Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 807
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mysle ze tez będe, wszak to wielu osobom po drodze mnie zabrac, więc licze na jakąś dobrą duszyczkę... :)

[QUOTE] a wie ktos jak ocenia ZYGMUNT JAKUBOWSKI?[/QUOTE]

Bardzo symapatyczny Pan, darze go wielkim szacunkiem, ale w sumie to nie wiem jak sędziuje, nieraz czepia się drobaizgow nie zauwazajac prawdziwych wad psa ;)

Posted

[quote name='Agasia']Ja mysle ze tez będe, wszak to wielu osobom po drodze mnie zabrac, więc licze na jakąś dobrą duszyczkę... :)

Bardzo symapatyczny Pan, darze go wielkim szacunkiem, ale w sumie to nie wiem jak sędziuje, nieraz czepia się drobaizgow nie zauwazajac prawdziwych wad psa ;)[/quote] Tez jestem podobnego zdania.

Posted

[quote name='Agasia']Ja mysle ze tez będe, wszak to wielu osobom po drodze mnie zabrac, więc licze na jakąś dobrą duszyczkę... :)

Bardzo symapatyczny Pan, darze go wielkim szacunkiem, ale w sumie to nie wiem jak sędziuje, nieraz czepia się drobaizgow nie zauwazajac prawdziwych wad psa ;)[/quote]
[B]Agasia[/B] - myślę, że sprawa jest do obgadania.:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Sprawa załatwiona. Mam nadzieję, że nic nie stanie na przeszkodzie, aby być na wystawie we Wrocku.
pzdr.[/QUOTE]
Oczywiscie w zamian pomocna reka sluze ;)

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Agasia[/B] - sprawa już obgadana z kierowcą Tomkiem. Jak dla Niego - nie ma sprawy, jedziesz!
Jakoś będziemy musieli się pomieścić.
pzdr.[/QUOTE]
Ucaluj odemnie Tomka jak tylko go spotkasz ;) Ja (mam nadzieje) duzo miejsca nie zajmuje wiec gdzies sie pomieescimy :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Czy ktoś miałby miejsce w swoim samochodzie dla jednej osoby z niewielkim ;) psiakiem (sheltie)? Sobota, w obie strony, dorzucam się do paliwa. Jestem z Żor, ale jak trzeba to dojadę, gdzie trzeba (Rybnik, Gliwice, Zabrze, czy Katowice i okolice).
Niestety mąż mnie nie chce puścić samą samochodem ("maluch") do Wrocławia "bo to tak daleeekooo" :lol: :roll:

Posted

[quote name='aniaDark']Czy ktoś miałby miejsce w swoim samochodzie dla jednej osoby z niewielkim ;) psiakiem (sheltie)? Sobota, w obie strony, dorzucam się do paliwa. Jestem z Żor, ale jak trzeba to dojadę, gdzie trzeba (Rybnik, Gliwice, Zabrze, czy Katowice i okolice).
Niestety mąż mnie nie chce puścić samą samochodem ("maluch") do Wrocławia "bo to tak daleeekooo" :lol: :roll:[/quote]
ja będę najprawdopodobniej jechać. Sobota 2 jamniczki, więc na pewno się zmieścisz:)