Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba masz racje Olivin mysle że ten skład u Miska mógłby być na razie. Irys musi mieć spokojniejsze towarzystwo. Widziałam dzisiaj jak biedak chował sie gdzieś za bude a brylował oczywiscie Konor.

Posted

Olivin napisał(a):
Irysowi na starość należy się spokój.
Gdyby dało się połączyć Izi, Misiek i Mini, to mamy boks dla Konora.

Miśkowi też. Z tą różnicą, że Irys ma bardzo duży boks i nie musi chcąc się poruszyć zahaczać o Konora a w boksie u Miśka przepychanie się w przejściu byłoby nieuniknione.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Miśkowi też. Z tą różnicą, że Irys ma bardzo duży boks i nie musi chcąc się poruszyć zahaczać o Konora a w boksie u Miśka przepychanie się w przejściu byłoby nieuniknione.

Tak, tylko Miśkowi w odróżnieniu od Irysa pasuje takie towarzystwo.

Posted

Olivin napisał(a):
Irysowi na starość należy się spokój.
Gdyby dało się połączyć Izi, Misiek i Mini, to mamy boks dla Konora.

Na szczęście pierwszy boks którykolwiek się zwolni z tamtych jest już :diabloti:zarezerwowany

Posted

Nie widziałam,ale wiem,że dziś Ewa próbowała połączyć Iziego z Miśkiem i Mini i...Miśkowi nie podobało się to i próbował złapać za łapę Iziego...siedzą po staremu.Natomiast Konor i Irys zaczęły się dziś gryżć,nie wiem który zaczął...przegrał Irys ma całe ucho pogryzione i cały czas trzepał głową...zgłoszę go jutro do lecznicy.Konor siedzi na razie w kwarantanniku...

Posted

Romka napisał(a):
Nie widziałam,ale wiem,że dziś Ewa próbowała połączyć Iziego z Miśkiem i Mini i...Miśkowi nie podobało się to i próbował złapać za łapę Iziego...siedzą po staremu.Natomiast Konor i Irys zaczęły się dziś gryżć,nie wiem który zaczął...przegrał Irys ma całe ucho pogryzione i cały czas trzepał głową...zgłoszę go jutro do lecznicy.Konor siedzi na razie w kwarantanniku...

Szkoda, że Misiek i Easy się nie dogadali.

Biedny Irysek :( Na starość dostał jakiegoś zbója :(

Posted

Konor nie wrócił do boksu Irysa i Pauli...a właściwie wrócił ale pokazał jak przeskakuje się przez ogrodzenie,zrobił to w obecności p,Marka...pobiegał poza schroniskiem a potem wrócił.P.Marek doszedł do wniosku,że zostawi Konora w kwarantanniku...i bardzo dobrze,Irys i Paula mają spokój.:lol::lol:

Posted

Irys ma nowego kolegę, spokojnego i lśniącego Rambo- nie ma jeszcze wątku, Romka na pewno to zrobi :)
Panowie dogadują się , Paula również dobrze przyjęła czarnego przystojniaka :)

• 3 weeks later...
Posted

Irys jest w kojcu z Paulą, Izim i Olsenem, w tym składzie panuje idealna zgoda, każdy zna swoje miejsce, nie ma awantur, oczywiście to Irys wprowadził ład i spokój. Cudowny, zrównoważony pies.

Posted

Witam Łowicz :)
Melduję, że Irys, Leon, Grej i Rufus wystąpią w niedzielę, 02 października na Święcie Szarlotki w Żabiej Woli. Ich zdjęcia (tak po znajomości) zostaną zaprezentowane na tablicy, gdzie przedstawimy nasze zwierzęta do adopcji. Kontakt w sprawie adopcji to nr telefonu do Romki więc mam nadzieję, że będziesz Romka odbierać mnóstwo telefonów :)
Będzie dużo atrakcji: konkurs na najlepszą szarlotkę, sprzedaż różnych ciekawych rzeczy (rękodzieło i wyroby własne mieszkańców), miód, smażenie powideł itp. Dochód ze sprzedaży szarlotki, kawy i herbaty, pieczywa własnego wypieku w całości zostanie przekazany na bezdomne zwierzęta w gminie, my też organizujemy coś w rodzaju pchlego targu na zwierzaki. Poza tym wszyscy sprzedający oddają część swojego utargu na ten sam cel. Impreza pod patronatem przyjaźnie nastawionego do czworonogów Stowarzyszenia "Ziemia Chełmońskiego". Początek imprezy o godz. 15.00.
Przyjeżdżajcie :)

Posted

:klacz: Bardzo miło...:multi: to wspaniałe psy :fadein: Dziękuję, aaaaa- wiesz co??? może jeszcze znalazłoby się jakieś wolne miejsce na tej szarlotkowej tablicy ;) ? Maleńka wystraszona Liszka- serce pęka :placz:

Posted

Miejsce pewnie by się znalazło ale skąd wezmę zdjęcie? Nie mam możliwości kolorowego wydrukowania więc zamówiłam po prostu odbitki w zakładzie fotograficznym. W piątek je odbieram i natychmiast muszę dostarczyć do organizatora imprezy. Zdjęcia Greja, Leona, Rufusa i Iryska miałam więc je zamówiłam........ Liszki nie znałam.....

A może ktoś z was przyjedzie do Żabiej Woli w niedzielę na imprezę?

Posted

[quote name='anawa']Miejsce pewnie by się znalazło ale skąd wezmę zdjęcie? Nie mam możliwości kolorowego wydrukowania więc zamówiłam po prostu odbitki w zakładzie fotograficznym. W piątek je odbieram i natychmiast muszę dostarczyć do organizatora imprezy. Zdjęcia Greja, Leona, Rufusa i Iryska miałam więc je zamówiłam........ Liszki nie znałam.....

A może ktoś z was przyjedzie do Żabiej Woli w niedzielę na imprezę?
Anawa,Liszka to maleńka wystraszona psinka,chcemy koniecznie znależć jej domek przed zimą,stąd prośba i troska Olivin...a to jest wątek Liszki:
http://www.dogomania.pl/threads/213471-Liszka-przestraszona-smutna-suczka-szuka-domu?p=17508413#post17508413