Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Irys szukał dziś cienia.Wyszedł na spacer i chciał miec święty spokój po tym jak w jego boksie wybuchła awantura.Karol ugryzł Erniego.Erni schowł się do budy i juz go potem nie widzieliśmy.Karol dostał reprymendę a Irys wyszedł sobie i szukał spokoju.Najpierw pod budynkiem z karmą. A potem leżał w chłodzie w duzym budynku schroniska,chyba ze 2 godziny.O właśnie tak: Na koniec pracy ,p.Damian wziął go na smycz i zaprowadził do boksu Quote
kajkoowa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Tak, gdy wybuchła awantura Irys usunął się na bok a widząc otwarte drzwi obksu wyszedł sobie. Nie przeszkadzała mu nawet Mela, którą grzecznie ominął i poszedł sobie pozwiedzać. Quote
mamanabank Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Irysku Irysku, największy jesteś z boksu, a mimo to unikasz bójek, dobre z ciebie psisko... Quote
Romka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Żęby tak ktoś pokochał starego onka.Przecież zdarzają się cuda! Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Ubocze to chyba telepatyczne!Własnie rozesłałam trochę watek Iryska do dziewczyn od onków.Bardzo się cieszę,ze jesteś! Quote
Ania i Kajber Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A czy , jak Irys sobie tak wedruje po schronie, a potem jest odprowadzany do boxu, to inne psiaki nie gryzą go? Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Staramy się brac na spacer cały boks.W boksie Irysa siedzi Karol i Erni.Tylko Karol zaczepia psiaki.Kiedy wszedł Irys p.Damian powiedział mu kategorycznie ,ze nie wolno zaczepiać Irysa.Na razie pomogło.Ostatnio Irys siedział z Polarem i to Irys rządził w boksie.Polar czasami trochę ugryzł go w bok ale Irys nawet nie zareagował. Quote
mamanabank Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Polar był prawie nie widomy i skubał go ze strachu, gdy się przypadkowo zderzyły, Irys chyba przeczuwał, że to z lęku. Quote
Romka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Tak ,to wiemy chcę powiedzieć,ze Irys nie reagował bo wiedział o co chodzi.Nie jest awanturny jeśli chodzi o takie sytuacje.Polegiwał w schronisku w tym pomieszczeniu takżę dlatego,żę szukał spokoju.Ma za małą budę widziałam jak trudno było mu się odwrócic jak wszedł.Zwróciłam na to uwagę p.Damianowi ale w schronisku brak takich duzych bud. Quote
beka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Piękny pies. to straszne że starego psa mozna pozbyc sie jak starych ciuchow - wyrzucic. Quote
anawa Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No, jak ON-eczek, to i ja jestem................ Ojej, co my możemy dla biedaka zrobić? Quote
Romka Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Anawa,ale się cieszę!Domku Irysowi trzeba,to bardzo zgodna psina. Quote
anawa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [quote name='Romka']Anawa,ale się cieszę!Domku Irysowi trzeba,to bardzo zgodna psina. Ha! To wiadomo, tylko skąd te domki brać? Czy Irys ma ogłoszenia? O ja głupia baba.... już doczytałam........... pewnie, że ma a ja dodałam mu jeszcze ale-gratkę wyróżnioną :) Znajdziemy mu dom! http://ale.gratka.pl/ogloszenie/6178575_irys_pacyfista_wspanialy_towarzysz.html Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Irysek zmienił wybieg ,siedzi teraz z Laseczką z mojego podpisu i Reksem.Bardzo dobre towarzystwo. Quote
Romka Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 To jest właśnie Reks i Laseczka.Mamanabank napisała,ze Laseczka prała Reksowi skarpetki:evil_lol:Ale choć Laseczka jest kura domowa;) to ona rządzi w boksie.Jak to w życiu bywa.;) Quote
bahlsa Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 co popatrzę na to zdjęcie i opis, to duszę się ze śmiechu przy komputerze, jeszcze reanimacja będzie potrzebna :D Biedna Orzeszka, następna para skarpet dojdzie jej do prania.... Quote
anawa Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Dziewczyny, chodżcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-) Naprawdę fajny pomysł :) Quote
Romka Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='anawa']Dziewczyny, chodżcie tu: http://www.dogomania.pl/threads/190271-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-) Naprawdę fajny pomysł :) Anawa,miałam zgłosic zdjęcie ale bazarek już zakończony,będzie nowa edycja,jak sądzę! Quote
anawa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Będzie, będzie. Ponad tysiąc złotych zebrano więc warto powtórzyć no i warto wziąć udział :) Quote
Romka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A tymczasem Irys na pierwszą z informacją,ze towarzystwo w boksie chyba dobrze dobrane.Dogadują się. Quote
Czarodziejka Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ja z wątku Wieluńskiego Dziadunia...biedny Irysek. I te oczy smutne :( Nic mnie tak nie rozkleja jak onek za kratami. Quote
Recommended Posts