berni Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='Soema']Berni, jeśli raz zrobimy wyjątek, to później tylko takie suki będziemy ciachać.. :( A na taką patologię nie ma rady :shake: tak źle i tak niedobrze..[/QUOTE] rozumiem. dokładnie, tak źle i tak niedobrze...:shake: Quote
ani@ Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 sterylka (zabieg, antybiotyki po zabiegu, zdjęcie szwów, ubranko) do tego pełne badanie krwi będzie kosztować 500 zł dzięki pieniążkom ze Skarbonki Sterylkowej i pomocy Kingi, Camary i Julii z TOZ Szczecin mamy już całą kwotę ! :multi: Quote
tula Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Soema bardzo, bardzo dziękuję:):) napisz proszę na jaką kwotę możemy liczyć bo nie wiem na ile ma lecznica wystawić fakturę. I jeszcze jedno pytanie bo pierwszy raz zgłaszam sunię: przesyłamy do Ciebie fakturę a pieniądze zostają przelane na konto lecznicy tak? Quote
Soema Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='tula']Soema bardzo, bardzo dziękuję:):) napisz proszę na jaką kwotę możemy liczyć bo nie wiem na ile ma lecznica wystawić fakturę. I jeszcze jedno pytanie bo pierwszy raz zgłaszam sunię: przesyłamy do Ciebie fakturę a pieniądze zostają przelane na konto lecznicy tak?[/QUOTE] A lecznica wsteczną fakturę Wam wystawi? Sterylka jeszcze nie jest opłaona, bo jak jest - to dołączasz kartkę z numerem konta. Wystawiacie na Stowarzyszenie, a wysyłacie na mój adres. Tula, Ty chyba zadeklarowałaś się miesięcznie? Więc masz 100%. Jak będziecie chcieli coś wpłacić na skarbonkę będzie miło :) Quote
bullterrierka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='Soema']A lecznica wsteczną fakturę Wam wystawi? Sterylka jeszcze nie jest opłaona, bo jak jest - to dołączasz kartkę z numerem konta. Wystawiacie na Stowarzyszenie, a wysyłacie na mój adres. Tula, Ty chyba zadeklarowałaś się miesięcznie? Więc masz 100%. Jak będziecie chcieli coś wpłacić na skarbonkę będzie miło :)[/QUOTE] Bardzo Dziękujemy za pomoc! Zmieniłam cel kolczykowego bazarku ewentualny dochód zasili konto sterylkowej świnki. Quote
ani@ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ja potwierdzam sterylkę bernardynki Koki na poniedziałek jak tylko bedę miała fakturę to wyślę Quote
Soema Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='ani@']Ja potwierdzam sterylkę bernardynki Koki na poniedziałek jak tylko bedę miała fakturę to wyślę[/QUOTE] Trzymam kciuki za sunie :) Wpłaty od 2 września do 10 :) - 10zł - izabela1234 - 10zł - wiq - 10zł - bazyli3101 - 50zł - AniaB - 10zł - Ageralion - 20zł - Malawaszka - 15zł - Ciencienia - 10zł - Javena - 10zł - Lulka - 15zł - Kielaczka - 15zł - Ania102 - 20zł - Al-ka - 10zł - Saphira - 30zł - Randa - 10zł - brzośka - 15zł - Haliza - 10zł - tula (wrz, paź) - 20zł - Agata69 - 10zł - Olutka 55 (wrz, paź) - 5zł - Nikus [B][COLOR=DarkRed]2060,33zł[/COLOR][/B] Quote
Soema Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Doszła faktura na 150zł ze Szczerców. Proszę się przyznać od kogo to, bo nie ma ani karteczki ani adresata, numer lecznicy jest :) Quote
malawaszka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 to Szczerców to miejscowość? :lol: Quote
Soema Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='malawaszka']to Szczerców to miejscowość? :lol:[/QUOTE] Podobno :) w Krk jestem, brat otworzył i mówił co w niej jest :) Quote
Lulka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 mnie mozna wykreslic z kolejki, bo astke odebral wlasciciel!!!!!! hura :) dziekuje serdecznie za chec pomocy!!! Quote
Finetta Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='bela51']A jednak dzisiaj odbyła sie sterylizacja Kory. Sunia juz po zabiegu. Koszt 150 zł. Zabieg odbył sie w Gab.Wet. Cztery Łapy w Szczercowie. Ponawiam wiec moja prosbę, o dofinansowanie zabiegu. [url]http://www.dogomania.pl/threads/189681-Kora-m%C5%82oda-ONka-z-Wielunia-co-j%C4%85-czeka-Brakuje-160-z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji[/url]![/QUOTE] Tu macie Szczerców i sterylkę. pozdr Quote
Soema Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Lulka']mnie mozna wykreslic z kolejki, bo astke odebral wlasciciel!!!!!! hura :) dziekuje serdecznie za chec pomocy!!![/QUOTE] Super !! :) z przyjemnością to zrobię. [quote name='Finetta']Tu macie Szczerców i sterylkę. pozdr[/QUOTE] Dziękuję, Pani Detektyw, jako blondynka nie wpadłam żeby wątek przeszukać. :) Quote
Livka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Deklaruję moje skromne 5 zł/mc - nr konta mam ;) Quote
Soema Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wpłaty 13-15.09 - 10zł - Anonim ;) - 40zł - zerduszko - 30zł - Amiga Quote
Bamboo ® Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja niedługo wpłacę też z bazarków i moją należność, tylko jeszcze czekam na parę PW, czy wszystko doszło jak należy. Jako, że dużą rezerwę finansową mamy :multi: to chciałabym sobie wszystko na spokojnie pozakańczać (dziwne słowo:lol:) i podsumować. Myślę, że około poniedziałku-wtorku będzie dostawa kasiorki:) Kurka, tyle kasy leży, a tu mało chętnych na ciachanko. Nietypowa sytuacja na dogo, ale lepiej tak, niż odwrotnie;) Quote
Soema Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='Bamboo ®']Ja niedługo wpłacę też z bazarków i moją należność, tylko jeszcze czekam na parę PW, czy wszystko doszło jak należy. Jako, że dużą rezerwę finansową mamy :multi: to chciałabym sobie wszystko na spokojnie pozakańczać (dziwne słowo:lol:) i podsumować. Myślę, że około poniedziałku-wtorku będzie dostawa kasiorki:) Kurka, tyle kasy leży, a tu mało chętnych na ciachanko. Nietypowa sytuacja na dogo, ale lepiej tak, niż odwrotnie;)[/QUOTE] Nie kracz. 10 sterylek i nie mamy kasy ;) poza tym lista jest, a niektórzy się weta o fakturę nie upominają... Ja dostaje sporo pw, odnośnie sterylek, ale albo to czyjeś suki osobiste, albo np. samce do kastracji. Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Chciałabym zgłosić sunię będącą pod moją opieką. Zabrałam ją ze schronu, jest w hotelu dla zwierząt. Jestem stałym deklarowiczem, wpłacam 10 zł/ miesięcznie (wpłaciłam jednorazowo za kilka miesięcy z góry) Zaraz wkleję wątek, chodzi o onkę, Maltę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192608-Torowo-Gusiowo-myszowe-pi%C4%99kno%C5%9Bci-szczeniaczki-onka-i-mini-piesek-prosz%C4%85-o-pomoc[/url]!!! Nie za bardzo wiem jak wygląda procedura? Czy mogę ją wysterylizować, wziąc rachunek i dostanę częściowy zwrot? O co chodzi z kolejką? Quote
Soema Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='ani@']Dziś wysyłam fakturę za Kokę :)[/QUOTE] Jak dojdzie - dam znać :) [quote name='mysza 1']Chciałabym zgłosić sunię będącą pod moją opieką. Zabrałam ją ze schronu, jest w hotelu dla zwierząt. Jestem stałym deklarowiczem, wpłacam 10 zł/ miesięcznie (wpłaciłam jednorazowo za kilka miesięcy z góry) Zaraz wkleję wątek, chodzi o onkę, Maltę: [url]http://www.dogomania.pl/threads/192608-Torowo-Gusiowo-myszowe-pi%C4%99kno%C5%9Bci-szczeniaczki-onka-i-mini-piesek-prosz%C4%85-o-pomoc[/url]!!! Nie za bardzo wiem jak wygląda procedura? Czy mogę ją wysterylizować, wziąc rachunek i dostanę częściowy zwrot? O co chodzi z kolejką?[/QUOTE] Wszystko jest w pierwszym poście. Musisz podać cenę zabiegu, gabinet i potem termin. Jako stały deklarowicz masz 100% zwrot. No chyba, że sterylka będzie bardzo droga, ale z Waszymi znajomościami to wątpię :) bierzesz fakturę na Stowarzyszenie, w zależności czy płacisz gotówką czy ma być przelew dodajesz kartkę z kontem i wysyłasz na mój adres [quote name='anetta']Soema, wyczyść skrzynkę.[/QUOTE] Co ja zrobię... że mnie zasypują :( już. Quote
Avilia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wysłałam swoją "ratę".Niestety w tym miesiącu malutko.Mam bardzo chorego tymczasa...:( Quote
Ammounie Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Witajcie, Pani Iwonie której pomagam ogłaszać psy, które ratuje z ulicy, znów przybyło tymczasowiczów i nie daje już sobie rady finansowo. Ma obecnie 30 psów: 8 swoich, reszta tymczasowicze i psy nieadopcyjne. Wszystkie zawsze sterylizuje przed adopcją. Teraz ma 3 suki i psa do sterylizacji. Czy możecie jej pomóc? Wątek psów: [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/183757-30-ps%C3%B3w-uratowanych!-Prosz%C4%99-pom%C3%B3%C5%BC-im-znale%C5%BA%C4%87-domy[/url][/U] Psy zawsze sterylizuje w Legionowie na ul. Ogrodowej u dr Jacka Banego. Quote
kora78 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zglaszam sunie, ktora wyciagnelam ze schroniska i ktora obecnie mieszka od miesiaca w hotelu dla psow u sylwiaso, pod Lowiczem Sunia Bella, 8 lat. poronienie i pogryzienie w schronisku. szybkie zabranie na awaryjne dt, niesprawdzone, bo zaprotegowane przez pewna fundacje. koszt dt byl 100zl miesiecznie- jako zwrot za wyzywienie. wciaz ciezko bylo sie z tym dt dohaac. gdy sunie z fundacji zostaly pilnie zabrane, po sprawdzeniu waurnkow, dostalam wiadomsoc, ze jest tam zle. tez wyslalam dogomanke na kontrole i okazalo sie, ze sytuacja jest bardzo zla. w ciagu miesiaca zabralam sunie na hotel. po miesiacu pobytu w hotelu sunia nieoczekiwanie sie oszczenila!! zaszla w ciaze w dt u Blood!! maluchy uspilismy, sunia bierze teraz leki na wstrzymanie laktacji msimy ja wyciachac i szukac domu, bo mam niespelna polowe deklaracji stalych, ciułam na hotel z bazarkow... [url]www.dogomania.pl/threads/184036-wiosna-poronienie-i-pogryzienie-w-schronie.-Latem-najgorsze-dt.-Jesien-porod-w-hotel[/url] Quote
Recommended Posts