Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny jest. Mordeczka taka niewinna, widać, że łagodny. Czy on naprawdę ma taki stalowo szary kolor - bardzo oryginalne umaszczenie. Brązowy nie jest, może aparat zmienia kolorek ? W każdyn razie każdy by chciał takiego Niuniusia. Boże, takie piękne psy w schronach siedzą, ludzie serca nie maja i jeszcze wyżeł, który tak kocha szeroką przestrzeń. Dobrze, ze sa ludzie, którzy kochają wyżły. Możliwe, ze małe psy, jeśli nie sa zatłoczone, nieźle się mogą czuć w schronisku, ale myśliwskie ? Zgroza ! No i te, które potrzebują stałego kontaktu z człowiekiem......Widziałam labowateo na Paluchu kiedyś. To , co było w tych oczach, smutek, tragedia, do dzis to widzę. a przecież nie był bity, ani po przejściach, po prostu porzucony. Jemu poprzez oczy widać było pęknięte serce.

Posted

:diabloti: a jak go utuczyli :lol:

ha, haa!!!!:eviltong:

bo wszystkie wyżełki to łakomczuchy, a jak tylko opiekun ma miękie serce to potem takie myśliwskie baleroniki latają!!! :evil_lol:

Posted

tanitka napisał(a):
ha, haa!!!!:eviltong:

bo wszystkie wyżełki to łakomczuchy, a jak tylko opiekun ma miękie serce to potem takie myśliwskie baleroniki latają!!! :evil_lol:

Tanitka - a pamiętasz jak wyglądał jak go z azylu wytargałyśmy?? Pamiętasz jak ten fałszywiec kierownik zarzekał się, że on dostawał normalnie jeść, tylko że już jest stary więc chudy??
Teraz popatrz - pies tkwił tam kilka miesięcy i wyglądał jak szkieletor, a teraz...:loveu: :loveu: :loveu:
Niech będzie baleronem - wg mnie wygląda świetnie - jak pan wyżeł a nie kościsty szczyl.Zresztą - jak takim oczom można cokolwiek odmówić?? :evil_lol: :diabloti:

Posted

jak on wtedy wyglądał, to na prawdę słów brakuje:angryy: chodzący szkielet, głowa najwiesza ze wszystkiego, anatomii można sie było na nim uczyć!!
jest teraz po prostu piękny i dostojny!!:lol:

Posted

:diabloti: my jeszcze pokazemy co ''stary '' Dropek potrafi...w druzynie mi powiedzieli ze narazie brak miejsc na nastepnego trenowanego psa...ale za pare dni zaczela sie dokladna seria pytan o Dropka...
;) juz ich widze po poznaniu Dropka.
Nie podaruja- bedziemy mieli naprawde pelne lapy roboty w trenowaniu;). Bo Dropek ma po prostu UROK OSOBISTY.

w ten wekend narazie to ja mam kurs i egzamin...Bedzie sie dzialo...

Posted

:diabloti: ZDALAM!!!!
jestem pierwsza jak narazie- jedyna Polka w angielskiej druzynie ratowniczej.
Czekam tylko na zaswiadczenie o niekaralnosci i...jestem operacyjnym czlonkiem druzyny.

bylo cos mowione o zdawaniu nastepnego poziomu na team lidera.
Nadal mi nie wierza ze szkole sie dopiero od...listopada 2006.:razz:

Ja chce juz kwiecien zebym mogla dojechac do Dropka:placz:

Posted

:multi: :multi: Jako pierwsza tutaj oficjalnie Ci Kasiu gratuluję :multi: :multi:
Do kwietnia już tak niedaleko....
Mam nadzieję, że fotorelacje będą - jeżeli nie codziennie, to przynajmniej co drugi dzień?

• 3 weeks later...
Posted

Kasiu, moje serdeczne gratulacje!!! Ho, ho, ho jestem z ciebie dumna!!!:p
a kwiecień już tuż, tuż:lol: a DROPKA ci tak pozazdroszczą, ze pękną tak będą chcieli z nim pracować!:loveu:

Posted

Kasieńko wlazłam sobie tu(może nowe fotki), a tu taki sukces !!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję Ci najgoręcej na świecie. Postarałaś się niesamowicie. jak Ty to zrobiłas? Praca na okrągło , pewnie dużo stresu zwiazanego ze wszystkim nowym. Idziesz w tej Angli jak burza. Ogromnie sie cieszę, no i ze juz niedługo przyjedziesz :loveu:

Posted

jestem pierwsza jak narazie- jedyna Polka w angielskiej druzynie ratowniczej.
Czekam tylko na zaswiadczenie o niekaralnosci i...jestem operacyjnym czlonkiem druzyny.

bylo cos mowione o zdawaniu nastepnego poziomu na team lidera.

Gratulacje :Rose:
Polak zawsze potrafi, a jak sie Polka wezmie do pracy, to sukces murowany :multi: :multi: :multi:
Kasiu, jestem pewna, ze na nastepnym poziomie team lidera tez bedziesz najlepsza :kciuki:

• 3 weeks later...
Posted

ufff - jestesmy na sekundke.
chlopcy sa bossssccccyyy
Dropek zostal w srode wykastrowany...po czym nawiazal spisek z Gryfem...Drop siedzi w kloszu...a Gryf wyciaga szwy. Urwanie glowy.

mama juz placze ze Dropek wyjezdza.

Pozdrawiamy cioteczki mocno calusnie

Posted

a oto Dropek na dzisiejszym wspólnym spacerku na POlach Mokotowskich:loveu: :

Dropek wypiękniał, zmężniał, ma piękną miękką sierść, uśmiechniętą paszczę i cudownych Państwa. Wstawiając zdjecia z dziejszego spotkania spojrzałam na zdjęcia ze schroniska- to ten sam pies??!!

Szerokiej drogi Dropku, zakasuj wyspiarzy!!!:lol: