zuzlikowa Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Aimez_moi napisał(a):No wlasnie..... ja tez jestem gruba ...... az strach....... Fajnie byloby popatrzec na nasza pieknote.... taka tlusciutka juz....:):) Tylko bez przesady,bo te szczupleńkie nogi jej nie utrzymaja. Quote
bico Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 zuzlikowa napisał(a):Zawsze w kontakcie zaczynam od tego,że przed wydaniem zostanie wysterylizowana...ale rozumiem o czym mówisz...oczywiście,że można tę informację wstawić w ogłoszenie!Dobre posunięcie! chodzi o to, że skoro sunia i tak ma być poddana sterylce przed wydaniem do ds, to się już na wstępie pisze w ogłoszeniach, że suka jest już po sterylce(choć jeszcze nie jest:evil_lol:), po to by od razu mniej debili dzwoniło:evil_lol: taka selekcja:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Cudności jaśniutkie, kochane jak tam z ranka?.......:) Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Z moim Berciczkiem jest źle... wybaczcie,ale nie wiem jak się wszystko potoczy...Bercik mnie teraz bardzo potrzebuje. Pomożcie pokazywać Lunę i inne psiaki...niech mogę spokojnie być z moim Bertuniem...bardzo proszę! Quote
ageralion Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 zuzlikowa napisał(a):Z moim Berciczkiem jest źle... wybaczcie,ale nie wiem jak się wszystko potoczy...Bercik mnie teraz bardzo potrzebuje. Pomożcie pokazywać Lunę i inne psiaki...niech mogę spokojnie być z moim Bertuniem...bardzo proszę! Oj niedobre wiesci :( Trzymaj sie chlopaku... Luna daj caluska na dzien dobry :) Quote
fiorsteinbock Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Berciku - sily Kwiatuszku! A Luna hoop na pierwsza! Quote
tu_ania_tu Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 chciałam wam powiedzieć, że są dwa sensowne domki chętne. Jeden z Wrocławia, drugi z Rudy Śląskiej. Na pewno przeprowadzone zostaną spotkania zapoznawcze i może któryś okaże się być właśnie tym super extra dla Luny. Quote
tu_ania_tu Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 matrioszka2 napisał(a):No to bierzmy choć jeden:cool3: Oby ludzie okazali się byc również w osobistym spotkaniu ok. Ale nie przerywajmy poszukiwań, bo tak długo jak Luna w DT tak długo szukać trzeba Quote
zuzlikowa Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 [quote name='tu_ania_tu']Oby ludzie okazali się byc również w osobistym spotkaniu ok. Ale nie przerywajmy poszukiwań, bo tak długo jak Luna w DT tak długo szukać trzeba Dokładnie tak...niech Luna ma swój domek-może być nawet wśród tych dwóch,ale do momentu kiedy nie jesteśmy pweni i nie umości swojej poopy w domku i nie będzie ochów i achów i zakochania w nowym domku,nie odpuszczajmy szukania! Odezwała sie też młoda osoba z Łodzi- ma małe mieszkanko,syberiana haskiego i rozważa możliwość adoptowania Luny.Napisałam uczciwie,żeby wzięła pod uwagę potrzeby Luny...że i mała przestrzeń i druga sunia budzą mój niepokój.Szczerze mówiąc nie odrzuciłam propozycji Pani- świadomość potrzeb psa,umiejętność zorganizowania ich zaspokojenia,determinacja i umiejętności byłyby mocnym atutem.Zobaczymy jakie będą dalsze losy tej propozycji.Podałam maila Stefana. Quote
ageralion Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dzien dobry Luneczko :) Domeczki juz ustawiaja sie za toba w kolejce, bedzie dobrze :thumbs:To co, na spacerek? :painting: Quote
yuki Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Czy wizyty już zostały przeprowadzone ? jeśli tak to czy są juz jakieś wieści :) Quote
tu_ania_tu Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 yuki napisał(a):Czy wizyty już zostały przeprowadzone ? jeśli tak to czy są juz jakieś wieści :) Jeszcze nie było spotkań, ale zdaje się, że w teraz na dniach pierwsze spotkanie z pania z twojego miasta. PS.: Jest kolejna chetna osoba, więc jestem dobrej myśli Quote
ageralion Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tu_ania_tu napisał(a):Jeszcze nie było spotkań, ale zdaje się, że w teraz na dniach pierwsze spotkanie z pania z twojego miasta. PS.: Jest kolejna chetna osoba, więc jestem dobrej myśli I tak powinno byc zawsze, domy czekajace w kolejce po psiaka...:multi: Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 ageralion napisał(a):I tak powinno byc zawsze, domy czekajace w kolejce po psiaka...:multi: Jak najbardziej...jak najbardziej. Aimez_moi...uchwyciłaś to co w Lunie najistotniejsze- to Biała Dama...jeśli dziś jeszcze nieco podskakująca jednak Biała Dama!!! Quote
ageralion Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 zuzlikowa napisał(a):Jak najbardziej...jak najbardziej. Aimez_moi...uchwyciłaś to co w Lunie najistotniejsze- to Biała Dama...jeśli dziś jeszcze nieco podskakująca jednak Biała Dama!!! A kto powiedzial, ze damy nie moga podskakiwac w zaciszu swych komnat?:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Moga pewnie, ze moga....:):) Niech podskakuja..... w domku..:):) Quote
Atrisko Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jeśli Lunie się powiedzie to może i Mały Książę będzie miał szansę...dwa bielusieńkie dogi... dwulatki...albinosy...Powodzenia księżniczko.... Quote
tu_ania_tu Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 A może ktoś z was chciałby mieć takie cuda na ścianie u siebie w domku i przy okazji wesprzeć Stowarzyszenie Dogi-Adopcje To juz ostatnie godziny... http://www.allegro.pl/item1027878132...i_rysunek.html http://www.allegro.pl/item1027881793...i_rysunek.html Quote
Recommended Posts