Jump to content
Dogomania

Biały lonżowany konik, czyli jack russell terrier Jax i ferajna - zapraszamy!

Recommended Posts

Posted

[quote name='a_niusia']a wiesz, ze jak ktos cie wygania przez drzwi, a ty wskakujesz mu oknem, tzn ze albo jestes chamem albo glabem?[/QUOTE]
naprawdę, no co ty :eviltong: dobrze, że ty nie jesteś chamem ani głąbem czego dałaś pokaz na wątku o chamstwie. Niemniej prawda, pora się stąd zmywać i zrobić wreszcie coś pożytecznego :p

Posted

[quote name='ziele77']naprawdę, no co ty :eviltong: dobrze, że ty nie jesteś chamem ani głąbem czego dałaś pokaz na wątku o chamstwie. Niemniej prawda, pora się stąd zmywać i zrobić wreszcie coś pożytecznego :p[/QUOTE]

no to czesc jak czapka:)

Posted

[quote name='evel']O kurde, dobrze, że nasz zlot czarownic nie odbędzie się w stolycy. Jeszcze byśmy usłyszały jakieś uwagi, że głupio jest pieski męczyć, uczyć cyrkowych sztuczek albo kazać aportować :hmmmm:[/QUOTE]

A tam, taka stolyca :diabloti: Wiesz, gdzie ja mam ewentualne uwagi :lol:

[quote name='gops']a wiesz że pisząc tak sama wychodzisz na głąba ;)
czasami trzeba dać na luz serio .

nie zamierzam dyskutować żeby nie było .[/QUOTE]

Ja tam widzę jedynie, że a_niusia wyraziła to, co wszyscy subtelnie próbują pokazać :lol: Ale masz rację, mama mówiła - ignoruj, to sobie pójdzie :lol:

Edit: Widzę, że mission accomplished, a jak gops z a_niusią będą się kłócić, to zaraz Wam łby poobrywam - na PW sobie idźcie z gadaniem, bo będę rzucać uroki :diabloti:

Dziś uczyniliśmy pierwszy krok ku wyjazdowi - kupiliśmy bilety nad morze :lol: Jeszcze tylko kilka dni i będziemy mogły bezkarnie rzucać piłeczki :loveu:

Posted

[quote name='a_niusia']to po cholere wbijasz i zaczynasz?[/QUOTE]
ja piszę prawdę, a TY nie potrafisz skończyć jak zwykle :)

nie będę już tu offować , bo to ani moja ani Twoja galeria więc ten temat skończe, TY pewnie nie :lol:

Posted

uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac".

bez kitu co za klimat i atmosferka:)))

Posted

[quote name='LadyS']

Ja tam widzę jedynie, że a_niusia wyraziła to, co wszyscy subtelnie próbują pokazać :lol: Ale masz rację, mama mówiła - ignoruj, to sobie pójdzie :lol:[/QUOTE]
tylko a _niusia robi to w mega drażniący sposób ;)
lepiej zwyczajnie olać niż takie rzeczy pisać .
ale różnic są ludzie , prawda.

Posted

[quote name='a_niusia']uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac".

bez kitu co za klimat i atmosferka:)))[/QUOTE]
Ty powinnaś coś wiedzieć an ten temat akurat :)

Posted

[quote name='gops']Ty powinnaś coś wiedzieć an ten temat akurat :)[/QUOTE]

jesli masz mi cos do powiedzenia, to zapraszam na pw.

nie mniej jednak uprzedzam, ze nie jestem pewna, czy znize sie do odpowiedzi.

Posted

[quote name='a_niusia']jesli masz mi cos do powiedzenia, to zapraszam na pw.

nie mniej jednak uprzedzam, ze nie jestem pewna, czy znize sie do odpowiedzi.[/QUOTE]
wydaję mi się jednak że to ja musiałabym się zniżyć

EOT nie moja galeria już nie śmiecę .

Posted

[quote name='gops']ja piszę prawdę, a TY nie potrafisz skończyć jak zwykle :)

nie będę już tu offować , bo to ani moja ani Twoja galeria więc ten temat skończe, TY pewnie nie :lol:[/QUOTE]

[quote name='a_niusia']uwielbiam na dogo jak ktos wbija na watek, zeby sie do kogos przypierdzielic ni z gruchy ni z pietruchy a potem konczy "nie bede z toba dyskutowac".

bez kitu co za klimat i atmosferka:)))[/QUOTE]

Już Was postraszyłam wyżej rzucaniem uroków, uważajcie :diabloti:

[quote name='gops']tylko a _niusia robi to w mega drażniący sposób ;)
lepiej zwyczajnie olać niż takie rzeczy pisać .
ale różnic są ludzie , prawda.[/QUOTE]

E, ona w drażniący, a ja jestem zwykle bardzo niemiła, stąd fajnie, ze ktoś przejął "pałeczkę" - na szczęście nie musiałam jeszcze interweniować w moim stylu :lol: A po co olewać - jak można potrenować :lol: Mnie tam to jedynie śmieszy na obecnym etapie :lol:

Posted

[quote name='gops']wydaję mi się jednak że to ja musiałabym się zniżyć

EOT nie moja galeria już nie śmiecę .[/QUOTE]

najpierw to bys musiala pocwiczyc koniugacje:diabloti:

Posted

[quote name='a_niusia']najpierw to bys musiala pocwiczyc koniugacje:diabloti:[/QUOTE]
tak popisz sobię jeszcze . :)
Twoje zachowanie jest infantylne i impertynenckie :evil_lol:

Posted

[quote name='evel']Doszła do nas Wasza burza :multi:[/QUOTE]

Znaczy się, skarżyska chyba, bo nasza to była dwa dni temu :lol: Ale przynajmniej się Wam ochłodzi - u nas natomiast jutro upałek ;)

Posted

[quote name='LadyS']Znaczy się, skarżyska chyba, bo nasza to była dwa dni temu :lol: Ale przynajmniej się Wam ochłodzi - u nas natomiast jutro upałek ;)[/QUOTE]

Coś Ty, jutro 34 stopnie :roll: A ja mam latać po mieście i załatwiać ostatnie formalności :mdleje:

Posted

[quote name='a_niusia']no...juz dzis wieczorem bylo goraco i jeszcze woda z ziemi paruje. normalnie zar tropikow.[/QUOTE]

W centrum widać jeszcze tak tego nie czuć, czuć za to smród z Odry, co oznacza, że może padać w nocy :diabloti:

[quote name='evel']Coś Ty, jutro 34 stopnie [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] A ja mam latać po mieście i załatwiać ostatnie formalności [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/mdleje.gif[/IMG][/QUOTE]

Ty się nie skarż, tylko załatwiaj, przyjedziesz i będziemy się byczyć :lol: No dobra, nie będziemy - będziemy rzucać piłeczki i ćwiczyć akcesoriami (leżącymi bezużytecznie w szafce, ale musisz przywieźć szafkę i akcesoria, bo ja nie mam :diabloti:) z naszymi psami.

Posted

[quote name='Unbelievable']LadyS, ty przy aniusi jesteś aniołkiem, z tobą się przynajmniej dogadać da w jakiś sposób :evil_lol:[/QUOTE]

:diabloti: Ja się po prostu dobrze tajniaczę, żałuj, że nie znasz mnie w realu, evel może coś o tym powiedzieć :lol: A do tego śmieszy mnie, że wszyscy dostają wściku dupy i się srają, że a_niusia coś pisze, podczas gdy ona się śmieje do rozpuku z takiego zaangażowania i rozemocjonowania :lol:

Posted

[quote name='evel']Ale ja mam tylko kliker :( I dławik :diabloti:[/QUOTE]
a Zuzanka nie miała coś z tchawicą ? :hmmmm:
odnośnie tego dławika .

Posted

[quote name='gops']a u nas burzowo już 3 dzień ..
pogoda beznadziejna, gorąco, duszno i deszczowo.[/QUOTE]

A u nas całkiem miło, wczoraj było przyjemnie chłodno, dziś też niczego sobie ;)

[quote name='evel']Ale ja mam tylko kliker :( I dławik :diabloti:[/QUOTE]

Doskonały zestaw, Martens ma podobny :lol: Musze dokupić dławik :lol:

[quote name='gops']a Zuzanka nie miała coś z tchawicą ? :hmmmm:
odnośnie tego dławika .[/QUOTE]

Zuzol ma łańcuszek chyba do obi jedynie ;)

Posted

[quote name='LadyS'] A do tego śmieszy mnie, że wszyscy dostają wściku dupy i się srają, że a_niusia coś pisze, podczas gdy ona się śmieje do rozpuku z takiego zaangażowania i rozemocjonowania :lol:[/QUOTE]
a według mnie jest inaczej, no ale nie znam :diabloti:
to a niusia nigdy nie potrafi skończyć i wydaję sie że strasznie to przeżywa :evil_lol:
jeśli tak nie jest to dobrze :lol: