SRV Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 narazie trzy bo cos sie serwer zawiesil... :angryy: Quote
Katcherine Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :multi: :multi: :multi: ale slicznosci:) Dziekuje. I czekam na jeszcze:):razz: Quote
Morgan:-) Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: Mordusia moja kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Katcherine Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :diabloti: a jak go utuczyli :lol: Quote
Sabina1 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Śliczny jest. Mordeczka taka niewinna, widać, że łagodny. Czy on naprawdę ma taki stalowo szary kolor - bardzo oryginalne umaszczenie. Brązowy nie jest, może aparat zmienia kolorek ? W każdyn razie każdy by chciał takiego Niuniusia. Boże, takie piękne psy w schronach siedzą, ludzie serca nie maja i jeszcze wyżeł, który tak kocha szeroką przestrzeń. Dobrze, ze sa ludzie, którzy kochają wyżły. Możliwe, ze małe psy, jeśli nie sa zatłoczone, nieźle się mogą czuć w schronisku, ale myśliwskie ? Zgroza ! No i te, które potrzebują stałego kontaktu z człowiekiem......Widziałam labowateo na Paluchu kiedyś. To , co było w tych oczach, smutek, tragedia, do dzis to widzę. a przecież nie był bity, ani po przejściach, po prostu porzucony. Jemu poprzez oczy widać było pęknięte serce. Quote
tanitka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :diabloti: a jak go utuczyli :lol: ha, haa!!!!:eviltong: bo wszystkie wyżełki to łakomczuchy, a jak tylko opiekun ma miękie serce to potem takie myśliwskie baleroniki latają!!! :evil_lol: Quote
Morgan:-) Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 tanitka napisał(a):ha, haa!!!!:eviltong: bo wszystkie wyżełki to łakomczuchy, a jak tylko opiekun ma miękie serce to potem takie myśliwskie baleroniki latają!!! :evil_lol: Tanitka - a pamiętasz jak wyglądał jak go z azylu wytargałyśmy?? Pamiętasz jak ten fałszywiec kierownik zarzekał się, że on dostawał normalnie jeść, tylko że już jest stary więc chudy?? Teraz popatrz - pies tkwił tam kilka miesięcy i wyglądał jak szkieletor, a teraz...:loveu: :loveu: :loveu: Niech będzie baleronem - wg mnie wygląda świetnie - jak pan wyżeł a nie kościsty szczyl.Zresztą - jak takim oczom można cokolwiek odmówić?? :evil_lol: :diabloti: Quote
tanitka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 jak on wtedy wyglądał, to na prawdę słów brakuje:angryy: chodzący szkielet, głowa najwiesza ze wszystkiego, anatomii można sie było na nim uczyć!! jest teraz po prostu piękny i dostojny!!:lol: Quote
Katcherine Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :diabloti: my jeszcze pokazemy co ''stary '' Dropek potrafi...w druzynie mi powiedzieli ze narazie brak miejsc na nastepnego trenowanego psa...ale za pare dni zaczela sie dokladna seria pytan o Dropka... ;) juz ich widze po poznaniu Dropka. Nie podaruja- bedziemy mieli naprawde pelne lapy roboty w trenowaniu;). Bo Dropek ma po prostu UROK OSOBISTY. w ten wekend narazie to ja mam kurs i egzamin...Bedzie sie dzialo... Quote
Katcherine Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :diabloti: ZDALAM!!!! jestem pierwsza jak narazie- jedyna Polka w angielskiej druzynie ratowniczej. Czekam tylko na zaswiadczenie o niekaralnosci i...jestem operacyjnym czlonkiem druzyny. bylo cos mowione o zdawaniu nastepnego poziomu na team lidera. Nadal mi nie wierza ze szkole sie dopiero od...listopada 2006.:razz: Ja chce juz kwiecien zebym mogla dojechac do Dropka:placz: Quote
Morgan:-) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :multi: :multi: Jako pierwsza tutaj oficjalnie Ci Kasiu gratuluję :multi: :multi: Do kwietnia już tak niedaleko.... Mam nadzieję, że fotorelacje będą - jeżeli nie codziennie, to przynajmniej co drugi dzień? Quote
tanitka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kasiu, moje serdeczne gratulacje!!! Ho, ho, ho jestem z ciebie dumna!!!:p a kwiecień już tuż, tuż:lol: a DROPKA ci tak pozazdroszczą, ze pękną tak będą chcieli z nim pracować!:loveu: Quote
Sabina1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Kasieńko wlazłam sobie tu(może nowe fotki), a tu taki sukces !!!!!!!!!!!!!! Gratuluję Ci najgoręcej na świecie. Postarałaś się niesamowicie. jak Ty to zrobiłas? Praca na okrągło , pewnie dużo stresu zwiazanego ze wszystkim nowym. Idziesz w tej Angli jak burza. Ogromnie sie cieszę, no i ze juz niedługo przyjedziesz :loveu: Quote
Ulka18 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 jestem pierwsza jak narazie- jedyna Polka w angielskiej druzynie ratowniczej. Czekam tylko na zaswiadczenie o niekaralnosci i...jestem operacyjnym czlonkiem druzyny. bylo cos mowione o zdawaniu nastepnego poziomu na team lidera. Gratulacje :Rose: Polak zawsze potrafi, a jak sie Polka wezmie do pracy, to sukces murowany :multi: :multi: :multi: Kasiu, jestem pewna, ze na nastepnym poziomie team lidera tez bedziesz najlepsza :kciuki: Quote
Katcherine Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 :loveu: Dziekuje Cioteczki...a wlasnie- w druzynie z innego hrabstwa pracuje Slowaczka :multi: I ma Borderke Rose> Super niunia :cool3: . Quote
Wiedźma Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Kasiu, najserdeczniejsze gratulacje! Oto 2 kartki z gorącymi pozdrowieniami (jedną chyba już znasz...): WYŻEŁKI TAK MAJĄ :) Quote
Katcherine Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 :razz: Dziekuje wiedzma...ale. Jak mi zatwierdza zdjecie to udowodnie ze...NIE TYLKO WYZELKI:diabloti: . Quote
Wiedźma Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale wyżełki robią to szczególnie wdzięcznie! Quote
Katcherine Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ufff - jestesmy na sekundke. chlopcy sa bossssccccyyy Dropek zostal w srode wykastrowany...po czym nawiazal spisek z Gryfem...Drop siedzi w kloszu...a Gryf wyciaga szwy. Urwanie glowy. mama juz placze ze Dropek wyjezdza. Pozdrawiamy cioteczki mocno calusnie Quote
tanitka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 a oto Dropek na dzisiejszym wspólnym spacerku na POlach Mokotowskich:loveu: : Dropek wypiękniał, zmężniał, ma piękną miękką sierść, uśmiechniętą paszczę i cudownych Państwa. Wstawiając zdjecia z dziejszego spotkania spojrzałam na zdjęcia ze schroniska- to ten sam pies??!! Szerokiej drogi Dropku, zakasuj wyspiarzy!!!:lol: Quote
Recommended Posts