Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tu_ania_tu']To numer do Juli. To ona jakis czas temu uratowała suczkę z działek, to ona była w kontakcie z nowym domem Luny i to ona poinformowała nas, że Luna niestety ponownie szuka domu. Julia to dobry anioł Luny[/QUOTE]

Odetchnęłam! Dziękuję...specjalnie Juli!!!

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luna się pokazuje...ogłoszeń potrzebuje...

Cioteczki zajęte u innych psiaków...pokażemy cię cudna
Do góry...i zobacz co potrafią NIE LUDZIE...

tory,szlaban i bernardyn...w mazurskich lasach...
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/184824-GI%C5%BBYCKO_Tory-Szlaban-i-Przywi%C4%85zany-Bernardyn_NIC-JESZCE-NIE-WIEMY_potrzebuje-pomocy%21%21?p=14605194#post14605194"]http://www.dogomania.pl/threads/184824-GI%C5%BBYCKO_Tory-Szlaban-i-Przywi%C4%85zany-Bernardyn_NIC-JESZCE-NIE-WIEMY_potrzebuje-pomocy!!?p=14605194#post14605194[/URL]

Posted

jaka piękna sunia!:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

i mnie się dogi bardzo ale to bardzo się podobają, także się w nich skrycie podkochuję, podziwiam ich dostojność:oops::oops::cool3::loveu:
no i też budzą we mnie respekt, to uparciuchy i do tego prawdziwe wielkopsy i osobiście nie wiem czy bym podołała opiece nad takim małym "konikiem"...no ale podkochiwać się w nich skrycie oczywiście chyba mogę?:evil_lol::D

Posted

[quote name='dana']Jaka Luna jest piękna, cudna, to dopiero prawdziwy wielkopies...
Taka śnieżna królewna do kochania...
Zuzliku, zajmujesz się teraz dogami ? ;)[/QUOTE]

To koleżanka mojego beniutki Frania z hoteliku...a i szarpkiem Negro też się zajmuję...to kolega mojego Frania z mordowni dobrocińskiej- czarny jak najciemniejsza noc...i tak wszytko zostaje w rodzinie...:loveu:

Posted

[quote name='Aimez_moi']I znów raniutko sie pokażmy......:)[/QUOTE]

JAK DOBRZE,ŻE WPADASZ...mnie wczoraj w poopę dały ogłoszenia...masakra,podziwiam dziewczyny ogłaszające!!! Moje nerwy i cierpliwość na wyczerpaniu a 10% planów nie zrobiona...masakra!

Posted

[quote name='dana']Lunka, księżycowa królewno , pora na lansik :loveu:[/QUOTE]

To i ja do niego się przyłączam i cudą pokazuję...powoli z ogłoszeń coś będzie...ale niestety poooooowoli.
Lunka...w górę!!!

Posted

Wczoraj dzwonił Pan w sprawie Luny. No normalnie super domek na starcie: pan pracuje w domu, jest samotny i ma juz doga....
tylko ze szuka suki niesterylizowanej i jako matkę przyszłych szczeniaków upatrzył sobie uposledzona Lunę. Ratunku!

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Wczoraj dzwonił Pan w sprawie Luny. No normalnie super domek na starcie: pan pracuje w domu, jest samotny i ma juz doga....
tylko ze szuka suki niesterylizowanej i jako matkę przyszłych szczeniaków upatrzył sobie uposledzona Lunę. Ratunku![/QUOTE]
Zdrowe by wyszly szczeniaki, nie ma co :splat:

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Wczoraj dzwonił Pan w sprawie Luny. No normalnie super domek na starcie: pan pracuje w domu, jest samotny i ma juz doga....
tylko ze szuka suki niesterylizowanej i jako matkę przyszłych szczeniaków upatrzył sobie uposledzona Lunę. Ratunku![/QUOTE]

No,bo Luna niezwykła jest...szczeniaczki też byłyby niezwykłe...NIECH ICH! Mało tego nieszczęścia?No,ale gdzie pieniądze w grę wchodzą na to się nie patrzy!