Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Pieknosci Moje Ty jasniutkie...... samiutka tak w deszczowy ranek.........:):)

No nie tak całkiem samiutka,ale jest prawdą,że zbyt dużej grupy psiaków nie można z nią wypuścić na wybieg- Luna jest jeszcze całkowitym smarkiem-bieganie,zabawy,nawet zaczepianie innych psiaków,to jej żywioł...i choć bywa,że nie ma w tym agresji,to jednak wielkość naszej panny nie jednego psiaka o palpitację może przyprawić...wyobraźcie sobie prącą prosto na nas,w pełnym galopie Lunę...mnie by zamurowało!
I to jest odpowiedź na nasze uwagi o zapędach Luny do utrzymywania linii...modelki!Luna jest wulkanem energii...ogród,trawniki bardzo lubi skopywać w galopie...radosna i zaciekawiona wszystkim...wszystkimi.Występujące w większej grupie psiaków spiecia są min spowodowane tym,ze pędząca dziewczyna nie jest w stanie zauważyć w wiekszej grupie sygnałów dawanych przez inne psiaki...no i do tego ta nieprzemożna chęć posiadania blisko siebie człowieka...
...taka bajkowa historia o Kopciuszku czekajacym na swego królewicza-CZŁOWIEKA!...niech szybko i bajka Luny skończy się tak dobrze!!!

Posted

izulkabu napisał(a):
melduję się i tutaj :) Czy mogę zapożyczyć fotki na stronę adopcyjną dogów ??

Myślę,że Edyta nie miałaby nic przeciwko temu...wręcz przeciwnie!Wykorzystuj ile sie da...i niech dom najszczęsliwszy Lunce przyniosą!
Ja do allegro też je dołączyłam!!!