Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdola']A ja prosz o nr telefonu na pw osoby, która znajdzie chwile czasu i będzie miała ochotę na współpracę, oby zebrać troszkę $, mam pomysł i potrzebuje osoby, która sprawdziła by prawne moce........;)[/QUOTE]

yyyyyy? Czy rzecz jest w zbieraniu środków na akcje Sterylizacja ? Ewa

Posted

[quote name='3 x']emilia, rozumiem, że te pieniązki mogą tez iść na kastrację psów?
kwota dofinansowanie - 200 zł (to bym zostawiła stałe) + np 10% jeśli faktura za całość jest np 220 zł to bez sensu jest rozbijac to na 200 i 20 zł

czy pod uwagę brane są też psy i suki pod opieką fundacji ?
(chodzi mi tylko o tę pulę z akcji buda)

[/QUOTE]

Tak jak pisala Ewa, musimy zwiedziec sie czy te dwie sterylki to jedyne które byly na akcjé Buda, bo moze okazac sié ze jednak wykonano wiécej i kasy z Budy jest mniej albo wcale :OO

Poza tym, jakby pieniádze byly, to na psy kastracje jak najbardziej. Jesli chodzi o zwierzéta pod opieká fundacji - zalezy jakich fundacji np. Vivie nie trzeba sterylek zwracac :p ale taka biedna fundacja z Szydlowca ledwie zalozona i ledwie zipie a psów majá cale miasteczko ;/

Posted

[quote name='ostatniaszansa']A wiec zaplacone zostaly faktury: [B]zwrot 340zl[/B] za sterylizacje malamutki dla[B] Pati851[/B] [COLOR=#ff0000][B](i ogromna prosba, bierzcie faktury za gotowke jezeli sa zwroty, bo ja mam teraz na fakturze napisane platnosc: przelew i taka fakture daje ksiegowemu, a na koncie jest przelew ale dla kogos innego[/B][/COLOR]) i dofinansowanie sterylizacji suczka [B]SABRINKA od misiek 80zl lecznica FOCUS-VET. [/B]/Agnieszka[/QUOTE]

Za fakturke ja zaplacilam a zwrot bedzie na moje konto.

Posted

a ja mam pytanie, czy ten zaginiony rachunek za Lenke - muszę iść po duplikat, czy wystarczy jak przyślę Wam kserokopie??
sprawdziłam, był nadawany na poczcie 22.06

Posted

[quote name='Akrum']a ja mam pytanie, czy ten zaginiony rachunek za Lenke - muszę iść po duplikat, czy wystarczy jak przyślę Wam kserokopie??
sprawdziłam, był nadawany na poczcie 22.06[/QUOTE]

akrum a szedł poleconym?
bo teraz można sprawdzac na stronie poczty (sledzenie przesyłek) tez polecone i tam bedzie widac czy doszedł czy trzeba sciągać z poczty odszkodowanie za bardzo cenna przesyłkę ;)

Posted

[quote name='3 x']akrum a szedł poleconym?
bo teraz można sprawdzac na stronie poczty (sledzenie przesyłek) tez polecone i tam bedzie widac czy doszedł czy trzeba sciągać z poczty odszkodowanie za bardzo cenna przesyłkę ;)[/QUOTE]

poleconym, tylko że gdzieś przepiłam potwierdzenie nadania.
a wiem, że wysłałam tego dnia, bo miałam odhaczone w moim zeszyciku, że "zadanie wykonane" :roll:

Posted

[quote name='Akrum']poleconym, tylko że gdzieś przepiłam potwierdzenie nadania.
a wiem, że wysłałam tego dnia, bo miałam odhaczone w moim zeszyciku, że "zadanie wykonane" :roll:[/QUOTE]

aaaaaaa myslalam, ze jak znasz date to i masz potwierdzenia nadania

Posted

[quote name='Akrum']jeszcze przeszukuje wszystkie szwargałki, ale już nie wiem, gdzie mogłam to włożyć.[/QUOTE]

Akrum ślij teraz skerokopie, ale błagam/ żadam :) potem załatw duplikat tylko ten możemy włożyć do naszych dokumentów księgowych no i plus opis załącznik do tej kserokopii- do pobrania w poście 3x. Ewa

Posted

[quote name='3 x']akrum a szedł poleconym?
bo teraz można sprawdzac na stronie poczty (sledzenie przesyłek) tez polecone i tam bedzie widac czy doszedł czy trzeba sciągać z poczty odszkodowanie za bardzo cenna przesyłkę ;)[/QUOTE]

150 zł na początku tego roku dostała ciocia odszkodowania :-)

Posted

[quote name='funia']Zgłaszam Ziutkę ,wiejską sunie .[/QUOTE]

funia zapisuję. Rozumiem ,sytuacje sunieczki znasz ? a będzie gdzie bidulę przetrzymać do zagojenia i zdjęcia szwów ? Byłabym wdzięczna za zdjęcia teraz i po sterylce. Faktura na OS tylko proszę o załącznik ; sterylka wiejskiej suni od funi :) Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa']w sam raz na sterylkę :) :) :)

Co to, nie ma chętnych na wysterylizownie jakieś wiejskiej biedy ?
Ewa[/QUOTE]

ja mam ale wsiejską i zdaje się ze szczenną ale pod opieką fundacji
wiec nawet nie pytam
wiejska bezdomna

Posted

jakiś czas temu zgłaszałam suczke spanielkę z przytuliska Ali Orzechowskiej (to link do wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/131629-60-psiaków-od-p-Ali-czyli-szukamy-domków/page84[/URL]), ale nie dostałam odpowiedzi, w tej chwili sunia jest już w domu stałym więc sprawa nieaktualna, jednak w przytulisku jest jeszcze conajmniej trzy sunie które potrzebują sterylek. Jeśli byłaby możliwość wysterylizowania choć jednej z nich to byłoby świetnie, koszt jednej sterylki to ok 200 zł.

Posted

[quote name='tula']jakiś czas temu zgłaszałam suczke spanielkę z przytuliska Ali Orzechowskiej (to link do wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/131629-60-psiaków-od-p-Ali-czyli-szukamy-domków/page84[/URL]), ale nie dostałam odpowiedzi, w tej chwili sunia jest już w domu stałym więc sprawa nieaktualna, jednak w przytulisku jest jeszcze conajmniej trzy sunie które potrzebują sterylek. Jeśli byłaby możliwość wysterylizowania choć jednej z nich to byłoby świetnie, koszt jednej sterylki to ok 200 zł.[/QUOTE]

tula, dziewczyny pisały ze kasa jest więć ciąć jak leci ;)
tylko pobierz (strona albo dwie wczesniej podawałam linki) załacznik do faktury
bo rozumiem, ze sunie z przytuliska nie są pod opieką zadnej organizacji ?

Posted

[quote name='ostatniaszansa']funia zapisuję. Rozumiem ,sytuacje sunieczki znasz ? a będzie gdzie bidulę przetrzymać do zagojenia i zdjęcia szwów ? Byłabym wdzięczna za zdjęcia teraz i po sterylce. Faktura na OS tylko proszę o załącznik ; sterylka wiejskiej suni od funi :) Ewa[/QUOTE]
Tak .sunia bedzie u mnie do zdjęcia szwów .Już miałam jedna u siebie z tego miejsca .Teraz została druga ,która niedługo moze mieć cieczke bo miała małe w marcu .
Kobieta topi psy od kilku lat .Nie mogę na to pozwolic ,
Dziekuje .Wszystko dopnę jak trzeba .

Posted

[quote name='3 x']ja mam ale wsiejską i zdaje się ze szczenną ale pod opieką fundacji
wiec nawet nie pytam
wiejska bezdomna[/QUOTE]
3 x to pewnie ta Fundacja jakoś wyskrobie kaskę i sunie ciach . Chodzi mi o takie co to u gospodarzy podwórka pilnują i żadnej szansy aby je wysterylizowali. E

Posted (edited)

[quote name='kasienka001']150 zł na początku tego roku dostała ciocia odszkodowania :-)[/QUOTE]

znalazłam, znalazłam potwierdzenie nadania listu poleconego :)
no to zaraz przeszukam na stronie poczty to śledzenie przesyłek, a później uderzę o odszkodowanie jeśli list zaginął :)
a co :)

już wyśledziłam i :
[B][B]wpisane jest że doręczono.[/B][/B]

Edited by Akrum
Posted

[quote name='ostatniaszansa']3 x to pewnie ta Fundacja jakoś wyskrobie kaskę i sunie ciach . Chodzi mi o takie co to u gospodarzy podwórka pilnują i żadnej szansy aby je wysterylizowali. E[/QUOTE]

mam taką, perspektywy na sterylizację żadne... nawet pewnie sama wszystko będę musiała zrobić, zwieźć odebrać itd.
Tylko jak przy zgłaszanej tu Koko mam problem ze znalezieniem weterynarza z sercem, który po zniżkach zrobi to za mniej niż 300zł... (gdzie dzwonię to ze zniżkę 300zł)
Sunia jest na łańcuchu, nadal ma dwa szczeniaki którym szukam domu (dwa już dom mają)
wątek szczyli: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228804-Cztery-szczeniaki-szukaj%C4%85-domu[/url]

mamusia ma około półtora roku i był to jej pierwszy miot (lub miot o którym wiem):

[IMG]http://i49.tinypic.com/35dcb2t.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Akrum']znalazłam, znalazłam potwierdzenie nadania listu poleconego :)
no to zaraz przeszukam na stronie poczty to śledzenie przesyłek, a później uderzę o odszkodowanie jeśli list zaginął :)
a co :)

już wyśledziłam i :
[B][B]wpisane jest że doręczono.[/B][/B][/QUOTE]

Nam polecone wrzucaja do skrzynki, tak wiec niestety ale nie bylo i srednio mamy jak udowonic. Tylko sadowe odreczaja osobiscie /Agnieszka

Posted

a propos poleconych
poczta zagubiła kiedyś przesylkę do mnie. Nadawca zgłosił reklamację a panie z poczty wysłały do mnie listonosza z kartka, gdzie zaznazyły ptaszkiem gdzie mam podpisac
ja patrzę, a tam jak byk stoi, że potwierdzam, że przesyłke otrzymałam
oczywiście nie podpisałam
poczta też musi mieć potwierdzenie doręczenia

Posted

[quote name='Akrum'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/97594-juli88"][B]juli88[/B][/URL] - skąd jest suczka?? miejscowość poproszę[/QUOTE]

ok uzgodniłyśmy z Akrum :)
Sterylizacja suni wyniosła by ok 150 zł :)
Ale że sunia cycuchy ciągnie po ziemi zrobimy to pod koniec sierpnia.
Może być?