Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]Pilnie potrzebny TDT posterylkowy dla suni - nie jest jeszcze w ciąży, trzeba zrobić wszytko żeby nie była! Lata sobie samopas, jeśli dostanie cieczki, to ciąża pewna :( [URL]http://www.dogomania.pl/threads/198135-Bardzo-przytula%C5%9Bna-i-s%C5%82odka-Koko-szuka-domu-gdzie....nie-b%C4%99d%C4%85-jej-chcieli-u%C5%9Bpi%C4%87-%28[/URL][/SIZE]

Posted

Soemo, koszt sterylizacji pudliczki Daisy, to 300 zł, sterylka w środę o 17 w Serocku, przy ul. Zielonej 1. Płatność przelewem. No i tutaj bedzie kolejny bazarek... z racji wysokich kosztów:(

Posted

Bardzo proszę o wsparcie dla tej suńki. Dzisiaj trafiła do mnie, znaleźli ją moi rodzice. Suczka ma 5-7 lat, jest w zaawansowanej ciąży i ma guzy listwy mlecznej. Błagamy o pomoc w pilnym sfinansowaniu sterylki aborcyjnej połączonej z usunięciem guzków.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198237-Ci%C4%99%C5%BCar%C3%B3wka-z-guzami-listwy-mlecznej-zbieramy-na-aborcyjn%C4%85-usuni%C4%99cie-guz%C3%B3w.PILNE[/url]

Bardzo proszę o pilną odpowiedź.

Posted

[quote name='wszpasia']Bardzo proszę o wsparcie dla tej suńki. Dzisiaj trafiła do mnie, znaleźli ją moi rodzice. Suczka ma 5-7 lat, jest w zaawansowanej ciąży i ma guzy listwy mlecznej. Błagamy o pomoc w pilnym sfinansowaniu sterylki aborcyjnej połączonej z usunięciem guzków.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/198237-Ci%C4%99%C5%BCar%C3%B3wka-z-guzami-listwy-mlecznej-zbieramy-na-aborcyjn%C4%85-usuni%C4%99cie-guz%C3%B3w.PILNE[/url]

Bardzo proszę o pilną odpowiedź.[/QUOTE]
Możemy sfinansować samą sterylizację. Proszę o cenę, gabinet. Innych zabiegów z racji przeróżnych kosztów nie jesteśmy w stanie pokrywać.
[quote name='Ania i Porto']ode mnie 10zl miesięcznie. biedne szczeniaczki...oby takich niechcianych było jak najmniej[/QUOTE]
Dzięki dopisuję.

Posted

[quote name='Soema']Możemy sfinansować samą sterylizację. Proszę o cenę, gabinet. Innych zabiegów z racji przeróżnych kosztów nie jesteśmy w stanie pokrywać.[/QUOTE]
Sterylizacja odbędzie się u doktora Jurczyka na ulicy Krzemowej 8a w Gdańsku. Cenę poznam dzisiaj. Wtedy zedytuję ten post i ją dopiszę, żeby już nie zaśmiecać wątku.

Właśnie w rozmowie z wetem padła kwota - 400zł to szacunkowy koszt sterylki aborcyjnej Iśki.
Jutro zawożę małą na 15 do przydni na zabieg.

Posted

serdecznie zapraszam na bazarek z kalendarzami dogomanii, czesc zysku oczywiscie na sterylki;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/198278-Pierwszy-kalendarz-dogomanii!!!-Do-23-grudnia-22.00?p=15929872#post15929872[/url]

Posted

[quote name='wszpasia']
Właśnie w rozmowie z wetem padła kwota - 400zł to szacunkowy koszt sterylki aborcyjnej Iśki.
Jutro zawożę małą na 15 do przydni na zabieg.[/QUOTE]
Skontaktuj się z dziewczynami w sprawie tańszej sterylki, przecież to jest chora kwota za tak małą sukę.
Wiem, że to aborcyjna, ale skoro mamy pokryć koszty to bardzo proszę, żebyś poszukała tańszej lecznicy. Wiem, że czasu mało.
No i sterylkowa pokryje 75% ceny.

Posted

Po tym jak mój wet podał mi taką cenę zadzwoniłam do kilku innych znanych mi przychodni i nigdzie nie padła niższa kwota:-(
Boże, już ją umówiłam. boję się, że mała mi się wysypie zanim zdążę ze sterylką. A czy jeśli nie znajdę tańszej opcji to byłaby możliwość dofinansowania chociaż 50%?

Posted

[quote name='wszpasia']Po tym jak mój wet podał mi taką cenę zadzwoniłam do kilku innych znanych mi przychodni i nigdzie nie padła niższa kwota:-(
Boże, już ją umówiłam. boję się, że mała mi się wysypie zanim zdążę ze sterylką. A czy jeśli nie znajdę tańszej opcji to byłaby możliwość dofinansowania chociaż 50%?[/QUOTE]
szukaj, pytakj, ja zaraz też popytam. Chamstwo. Pewnie, że jest możliwość, ale mnie szlag trafia... zdzierstwo i już.

Posted

ludzie 400zl to jakis rozbój w bialy dzien za malego psiaka:angryy: do tego znajde:mad:
wszpasia sa jacys dogomaniacy z Twoich okolic?moze beda mogli polecic cos tanszego, toć za taka kase to mozna dwie srednie suki ciachnąc:shake:

Posted

Kana jest obecna na wątku Iśki. Wysłałam do niej za Waszą namową PW z prośbą o zasugerowanie innej lecznicy, ale po tym rozeznaniu, które sama zrobiłam naprawdę wydaje mi się, że takie tu są ceny:( Mój wet często drobne wizyty kasuje po 5, 10zł jeśli chodzi tylko o "przegląd" zwierzaka - antybiotyk, odrobaczenie i odpchlenie.
Postaram się jutro może wyjęczeć jakąś zniżkę, może znajdę jakimś cudem tańszą opcję, ale jeśli nie to bardzo prosiłabym o dofinansowanie w takim wypadku niższe niż te 75% i już. Bo boję się czekać zbyt długo z tą sterylką.

Posted

Szczerze wątpię, że znajdę coś taniej. Dzisiaj częściej słyszałam 500zł niż 400zł.. A wszędzie opisywałam gabaryty psa i podawałam jej wagę.

[quote name='Kana']Trudno, tańszej na pewno nie znajdzie a czekać nie ma co.[/QUOTE]

Na jaką kwotę może liczyć Iśka przyjmując, że 100% to te 400zł? Czy dofinansowanie następuje przed zabiegiem, czy w formie zwrotu części poniesionych kosztów już po operacji?

Doczytałam: - sterylizacje będą refundowane,[B] tylko[/B] po przesłaniu faktury !

Rozumiem, że faktura ma być wystawiona na Sandomierskie Stowarzyszenie?

Posted

[quote name='Soema']Tak, na Stowarzyszenie - dane w pierwszym poście. Jest 75% zwrot, ale proszę o jakieś wsparcie w późniejszym czasie sterylkowej skarbonki.[/QUOTE]
Dziękuję. Oczywiście chcąc się odwdzięczyć będę pamiętała o skarbonce:)

Posted

bardzo prosze o wpisanie na liste soni z watku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/195204-Sunia-z-ulicy-czeka-na-dom!!!-Potrzebne-og%C5%82oszenia-[/url]!!!!
jesli sie okaze, ze jest w ciazy to jeszcze damy znac