Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anawa napisał(a):
Pierwsze zdjęcie z powyższego postu nie chce się otworzyć do końca a coś mi mówi, że to dobre zdjęcie...... Spróbujcie może zmniejszyć wagę a wtedy się otworzy.....
To co, można skopiować do ogłoszenia? Urzedzam, że robię tylko gratkę i cafeanimal bo w setki innych portali po prostu nie wierzę.

Mi też się czasami nie otwiera, spróbuj może odświeżyć stronę mi to pomaga :)
Jeśli nie pomoże to zaraz coś wymyślę :)

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Teraz powinno być już dobrze :)

A nie mówiłam, że to fajne zdjęcie? Wreszcie zobaczyłam - dzięki Paula03. Muszę dodać do ogłoszeń.

Posted

Dziewczyny, róbcie mu też jakieś ogłoszenia. Ja wprawdzie wierzę tylko w gratkę i cafeanimal (jak się dostanie do Metra) ale może ktoś bedzie miał szczęście na innym portalu........ Trzeba ogłaszać, odświeżać, wyróżniać........ Zdjęcia są piękne - jest sie czym pochwalić :)
Nie zapominajmy o Irysku. Nie może spedzić reszty życia w schronie..... :shake:

Posted

Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi:

"Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65"
Poprawiajcie...

Posted

Romka napisał(a):
Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi:

"Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65"
Poprawiajcie...

Akceptuję :lol: :lol: :lol:

Posted

Romka napisał(a):
Wiem,że kochasz onki,tylko dlatego Ci podrzucam,masz dobrą rękę...;)

Mam również sąsiada, który jest zainteresowany ON-kiem ale, ze względu na malutką wnusię, chciałby młodego psa, najwyżej 6 miesięcznego....... Wiem, że Irys zdecydowanie nie pasuje wiekiem ale może chociaż pokażę mu Beja....... Ale nie róbcie sobie zbyt dużo nadziei - boję się, że i Bej za stary.........

Posted

[quote name='anawa']Mam również sąsiada, który jest zainteresowany ON-kiem ale, ze względu na malutką wnusię, chciałby młodego psa, najwyżej 6 miesięcznego....... Wiem, że Irys zdecydowanie nie pasuje wiekiem ale może chociaż pokażę mu Beja....... Ale nie róbcie sobie zbyt dużo nadziei - boję się, że i Bej za stary.........
A może Gabi? Nasz nowy nabytek, bardzo młodziutka sunia

Posted

Anawa,Bej ma już sprawdzony dom i w sobotę(chyba?)pojedzie do domku do Chodzieży...mialam bardzo poważne zapytanie o Iryska ,domek super ale pani niestety przygarnęła innego psa...jestem z panią w kontakcie mailowym powiedziała ,ze bedzie polecac naszego Iryska...bardzo żałuję,że to nie Iryskowi się udało...