Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marlenka']Ja oczywiscie czekam na nowe konto ....jak tylko będzie zrobie przelew ..[/QUOTE]
A jak tam Twoja sunia?

Łolkiee macie coś uzbieranych pieniędzy na sterylizację tych suk??
Ja wczoraj słałam pw do Luki odnośnie tej białej, nowej suni...

Posted

[quote name='Soema']A jak tam Twoja sunia?

Łolkiee macie coś uzbieranych pieniędzy na sterylizację tych suk??
Ja wczoraj słałam pw do Luki odnośnie tej białej, nowej suni...[/QUOTE]

Moja sunia czuję się dobrze w przyszłym tygodniu idzie pod nóż ... musiałam ją troszkę odkarmic .

Posted

[quote name='łolkiee']troszkę jest. [U]ale troszkę[/U]!!

na Larę mamy 16zł

a na mychy 20zł

mam już wstępny koszt sterylizacji :
mychy po 180zł
lara 250zł[/QUOTE]
To rozumiem, że zwroty będą jak będzie nowe konto?

Posted

DZIEWCZYNY - RECE opadają....
kolejna BEZDOMNA SUKA z lasu!!!ktoś chciał sie jej pozbyć i przywiazał cięzarną suke w lesie...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188352-ci%C4%99%C5%BCarna-suka-ONka-z-LASU-bezdomna...SPRAWA-PILNA?p=14957686#post14957686[/url]

suka na bank jest ciezarna - brzuch rozniesiony - suty jak kapelusze...boje sie ze nie za późno...ale brzuch jeszcze nie jest taki pękaty i szczyli pod reką nie czuc

Soema - poratuj - kolejny bazar szydłwoiecki NA skarpete sterylkową...ja swoje 60 zł, kt mam wplacic na 2010, a jeszcze nie wplaciłam bo mam error konto - tzn - nie moge korzystac z konta poniewaz jakis trojan mi sie wpakował i mnie unieruchomil i teraz zmiana konta albo czekam...a jak narazie czekam bo poszly przelewy i wisza sobie nie poschodzily do ludzi :/

to tak w kwestii wytłumaczenia ...ALE WRACAJĄC DO SUKI...pomozecie jak sie da ja sterylkwoac...MY dopiero co opanowały ostatni kryzys psiowy w Szydlwocu, a tu kolejne bidy!!

problem z suką jest taki, ze po sterylce suka musi byc przetrzymana GDZIES - a my nie mamy gdzie!!! ALE kombinujemy

Posted

[quote name='Soema']Lu, jaka cena jeszcze napisz?
sunia ma mieć dom?[/QUOTE]
cena amstafki 230zl
z tym, ze jezeli jest mozliwosc teraz sfinansowania to byloby wspaniale, bo na Luke nie mamy ani grosza, a mamy zamiar dom stały -gdy sie pojawi - poprosic by przekazal potem chociaz czesc kasy na fundusz sterylkowy :)

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']cena amstafki 230zl
z tym, ze jezeli jest mozliwosc teraz sfinansowania to byloby wspaniale, bo na Luke nie mamy ani grosza, a mamy zamiar dom stały -gdy sie pojawi - poprosic by przekazal potem chociaz czesc kasy na fundusz sterylkowy :)[/QUOTE]
Sterylizujcie, bo jest kasa. Ewentualny zwrot, na nowe konto już. Ja nadal czekam na bieżące wyciągi.

Posted

Soema - na prośbę Kany, wiem, że jeszcze nie masz wiadomości, bo odpisałaś na pw, ale proszę o informacje na wątku czy faktura doszła i kiedy zostanie opłacona za sterylkę Majki zgłosznej przeze mnie. (Kana ma niestety zablokowane konto). Dziękuje:)

Posted

Ojeeej, a ja się zagapilam i moje deklarowane 30 zł poszły jeszcze 29 czerwca na "stare" konto. Ale już wstrzymałam stale zlecenie i czekam na nowy numer konta

Posted

[quote name='łolkiee']to znaczy to co zostanie z sterylek i to co mamy na suczki tak??[/QUOTE]
Tzn. 25% z cen zabiegu.

A co myślicie o limitach zgłaszanych psów przez daną osobę, jest sens to wprowadzić?

Posted

Ja dzisiaj sterylizuję Biankę (Sisi). Znalazłam jej DT na okres posterylkowy, nie musi dochodzić do siebie w kojcu. Fakturę wyślę jutro.
Z wpłatą deklaracji i bazarkowego dochodu poczekam na nowe konto.

Posted

Soema ! Zerknij na ten wątek :[url]http://www.dogomania.pl/threads/188132-Psy-najgorszego-Boga.-Warmi%C5%84scy-m%C4%99czennicy-prosz%C4%85-o-pomoc[/url]

Oceń czy można pomóc z zasobów skarbonki.

Posted

[quote name='malawaszka']Soema napisz w pierwszym poście żeby nie wpłacać na to stare konto bo ono tam dalej wisi do wpłat[/QUOTE]
Racja, dziękuję.
[quote name='Saphira']Soema ! Zerknij na ten wątek :[url]http://www.dogomania.pl/threads/188132-Psy-najgorszego-Boga.-Warmi%C5%84scy-m%C4%99czennicy-prosz%C4%85-o-pomoc[/url]

Oceń czy można pomóc z zasobów skarbonki.[/QUOTE]
Znam wątek, ale ja nadal nie wiem, czy jakiekolwiek psy stamtąd będą szukały domów. :shake: czekam na weekend i zdjęcia z relacją Akuchy.

Posted

[quote name='emilia2280']O diabli nadali, mnie nie ma na zadnej liscie wplat. Placilam na stare konto bokserze chyba od maja, czyli 2 wplaty powiny byc. Zaraz zmienie zlecenie stale na nowe konto.[/QUOTE]Mnie tak samo nie ma, a wpłacałam za 4 miesiące z góry

Posted

to sobie zmienilam ;pppp stare konto jest, nowego nie ma. tymczasem usunélam zlecenie stale bo za 2 dni poszedlby przelew na konto bokserów. jak bédzie podane nowe konto to wplacé za rok z góry i tyle. za rok poprosze wtedy o przypominajké.

Posted

[quote name='Izabela124.']Mnie tak samo nie ma, a wpłacałam za 4 miesiące z góry[/QUOTE]
Kiedy wpłacałaś? Sprawdź, czy nie po ostatnim rozliczeniu.

Posted

[quote name='Soema']
A co myślicie o limitach zgłaszanych psów przez daną osobę, jest sens to wprowadzić?[/QUOTE]
Jaki miał by być w tym cel? chodzi o to żeby ciąć jak najwięcej, nie ważne że ktoś zgłosił już 3 suki a inny 1 (przykładowo).
Wg. mnie nie ma sensu.

;)

Posted

[quote name='NiJaSe']ja tyz 29 czerwca wpłacilam na jeszcze to stare konto ...[/QUOTE]
No i ja czekam bo chcę rozliczyć co i jak. Nawet mi się dziś śniło, że mam wyciąg i jest ileś tam pieniędzy :mdleje:
[quote name='anetta']Jaki miał by być w tym cel? chodzi o to żeby ciąć jak najwięcej, nie ważne że ktoś zgłosił już 3 suki a inny 1 (przykładowo).
Wg. mnie nie ma sensu.

;)[/QUOTE]
Dziękuję przez Pani :)
ja bym po porstu chciała uniknąć sytuacji, że ktoś bazuje tylko na skarbonce, w ogóle jej nie wspierając. Jadę do banku zaraz rozmawiać o nowym koncie.
Przepraszam Was, że tak wyszło.