Olivin Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Irysowi na starość należy się spokój. Gdyby dało się połączyć Izi, Misiek i Mini, to mamy boks dla Konora. Quote
Donata Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Chyba masz racje Olivin mysle że ten skład u Miska mógłby być na razie. Irys musi mieć spokojniejsze towarzystwo. Widziałam dzisiaj jak biedak chował sie gdzieś za bude a brylował oczywiscie Konor. Quote
kajkoowa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Olivin napisał(a):Irysowi na starość należy się spokój. Gdyby dało się połączyć Izi, Misiek i Mini, to mamy boks dla Konora. Miśkowi też. Z tą różnicą, że Irys ma bardzo duży boks i nie musi chcąc się poruszyć zahaczać o Konora a w boksie u Miśka przepychanie się w przejściu byłoby nieuniknione. Quote
Paula03 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kaja10014 napisał(a):Miśkowi też. Z tą różnicą, że Irys ma bardzo duży boks i nie musi chcąc się poruszyć zahaczać o Konora a w boksie u Miśka przepychanie się w przejściu byłoby nieuniknione. Tak, tylko Miśkowi w odróżnieniu od Irysa pasuje takie towarzystwo. Quote
kajkoowa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Paula03 napisał(a):Tak, tylko Miśkowi w odróżnieniu od Irysa pasuje takie towarzystwo. Ale w takim małym boksie trzy psy z czego dwa pełne energii? Quote
edzia.71 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Olivin napisał(a):Irysowi na starość należy się spokój. Gdyby dało się połączyć Izi, Misiek i Mini, to mamy boks dla Konora. Na szczęście pierwszy boks którykolwiek się zwolni z tamtych jest już :diabloti:zarezerwowany Quote
Paula03 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Kaja10014 napisał(a):Ale w takim małym boksie trzy psy z czego dwa pełne energii? To na pewno lepsze rozwiązanie dla niektórych psów. Quote
Romka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Nie widziałam,ale wiem,że dziś Ewa próbowała połączyć Iziego z Miśkiem i Mini i...Miśkowi nie podobało się to i próbował złapać za łapę Iziego...siedzą po staremu.Natomiast Konor i Irys zaczęły się dziś gryżć,nie wiem który zaczął...przegrał Irys ma całe ucho pogryzione i cały czas trzepał głową...zgłoszę go jutro do lecznicy.Konor siedzi na razie w kwarantanniku... Quote
Olivin Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Młody Konor przejął rządy w boksie, Irys jest silnym psem i doszło zaciętej walki. Romka, koniecznie zgłoś Irysa do p.doktor. Quote
Romka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zgłosiłam zaraz po 8 00,ucho wyglądało wczoraj fatalnie... Quote
Paula03 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Romka napisał(a):Nie widziałam,ale wiem,że dziś Ewa próbowała połączyć Iziego z Miśkiem i Mini i...Miśkowi nie podobało się to i próbował złapać za łapę Iziego...siedzą po staremu.Natomiast Konor i Irys zaczęły się dziś gryżć,nie wiem który zaczął...przegrał Irys ma całe ucho pogryzione i cały czas trzepał głową...zgłoszę go jutro do lecznicy.Konor siedzi na razie w kwarantanniku... Szkoda, że Misiek i Easy się nie dogadali. Biedny Irysek :( Na starość dostał jakiegoś zbója :( Quote
Romka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Konor nie wrócił do boksu Irysa i Pauli...a właściwie wrócił ale pokazał jak przeskakuje się przez ogrodzenie,zrobił to w obecności p,Marka...pobiegał poza schroniskiem a potem wrócił.P.Marek doszedł do wniosku,że zostawi Konora w kwarantanniku...i bardzo dobrze,Irys i Paula mają spokój.:lol::lol: Quote
Olivin Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Irys ma nowego kolegę, spokojnego i lśniącego Rambo- nie ma jeszcze wątku, Romka na pewno to zrobi :) Panowie dogadują się , Paula również dobrze przyjęła czarnego przystojniaka :) Quote
Donata Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Oby sie panowie dogadali bo Rambo mi wyglada na bardzo zahukanego psiaka pradopodobnie przez swojego towarzysza z domu - owczarka Barrego. Quote
Romka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Tak są zmiany w boksie ale chyba jest to bardzo dobra zmiana.Paula ,Irys i Rambo dogadują się: Quote
Romka Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Rambo faktycznie jest bardzo przestraszony,zakładałam Laseczce obrożę i machnęłam smyczą,natychmiast odskoczył od krat boksu. Quote
Olivin Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Irys jest w kojcu z Paulą, Izim i Olsenem, w tym składzie panuje idealna zgoda, każdy zna swoje miejsce, nie ma awantur, oczywiście to Irys wprowadził ład i spokój. Cudowny, zrównoważony pies. Quote
Romka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 A tak wracał z niedzielnego spacerku: Zdjęcie Wielebny Quote
Romka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 I jeszcze jedno zdjęcie Irysa zrobione przez Wielebnego: Quote
anawa Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Witam Łowicz :) Melduję, że Irys, Leon, Grej i Rufus wystąpią w niedzielę, 02 października na Święcie Szarlotki w Żabiej Woli. Ich zdjęcia (tak po znajomości) zostaną zaprezentowane na tablicy, gdzie przedstawimy nasze zwierzęta do adopcji. Kontakt w sprawie adopcji to nr telefonu do Romki więc mam nadzieję, że będziesz Romka odbierać mnóstwo telefonów :) Będzie dużo atrakcji: konkurs na najlepszą szarlotkę, sprzedaż różnych ciekawych rzeczy (rękodzieło i wyroby własne mieszkańców), miód, smażenie powideł itp. Dochód ze sprzedaży szarlotki, kawy i herbaty, pieczywa własnego wypieku w całości zostanie przekazany na bezdomne zwierzęta w gminie, my też organizujemy coś w rodzaju pchlego targu na zwierzaki. Poza tym wszyscy sprzedający oddają część swojego utargu na ten sam cel. Impreza pod patronatem przyjaźnie nastawionego do czworonogów Stowarzyszenia "Ziemia Chełmońskiego". Początek imprezy o godz. 15.00. Przyjeżdżajcie :) Quote
Olivin Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 :klacz: Bardzo miło...:multi: to wspaniałe psy :fadein: Dziękuję, aaaaa- wiesz co??? może jeszcze znalazłoby się jakieś wolne miejsce na tej szarlotkowej tablicy ;) ? Maleńka wystraszona Liszka- serce pęka :placz: Quote
anawa Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Miejsce pewnie by się znalazło ale skąd wezmę zdjęcie? Nie mam możliwości kolorowego wydrukowania więc zamówiłam po prostu odbitki w zakładzie fotograficznym. W piątek je odbieram i natychmiast muszę dostarczyć do organizatora imprezy. Zdjęcia Greja, Leona, Rufusa i Iryska miałam więc je zamówiłam........ Liszki nie znałam..... A może ktoś z was przyjedzie do Żabiej Woli w niedzielę na imprezę? Quote
Romka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Anawa,BARDZO DZIĘKUJĘ!:Rose::Rose::Rose::calus:BARDZO!Cieszę się,że pamiętasz o naszych psiakach...jestem w gotowości...:lol::lol::lol::lol: Quote
Romka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 W podziękowaniu jeszcze ,zdjęcie szczęśliwego Iryska: W sobotę też pewnie będzie spacerek... Quote
Romka Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='anawa']Miejsce pewnie by się znalazło ale skąd wezmę zdjęcie? Nie mam możliwości kolorowego wydrukowania więc zamówiłam po prostu odbitki w zakładzie fotograficznym. W piątek je odbieram i natychmiast muszę dostarczyć do organizatora imprezy. Zdjęcia Greja, Leona, Rufusa i Iryska miałam więc je zamówiłam........ Liszki nie znałam..... A może ktoś z was przyjedzie do Żabiej Woli w niedzielę na imprezę? Anawa,Liszka to maleńka wystraszona psinka,chcemy koniecznie znależć jej domek przed zimą,stąd prośba i troska Olivin...a to jest wątek Liszki: http://www.dogomania.pl/threads/213471-Liszka-przestraszona-smutna-suczka-szuka-domu?p=17508413#post17508413 Quote
Recommended Posts