ocelot Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Był dom..., były spacery, miłość..., głaskanie.... Dobro. Było. Raptem wszystko się skończyło. Dla maleńkiej suni zawalił się świat. Jej ukochana Pani odeszła. Porzuciła maleńką na zawsze. Nie chciała tego..., odeszła do innego, lepszego świata...., a porzucona gwiazdka została tęsknie wpatrując się w drzwi. Jej Pan zgotował jej koszmar!!!!!!!!!!! Jest inwalidą, ale pozbawionym uczyć!!!! Zamiast współczuć, mści się na wszystkim. Gwiazdka jest dobra do tego, nie szczeknie, nie warknie, nie ugryzie. Znosi wszytko. [SIZE=4]Przywiązana na pół metrowym sznurku do kaloryfera!!!!!! Ma się nie pałętać. Ma nie oddychać, ma jej nie być!!!!! Zareagowali sąsiedzi, zaczęli maleńką wyprowadzą na spacer, wolontariusz codziennie zabiera ją na długi spacer. Ale jest ultimatum!!! Kilka dni, bo inaczej... Nie wiem co z nią zrobi jak nie znajdziemy domu, nawet nie chcę myśleć, że tam zostanie na dłużej, bez spacerów, bez ruchu. Maleńka ma przykurcz łapek, załatwia się na dworze, dogaduje się z innymi psiakami. Ma mniej niż trzy latka. Jest kochana, rozdaje buziaki. Właściwie jak człowiek się nad nią pochyli to nie wie co ma robić ze szczęścia. Generalnie chce być głaskana, ale się boi, przywiera do ziemi.... Proszę wymyślmy coś dla małej suni... Dane do ogłoszeń: Tel: l506410930 Mail: [email protected]
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Spójrzcie jak potrafię się cieszyć ze wszystkiego...
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Matko kochana brak mi słów- taka fajna sunia a tak cierpi :-( Ocelot gdzie sunia przebywa?
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Chodzi mi o miejscowość? I czy tymczas wchodzi w grę- mała nie ma czasu?
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Igiełka napisał(a):Matko kochana brak mi słów- taka fajna sunia a tak cierpi :-( Ocelot gdzie sunia przebywa? W Tomaszowie Mazowiecki.
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Igiełka napisał(a):Ocelot czy tymczas pasuje? Myślę, że każde rozwiązanie jest dobre. Małą jeszcze trzeba zaszczepić i wysterylizować.
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 To organizuj transport do Rypina. Będe potrzebowała wsparcia jeśli chodzi o żywność wszelkiego rodzaju i opłacenie weta.
Isadora7 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ocelot daj dane kontaktowe zrobie jej allegro dzisiaj.
Evelka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Igiełka napisał(a):To organizuj transport do Rypina. Będe potrzebowała wsparcia jeśli chodzi o żywność wszelkiego rodzaju i opłacenie weta. Właśnie przybyłam na wątek, ale to wspaniałe wieści, że tak szybko udało się znaleźć suni DT! Daje to nam więcej czasu na znalezienie dobrego DS. A co najważniejsze sunia będzie już bezpieczna i szczęśliwa! Dziękujemy Igiełko!
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Ocelot daj dane kontaktowe zrobie jej allegro dzisiaj. poczekaj chwilkę. Chciałabym podać dane kontaktowe Pani, która ma z nią kontakt i najwięcej o niej wie. Na razie nie odbiera telefonu.
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ocelot potrzebna mi bardzo pomoc w formie jedzenia dla siebie i psa i opłacenia weta. Pozatym darmowy.
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Wiem ze wyda Wam się pewnie to niezrozumiałe ale powiem szczerze brakuje mi najbardziej jedzenia. I jest głupio prosić w tym o pomoc ale tak właśnie jest- proza życia.
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Igiełka napisał(a):Ocelot potrzebna mi bardzo pomoc w formie jedzenia dla siebie i psa i opłacenia weta. Pozatym darmowy. Igiełko dziękujemy:) Igiełko mi się w obecnych czasach już nic nie wyda dziwne.
Owieczka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Śliczna psinka z niej. Igiełko nie przejmuj się :) dogomaniacy pomogą.
ocelot Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Isadora7 napisał(a):Ocelot daj dane kontaktowe zrobie jej allegro dzisiaj. Isadorko kochana jak możesz to allegro z danymi do ogłoszeń Tel: 506410930 Mail: [email protected] I dziękuję bardzo. Mała przed adopcją będzie zaszczepiona i myślimy o sterylce.
dota&koka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Igiełko,tak to jest niestety.życie weryfikuje nasze plany i marzenia.czasami trzeba się nieźle nagimnastykować żeby "jakoś" żyć. masz wielkie serduszko,tak szybko zdecydowałaś wziąc tę sponiewieraną kruszynę,dać jej ciepełko domowe :) trzymaj się :)
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Dziękuje Wam za miłe słowa. Jeśli będe nieobecna na dogo a coś jeszcze będzie potrzeba albo kroił będzie się transport to dzwońcie na nr 603 249 370. Można dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Ma Gwiazdka mało czasu ale zdążymy i będzie bezpieczna. :lol::lol:
Recommended Posts