Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evelka napisał(a):
Czy wiadomo co z tym potencjalnym DS? Bo nie wiem co mam powiedzieć Pani z Zawoji...

Nic... nie odzywa się :shake: nie odbierają telefonów, a to im chyba powinno zależeć...
Jeszcze jedna rodzina się zastanawia w poniedziałek da odpowiedź.

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelka napisał(a):
To może jednak ta Zawoja? Pani jest zdecydowania, Rodzina czeka... Tylko czy Ktoś mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną?

Trzeba poszukać, ja nikogo nie kojarzę.. a nie dysponuję samochodem żeby tam jechać.. Ide na mape dogo szukać.

Posted

Ok. Ja niestety też (z przyczyn czasowych) kompletnie nie mam tam jak pojechać...:/ Założyłam już wątek na interwencjach, że szukamy Kogoś do wizyty w Zawoji... Może się Ktoś znajdzie. Oby!

Posted

black_sheep pójdzie na tą wizytę do Zawoi!!!!:multi: Jutro gdzieś wyjeżdża, więc zrobi to w środę. Ale to i tak super - prawda?
Generalnie jestem Jej naprawdę ogromnie wdzięczna!!:loveu:

Posted

Pani z Zawoi jest strasznie nastawiona. Mówi, że już nie mogą się doczekać! Synek szykuje już wszystko dla psiaka. Ale po wielu rozmowach dobrze wiem, że psiak nie ma być prezentem dla dziecka, tylko, że to Pani dokładnie wszystko przemyślała, a w związku z tym dziecko oczywiście strasznie się cieszy;)
Mam nadzieję, że wizyta u Nich będzie tylko formalnością, bo są bardzo nastwaieni i w ogóle mam dobre przeczucia:)
Ponadto Pani mówi, że mogliby przyjechać po Minkę nawet do Krakowa, tylko w dzień, w który Mąż będzie miał wolne (tj.np.w niedzielę).
Co o tym wszystkim sądzicie?

Posted

Ja też trzymam kciuki za małą, jest taka śliczna, że dziwię się, że "tyle" czeka na domek. Już pierwszego dnia telefony powinny się urywać.

Posted

Może ja bym mogła pomóc z transportem. Jeśli uda mi się ubłagać chłopaka. To całkiem nie daleko od jego domu rodzinnego więc może byśmy mogli skoczyć w weekend np:)

Posted

Aquifere napisał(a):
Może ja bym mogła pomóc z transportem. Jeśli uda mi się ubłagać chłopaka. To całkiem nie daleko od jego domu rodzinnego więc może byśmy mogli skoczyć w weekend np:)

Ooo byłoby miło :) to zobaczymy jak wizyta i jak się wszystko potoczy.

Posted

Jeżeli wizyta się uda to mój chłopak się zgodził i możemy zawieźć maleństwo. Oczywiście dopiero jak poprawi się pogoda, bo narazie nie ma tam dojazdu za bardzo:/

Posted

black_sheep napisał(a):
Witam, ja wizyte przeprowadziłam tak jak obiecałam w środę. O jej wyniku poinformowałam Evelke. Piszę, bo widzę że nic tu się nie dzieje, żeby nie było że czegoś nie zrobiłam.

Wiemy, dziękujemy :) ludzie się z nami kontaktowali.
wszystko ustalone. ;) więcej szczegółów wkrótce, mam nadzieję, że się sytuacja powodziowa uspokoi jak najszybciej :(

Posted

Aquifere napisał(a):
O! no to czekam na wiadomości kiedy mogę porwać małą do samochodu!:D

Chyba domek sam przyjedzie :)
sunie ma dziewczyna w Krk, ona sie kontaktuje z domkiem i wszystko dogrywa.