Paula03 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 anawa napisał(a):Pierwsze zdjęcie z powyższego postu nie chce się otworzyć do końca a coś mi mówi, że to dobre zdjęcie...... Spróbujcie może zmniejszyć wagę a wtedy się otworzy..... To co, można skopiować do ogłoszenia? Urzedzam, że robię tylko gratkę i cafeanimal bo w setki innych portali po prostu nie wierzę. Mi też się czasami nie otwiera, spróbuj może odświeżyć stronę mi to pomaga :) Jeśli nie pomoże to zaraz coś wymyślę :) Quote
anawa Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nic nie pomaga...........Widzę tylko uszy ;) Quote
anawa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Paula03 napisał(a):Teraz powinno być już dobrze :) A nie mówiłam, że to fajne zdjęcie? Wreszcie zobaczyłam - dzięki Paula03. Muszę dodać do ogłoszeń. Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Irys, ty tez się doczekasz, spokojna głowa! Quote
Romka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Bardzo chciałabym,bo psiak bardzo,bardzo zmienił się na korzyść... Quote
anawa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dziewczyny, róbcie mu też jakieś ogłoszenia. Ja wprawdzie wierzę tylko w gratkę i cafeanimal (jak się dostanie do Metra) ale może ktoś bedzie miał szczęście na innym portalu........ Trzeba ogłaszać, odświeżać, wyróżniać........ Zdjęcia są piękne - jest sie czym pochwalić :) Nie zapominajmy o Irysku. Nie może spedzić reszty życia w schronie..... :shake: Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi: "Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65" Poprawiajcie... Quote
Romka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Anawa,zajrzyj tu: http://www.dogomania.pl/threads/195410-Bej-pi%C4%99kny-m%C5%82ody-onek?p=15632057#post15632057 Quote
anawa Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Romka, ja Cię kiedyś zamorduję.................... ;) Quote
Romka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Wiem,że kochasz onki,tylko dlatego Ci podrzucam,masz dobrą rękę...;) Quote
mamanabank Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Romka napisał(a):Zrobiłam dziś taki tekst do ogłoszeń,poprawiajcie bo mam osobę ,która takie ogłoszenia zrobi: "Irys,łagodny,pełen dostojeństwa starszy owczarek szuka domu do ostatnich dni swojego zycia.Ufny,kontaktowy czeka na swojego człowieka,któremu odwdzięczy się przywiązaniem i miłością.Pełna miska,ciepła buda i troskliwa opieka o tym marzy Irys,słuchając codziennego szczekania swoich pobratymców w schronisku.Dostojeństwo i spokój wyrózniają Irysa wśród psów w schronisku.Szukamy domu,który doceni te właśnie cechy Irysa i pokocha go dla niego samego.Irys początkow zrezygnowany długotrwałą tułaczką ,wypiękniał i odżył na tyle ,ze próbuje rządzić w boksie...tak jak to Irys dostojnie i mądrze,bez agresji.Pies jest zaszczepiony i odrobaczony,przed adopcja zostanie wykastrowany.Kontakt m.gorzynska @wp.pl tel.604 10 11 65" Poprawiajcie... Akceptuję :lol: :lol: :lol: Quote
anawa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Romka napisał(a):Wiem,że kochasz onki,tylko dlatego Ci podrzucam,masz dobrą rękę...;) Mam również sąsiada, który jest zainteresowany ON-kiem ale, ze względu na malutką wnusię, chciałby młodego psa, najwyżej 6 miesięcznego....... Wiem, że Irys zdecydowanie nie pasuje wiekiem ale może chociaż pokażę mu Beja....... Ale nie róbcie sobie zbyt dużo nadziei - boję się, że i Bej za stary......... Quote
kajkoowa Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='anawa']Mam również sąsiada, który jest zainteresowany ON-kiem ale, ze względu na malutką wnusię, chciałby młodego psa, najwyżej 6 miesięcznego....... Wiem, że Irys zdecydowanie nie pasuje wiekiem ale może chociaż pokażę mu Beja....... Ale nie róbcie sobie zbyt dużo nadziei - boję się, że i Bej za stary......... A może Gabi? Nasz nowy nabytek, bardzo młodziutka sunia Quote
Paula03 Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 To jest jej wątek: :) http://www.dogomania.pl/threads/195517-Gabi-cudowny-szczeniak-owczarka-niemieckiego Quote
anawa Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 O dzięki! Powiadomię go, bo na Beja chyba jednak sie nie zdecyduje........ Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Anawa,Bej ma już sprawdzony dom i w sobotę(chyba?)pojedzie do domku do Chodzieży...mialam bardzo poważne zapytanie o Iryska ,domek super ale pani niestety przygarnęła innego psa...jestem z panią w kontakcie mailowym powiedziała ,ze bedzie polecac naszego Iryska...bardzo żałuję,że to nie Iryskowi się udało... Quote
anawa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja też......... Tak mi ta bida leży na sercu............. Ale znajdziemy mu dom! Na pewno! Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 A to nasz Irysek,pomrukiwał na Reksa(młodzik jest zbyt aktywny jak dla Iryska:lol:)więc Reks dyplomatycznie się oddalił na koniec boksu...;) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Uwielbiają nasze psiaki tę łąkę :-) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wysłałam Iryska do wszystkich pytających o Beja...i nic... Quote
Paula03 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Szkoda... Irysek jest taki fajnym psem! Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Irysku, taki psiak jak ty powinien spokojnie leżakować na puszystych dywanach! Quote
Recommended Posts