sytuacje.Polegiwał w schronisku w tym pomieszczeniu takżę dlatego,żę szukał spokoju.Ma za małą budę widziałam jak trudno było mu się odwrócic jak wszedł.Zwróciłam na to uwagę p.Damianowi ale w schronisku brak takich duzych bud.

Posted

To jest właśnie Reks i Laseczka.Mamanabank napisała,ze Laseczka prała Reksowi skarpetki:evil_lol:Ale choć Laseczka jest kura domowa;) to ona rządzi w boksie.Jak to w życiu bywa.;)

Posted

co popatrzę na to zdjęcie i opis, to duszę się ze śmiechu przy komputerze, jeszcze reanimacja będzie potrzebna :D
Biedna Orzeszka, następna para skarpet dojdzie jej do prania....