ziele77 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']a wiesz, ze jak ktos cie wygania przez drzwi, a ty wskakujesz mu oknem, tzn ze albo jestes chamem albo glabem?[/QUOTE] naprawdę, no co ty :eviltong: dobrze, że ty nie jesteś chamem ani głąbem czego dałaś pokaz na wątku o chamstwie. Niemniej prawda, pora się stąd zmywać i zrobić wreszcie coś pożytecznego :p Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']bardzo dobrze, cieszę się niezmiernie :)[/QUOTE] to po cholere wbijasz i zaczynasz? Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='ziele77']naprawdę, no co ty :eviltong: dobrze, że ty nie jesteś chamem ani głąbem czego dałaś pokaz na wątku o chamstwie. Niemniej prawda, pora się stąd zmywać i zrobić wreszcie coś pożytecznego :p[/QUOTE] no to czesc jak czapka:) Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='evel']O kurde, dobrze, że nasz zlot czarownic nie odbędzie się w stolycy. Jeszcze byśmy usłyszały jakieś uwagi, że głupio jest pieski męczyć, uczyć cyrkowych sztuczek albo kazać aportować :hmmmm:[/QUOTE] A tam, taka stolyca :diabloti: Wiesz, gdzie ja mam ewentualne uwagi :lol: [quote name='gops']a wiesz że pisząc tak sama wychodzisz na głąba ;) czasami trzeba dać na luz serio . nie zamierzam dyskutować żeby nie było .[/QUOTE] Ja tam widzę jedynie, że a_niusia wyraziła to, co wszyscy subtelnie próbują pokazać :lol: Ale masz rację, mama mówiła - ignoruj, to sobie pójdzie :lol: Edit: Widzę, że mission accomplished, a jak gops z a_niusią będą się kłócić, to zaraz Wam łby poobrywam - na PW sobie idźcie z gadaniem, bo będę rzucać uroki :diabloti: Dziś uczyniliśmy pierwszy krok ku wyjazdowi - kupiliśmy bilety nad morze :lol: Jeszcze tylko kilka dni i będziemy mogły bezkarnie rzucać piłeczki :loveu: Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']to po cholere wbijasz i zaczynasz?[/QUOTE] ja piszę prawdę, a TY nie potrafisz skończyć jak zwykle :) nie będę już tu offować , bo to ani moja ani Twoja galeria więc ten temat skończe, TY pewnie nie :lol: Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac". bez kitu co za klimat i atmosferka:))) Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='LadyS'] Ja tam widzę jedynie, że a_niusia wyraziła to, co wszyscy subtelnie próbują pokazać :lol: Ale masz rację, mama mówiła - ignoruj, to sobie pójdzie :lol:[/QUOTE] tylko a _niusia robi to w mega drażniący sposób ;) lepiej zwyczajnie olać niż takie rzeczy pisać . ale różnic są ludzie , prawda. Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac". bez kitu co za klimat i atmosferka:)))[/QUOTE] Ty powinnaś coś wiedzieć an ten temat akurat :) Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']Ty powinnaś coś wiedzieć an ten temat akurat :)[/QUOTE] jesli masz mi cos do powiedzenia, to zapraszam na pw. nie mniej jednak uprzedzam, ze nie jestem pewna, czy znize sie do odpowiedzi. Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']jesli masz mi cos do powiedzenia, to zapraszam na pw. nie mniej jednak uprzedzam, ze nie jestem pewna, czy znize sie do odpowiedzi.[/QUOTE] wydaję mi się jednak że to ja musiałabym się zniżyć EOT nie moja galeria już nie śmiecę . Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='gops']ja piszę prawdę, a TY nie potrafisz skończyć jak zwykle :) nie będę już tu offować , bo to ani moja ani Twoja galeria więc ten temat skończe, TY pewnie nie :lol:[/QUOTE] [quote name='a_niusia']uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac". bez kitu co za klimat i atmosferka:)))[/QUOTE] Już Was postraszyłam wyżej rzucaniem uroków, uważajcie :diabloti: [quote name='gops']tylko a _niusia robi to w mega drażniący sposób ;) lepiej zwyczajnie olać niż takie rzeczy pisać . ale różnic są ludzie , prawda.[/QUOTE] E, ona w drażniący, a ja jestem zwykle bardzo niemiła, stąd fajnie, ze ktoś przejął "pałeczkę" - na szczęście nie musiałam jeszcze interweniować w moim stylu :lol: A po co olewać - jak można potrenować :lol: Mnie tam to jedynie śmieszy na obecnym etapie :lol: Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']wydaję mi się jednak że to ja musiałabym się zniżyć EOT nie moja galeria już nie śmiecę .[/QUOTE] najpierw to bys musiala pocwiczyc koniugacje:diabloti: Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']najpierw to bys musiala pocwiczyc koniugacje:diabloti:[/QUOTE] tak popisz sobię jeszcze . :) Twoje zachowanie jest infantylne i impertynenckie :evil_lol: Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='evel']Doszła do nas Wasza burza :multi:[/QUOTE] Znaczy się, skarżyska chyba, bo nasza to była dwa dni temu :lol: Ale przynajmniej się Wam ochłodzi - u nas natomiast jutro upałek ;) Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 no...juz dzis wieczorem bylo goraco i jeszcze woda z ziemi paruje. normalnie zar tropikow. Quote
evel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='LadyS']Znaczy się, skarżyska chyba, bo nasza to była dwa dni temu :lol: Ale przynajmniej się Wam ochłodzi - u nas natomiast jutro upałek ;)[/QUOTE] Coś Ty, jutro 34 stopnie :roll: A ja mam latać po mieście i załatwiać ostatnie formalności :mdleje: Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']no...juz dzis wieczorem bylo goraco i jeszcze woda z ziemi paruje. normalnie zar tropikow.[/QUOTE] W centrum widać jeszcze tak tego nie czuć, czuć za to smród z Odry, co oznacza, że może padać w nocy :diabloti: [quote name='evel']Coś Ty, jutro 34 stopnie [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] A ja mam latać po mieście i załatwiać ostatnie formalności [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/mdleje.gif[/IMG][/QUOTE] Ty się nie skarż, tylko załatwiaj, przyjedziesz i będziemy się byczyć :lol: No dobra, nie będziemy - będziemy rzucać piłeczki i ćwiczyć akcesoriami (leżącymi bezużytecznie w szafce, ale musisz przywieźć szafkę i akcesoria, bo ja nie mam :diabloti:) z naszymi psami. Quote
Unbelievable Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 LadyS, ty przy aniusi jesteś aniołkiem, z tobą się przynajmniej dogadać da w jakiś sposób :evil_lol: Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 a u nas burzowo już 3 dzień .. pogoda beznadziejna, gorąco, duszno i deszczowo. Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Unbelievable']LadyS, ty przy aniusi jesteś aniołkiem, z tobą się przynajmniej dogadać da w jakiś sposób :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: Ja się po prostu dobrze tajniaczę, żałuj, że nie znasz mnie w realu, evel może coś o tym powiedzieć :lol: A do tego śmieszy mnie, że wszyscy dostają wściku dupy i się srają, że a_niusia coś pisze, podczas gdy ona się śmieje do rozpuku z takiego zaangażowania i rozemocjonowania :lol: Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='evel']Ale ja mam tylko kliker :( I dławik :diabloti:[/QUOTE] a Zuzanka nie miała coś z tchawicą ? :hmmmm: odnośnie tego dławika . Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='gops']a u nas burzowo już 3 dzień .. pogoda beznadziejna, gorąco, duszno i deszczowo.[/QUOTE] A u nas całkiem miło, wczoraj było przyjemnie chłodno, dziś też niczego sobie ;) [quote name='evel']Ale ja mam tylko kliker :( I dławik :diabloti:[/QUOTE] Doskonały zestaw, Martens ma podobny :lol: Musze dokupić dławik :lol: [quote name='gops']a Zuzanka nie miała coś z tchawicą ? :hmmmm: odnośnie tego dławika .[/QUOTE] Zuzol ma łańcuszek chyba do obi jedynie ;) Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='LadyS'] A do tego śmieszy mnie, że wszyscy dostają wściku dupy i się srają, że a_niusia coś pisze, podczas gdy ona się śmieje do rozpuku z takiego zaangażowania i rozemocjonowania :lol:[/QUOTE] a według mnie jest inaczej, no ale nie znam :diabloti: to a niusia nigdy nie potrafi skończyć i wydaję sie że strasznie to przeżywa :evil_lol: jeśli tak nie jest to dobrze :lol: Quote
Recommended Posts