giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n']Dzień dobry Dusiaczku, śniadanko pierwsze i drugie spałaszowane??[/QUOTE] Sniadanie pulpa z mięskiem...troszke na drugie GERBEREK ..TROSZKE na obiadek...znowu pulpa rozgotowany ryz i kurczaczek.... 1/4 witaminki i troche kefirku..... Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 piłam kefir ona podeszła i polizała...to dałam jej i wylizala..... to jej nie zaszkodzi....mam nadzieje Quote
Poker Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 to dobre wieści, dziewczynka wraca do świata żywych. Da się jakieś badania jej zrobić czy dopiero u mnie? Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Eee, na pewno nie, toż to żywe kultury bakterii, samo zdrowie :)[quote name='giselle4']piłam kefir ona podeszła i polizała...to dałam jej i wylizala..... to jej nie zaszkodzi....mam nadzieje[/QUOTE] Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Poker']to dobre wieści, dziewczynka wraca do świata żywych. Da się jakieś badania jej zrobić czy dopiero u mnie?[/QUOTE] po poborach oczywiscie..... i bardzo dziekuje avii bo tego jeszcze nie zrobilam za wsparcie oraz Panu Stanisławowi M z Chełmka za wsparcie to dla mnie bardzo duzo nie wszystko co kupiłam zuzyje Dusia[ale juz kupione] ..lubi twarog i kefir oraz Gerberki to mamy na biezaco i jeszcze miesko z kurczaka i wolowinke..... nie kupiłam jeszcze Chlorelli ale kupiłam granulki propolisu ...dzisija dałam jej 4 w miesku i zjadła.. Boje sie aby nic jej nie zaszkodziło..... ale patrze,patrze.... jak zje to od razu chce isc do kocyka polezec to ja owijam i wkładam do poslania.... za pare minut spi:) jest juz pocieszna Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 gotuje te buraki cioteczki Teresy...powiem jutro jak bylo z jedzeniem :) Quote
Lolalola Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 to dobrze,ze Malenstwo zyskuje apetyt,no i,ze ma taka opiekunke!!!:)od razu mi lzej na duszy......... Quote
ilon_n Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='giselle4']Sniadanie pulpa z mięskiem...troszke na drugie GERBEREK ..TROSZKE na obiadek...znowu pulpa rozgotowany ryz i kurczaczek.... 1/4 witaminki i troche kefirku.....[/QUOTE] oj, to pięknie się odżywiamy!! :klacz: i widzę, że dziewczynka już podreptuje sobie do kefirku :evil_lol: Wygląda na to, że najgorszy kryzys raczej już za nią .. ale jak pomyślę nad jaką przepaścią stała parę dni temu i co by było, gdybyś Ty Giselle nie wzięła Jej w swoje ręce .. :shake: .. teraz już z mniejszym lękiem tu zaglądam .. oby tak dalej .. Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Poker,jeszcze chce aby ja wet zobaczył bo cos z przednia lapka jakas infekcja i wiecie ciotki ona na ogonek uciety ale tak brzydko ze taki strzęp jeszcze wisi włoskow rudych trzeba tez z tym zrobic porządek Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='ilon_n']oj, to pięknie się odżywiamy!! :klacz: i widzę, że dziewczynka już podreptuje sobie do kefirku :evil_lol: Wygląda na to, że najgorszy kryzys raczej już za nią .. ale jak pomyślę nad jaką przepaścią stała parę dni temu i co by było, gdybyś Ty Giselle nie wzięła Jej w swoje ręce .. :shake: .. teraz już z mniejszym lękiem tu zaglądam .. oby tak dalej ..[/QUOTE] Oj ,to nie tylko ja Jasia,michelle,Emilka.....mamy co robic bo do niej jeszcze mamy Cudke ,Nesie ,Elika,Zbynia,Kinga o ktore trzeba dbac intensywniej ,,,i najwazniejsze przed chwilką telefonowała Jasia Dusia wdusila wszystko i pulpe i Gerberka...... Quote
lika1771 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Bedzie z niej grubasek jeszcze troche,pozniej bedziemy odchudzac;) Quote
Akrum Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ba...jak na takich pysznościach bedzie rosła, to hoho, niedługo jej nie poznamy :) Quote
giselle4 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 a nie smiac sie cioteczki lika utuczyla Baby...to ja tak troszeczke tez moge:) Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a Poker to normalnie zazdroszcze, ze bedziemiala mala u siebie :p Quote
Poker Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Madallena']a Poker to normalnie zazdroszcze, ze bedziemiala mala u siebie :p[/QUOTE] z bólem serca mogę Ci ją odstąpić :eviltong: Quote
Poker Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 po kie licho te matoły ogony ucinają :angryy:. pewnie chcieli ją jako rasowego opylić i może tak sie stało ,a jak ludzie zobaczyli ,że to mix, to po prostu wywalili. Quote
fiorsteinbock Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Grazynko, gonia66 przelala dzisiaj 38zł dla Dusi, od Soni :) Sonia zostaje na stale w DT i w zwiazku z tym przekazuje pieniadze na nasza chudzinke. watek Soni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184503-Sonia-wyrwana-z-dobrocinskiego-koszmaru.MA-DOM-Zostaje-u-Marty-i-Piotrka!Dziekujemy-%29[/url] Quote
Poker Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Tylko nie zatuczcie mi dziewczyny , bo przez drzwi nie przejdzie :eviltong: Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Grazynko, gonia66 przelala dzisiaj 38zł dla Dusi, od Soni :) Sonia zostaje na stale w DT i w zwiazku z tym przekazuje pieniadze na nasza chudzinke. watek Soni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184503-Sonia-wyrwana-z-dobrocinskiego-koszmaru.MA-DOM-Zostaje-u-Marty-i-Piotrka!Dziekujemy-%29[/url][/QUOTE] Bardzo dziekuje... tylko ze mam maly problem Dusia chyba jest vege:) GERBERKI I WARZYWA PRZETARTE Z MIESKIEM OK... ALE SAMO MIĘSKO BEE chociaz wczoraj dostała chrząstke od Jasi i ja caly dzien ,,obracała, az zjadla. dzisiaj dostała do wybory pulpe i Gerberka i zgadnijcie co zjadła.....? wiadomo G..... ale to nie problem,aby jadła no i kefir dzisiaj wlałam do miski i ...poszedł:) Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='Poker']Tylko nie zatuczcie mi dziewczyny , bo przez drzwi nie przejdzie :eviltong:[/QUOTE] Poker,nie grozi to jej jeszcze pewnie przez 2 tygodnie takiego jedzenia... ona bardzo zabiedzona. Jutro znowu podam propolis pare granulek dzisiaj 1/4 witaminki Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Adka,potrzebuje transportu na weekend ...dasz rede? Quote
Lucyna Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Jeśli będzie problem z transportem to mogę pojechać po maliznę w sobotę pomiędzy 16-17,00 :lol: Quote
adkaaaaa5 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 [quote name='giselle4']Adka,potrzebuje transportu na weekend ...dasz rede?[/QUOTE] Nie dam rady:( Auto nie jest w pelni sprawne;/ Bacha bedzie sie bała jechac;/ sorry :( Quote
giselle4 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Nie dam rady:( Auto nie jest w pelni sprawne;/ Bacha bedzie sie bała jechac;/ sorry :([/QUOTE] rozumiem....i dziekuje:) Quote
Recommended Posts