Soema Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Evelka napisał(a):Czy wiadomo co z tym potencjalnym DS? Bo nie wiem co mam powiedzieć Pani z Zawoji... Nic... nie odzywa się :shake: nie odbierają telefonów, a to im chyba powinno zależeć... Jeszcze jedna rodzina się zastanawia w poniedziałek da odpowiedź. Quote
Evelka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 To może jednak ta Zawoja? Pani jest zdecydowania, Rodzina czeka... Tylko czy Ktoś mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną? Quote
Soema Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Evelka napisał(a):To może jednak ta Zawoja? Pani jest zdecydowania, Rodzina czeka... Tylko czy Ktoś mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną? Trzeba poszukać, ja nikogo nie kojarzę.. a nie dysponuję samochodem żeby tam jechać.. Ide na mape dogo szukać. Quote
Evelka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ok. Ja niestety też (z przyczyn czasowych) kompletnie nie mam tam jak pojechać...:/ Założyłam już wątek na interwencjach, że szukamy Kogoś do wizyty w Zawoji... Może się Ktoś znajdzie. Oby! Quote
Evelka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 black_sheep pójdzie na tą wizytę do Zawoi!!!!:multi: Jutro gdzieś wyjeżdża, więc zrobi to w środę. Ale to i tak super - prawda? Generalnie jestem Jej naprawdę ogromnie wdzięczna!!:loveu: Quote
Soema Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Super! :) Dzięki wielkie! To teraz trzymajcie kciuki żeby któryś dom się zdecydował :kciuki: Quote
Evelka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Pani z Zawoi jest strasznie nastawiona. Mówi, że już nie mogą się doczekać! Synek szykuje już wszystko dla psiaka. Ale po wielu rozmowach dobrze wiem, że psiak nie ma być prezentem dla dziecka, tylko, że to Pani dokładnie wszystko przemyślała, a w związku z tym dziecko oczywiście strasznie się cieszy;) Mam nadzieję, że wizyta u Nich będzie tylko formalnością, bo są bardzo nastwaieni i w ogóle mam dobre przeczucia:) Ponadto Pani mówi, że mogliby przyjechać po Minkę nawet do Krakowa, tylko w dzień, w który Mąż będzie miał wolne (tj.np.w niedzielę). Co o tym wszystkim sądzicie? Quote
black sheep Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Evelka na prawde nie przesadzaj;) Ja tez mam nadzieję, że domek będzie super, żeby mnie potem nie dopadli, że przeze mnie nie dostali pieska hihi:) PS> Śliczna kluska! Quote
Atomowka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja też trzymam kciuki za małą, jest taka śliczna, że dziwię się, że "tyle" czeka na domek. Już pierwszego dnia telefony powinny się urywać. Quote
zebra12 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Ale się cieszę dziewczyny! Naprawdę suuuper! A jakbyście miały jeden domek więcej, to dajcie znać... Quote
Soema Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czekamy na wizytę przedadopcyjną i jakby co, szukamy transportu. Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Może ja bym mogła pomóc z transportem. Jeśli uda mi się ubłagać chłopaka. To całkiem nie daleko od jego domu rodzinnego więc może byśmy mogli skoczyć w weekend np:) Quote
Soema Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Aquifere napisał(a):Może ja bym mogła pomóc z transportem. Jeśli uda mi się ubłagać chłopaka. To całkiem nie daleko od jego domu rodzinnego więc może byśmy mogli skoczyć w weekend np:) Ooo byłoby miło :) to zobaczymy jak wizyta i jak się wszystko potoczy. Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Boję się tylko, że w samochodzie ją schrupię albo zaściskam na śmierć;) Quote
Soema Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Aquifere napisał(a):Boję się tylko, że w samochodzie ją schrupię albo zaściskam na śmierć;) Ona będzie wniebowzięta:evil_lol: Quote
Evelka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No to byłoby wspaniale. Mam nadzieję, że wszystko się uda:) Trzymam kciuki za wizytę! Quote
Aquifere Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jeżeli wizyta się uda to mój chłopak się zgodził i możemy zawieźć maleństwo. Oczywiście dopiero jak poprawi się pogoda, bo narazie nie ma tam dojazdu za bardzo:/ Quote
black sheep Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Witam, ja wizyte przeprowadziłam tak jak obiecałam w środę. O jej wyniku poinformowałam Evelke. Piszę, bo widzę że nic tu się nie dzieje, żeby nie było że czegoś nie zrobiłam. Quote
Soema Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 black_sheep napisał(a):Witam, ja wizyte przeprowadziłam tak jak obiecałam w środę. O jej wyniku poinformowałam Evelke. Piszę, bo widzę że nic tu się nie dzieje, żeby nie było że czegoś nie zrobiłam. Wiemy, dziękujemy :) ludzie się z nami kontaktowali. wszystko ustalone. ;) więcej szczegółów wkrótce, mam nadzieję, że się sytuacja powodziowa uspokoi jak najszybciej :( Quote
Aquifere Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 O! no to czekam na wiadomości kiedy mogę porwać małą do samochodu!:D Quote
Soema Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Aquifere napisał(a):O! no to czekam na wiadomości kiedy mogę porwać małą do samochodu!:D Chyba domek sam przyjedzie :) sunie ma dziewczyna w Krk, ona sie kontaktuje z domkiem i wszystko dogrywa. Quote
Recommended Posts