Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zebra12 napisał(a):
Powiem więcej: dziś o 18:10... Czekam niecierpliwie!

Trzymajcie kciuki! Asiorek z małą już na miejscu. Starałam się Łobuza wymęczyć żeby nie narobiła kwasu w tv:roll:
mam nadzieję, że dobry domek się zgłosi, bo znów będę musiała szukać DT...

Posted

zebra12 napisał(a):
Widziałam, widziałam! Urosła znowu :) Grzeczna była jak aniołek. A czemu trzeba czekać do 21?

Bo teraz są odbierane telefony, których jest podobno trochę o Minkę :)
zobaczymy, oby się dobry domek znalazł. Jakby co to nawet dziś może na wizytę pojadę. Nie puszczajcie kciuków! Może jakiś inny szczenior domek znajdzie?

Posted

Niebieska713 napisał(a):
Oj,cos cisza przed domkiem...Tak czuje....

Chciałabym... Minka u mnie. Jeden dom, już był sprawdzany, dzwoniłam do osoby która tam był - dom nie nadaje się.
Do drugiego jadę jutro.. Dwójka dzieci, mały kotek. Muszę zobaczyć, czy to nie przypadkiem kaprys dzieci...:shake: podłamałam się trochę...
Znów gdzieś muszę małą ulokować, bez sensu to wszystko. Jak dom nie wypali w niedzielę jest akcja pod Pomnikiem Dżoka, może się wyrobię..

Posted

Soema, słodka jest ta Twoja malutka:lol:

przemagluj ten nowy potencjalny ds, żeby nie było, że to zabaweczka dla dzieciaków....

Trzymam kciuki:thumbs:

Posted

poznalam Minke wczoraj, jest PRZECUDOWNA!!! nigdy nie widzialam az tak rezolutnego szczeniaka:)
w ogole malo telefonow w sprawie adopcji, wczoraj tylko w sprawie Minki ... i poza tym cisza. wakacje blisko:(

Posted

j3nny napisał(a):
poznalam Minke wczoraj, jest PRZECUDOWNA!!! nigdy nie widzialam az tak rezolutnego szczeniaka:)
w ogole malo telefonow w sprawie adopcji, wczoraj tylko w sprawie Minki ... i poza tym cisza. wakacje blisko:(

Dom się nie odzywa.....:(

Na gwałt szukam DT dla Minki!! Chociaż na weekend :placz:
proszę... ja naprawdę jej nie mogę mieć, nie teraz. Miałam takie nadzieję w związku z Kundlem.. Nie chcę jej oddać byle gdzie, nie o to tu chodzi..:-(