salibinka Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Czy coś takiego miało miejsce w Przebiecznach? Tam Sara była z innymi psami. Pewnie dlatego jest teraz w Lednicy? Quote
tamb Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Miało to miejsce w nowym domu. Z Przebieczan wzięłam Sarę z opinią psa zgodnego ale na pyszczku miała ślady wyglądające na pogryzienie (jeszcze nie zarosły sierścią). Prawdę mówiąc po 11 dniach pobytu w Przebieczanach, niczego się o niej nie dowiedziałam. Teraz po porażce adopcyjnej wiem, że Sara bezkonfliktowo wchodzi w "stado" psów a po jakimś czasie nie dopuszcza rezydentów do człowieka. Musi iść do domu bez psów. Będzie w czwartek w tv. Quote
tamb Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tylko o szczeniaczka. Sara wróciła do boksu, płakała. Żle znosi brak człowieka, przytuliła się do mnie w samochodzie, miała nadzieję na dom. Zostawiłam ją samą, to wszystko w tej chwili mnie przerasta. Quote
salibinka Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Będziesz próbować z Sarą w niedzielę po Dżokiem? Quote
tamb Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Zależy czy będę miała transport i jaka będzie pogoda. Quote
dorota1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Co z Sarą? Tak pięknie się prezentowała w Kundlu. Dlaczego ona ma takiego pecha? Musi bardzo być nieszczęśliwa w boksie bez człowieka:shake: Szkoda, że ten dom taki na pozór dobry, tak szybko z niej zrezygnował. Quote
salibinka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Czekamy na wieści. Widać w "Kundlu", że już jest szczuplejsza. Żałuję, że nie mogę być jutro pod Dżokiem. Quote
hop! Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Nikt nie dzwonił w sprawie adopcji Sary - Brzydulki. Na allegro ma 1 obserwatora - może się odezwie... Quote
tamb Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Biedny grubasek był dzisiaj w Dzienniku Polskim i nie był ani jednego telefonu. Sara źle znosi pobyt w boksie a ja z jej powodu ryczę. Quote
dorota1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 tamb napisał(a):Biedny grubasek był dzisiaj w Dzienniku Polskim i nie był ani jednego telefonu. Sara źle znosi pobyt w boksie a ja z jej powodu ryczę. Strasznie to smutne.:-( Nie wiem co napisać. Sara miała przez chwilę dom, a teraz w boksie, znów czuje się jak w schronisku. Nie rozumie, że to tylko na trochę. Quote
tamb Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sara ma dzisiaj szansę na wystąpienie w tv, nie mam transportu. Może ktoś zechce pomóc? Bardzo proszę. Quote
salibinka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Bardzo prosimy o pomoc w transporcie Sary do programu. Quote
Foksia i Dżekuś Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 salibinka napisał(a):Bardzo prosimy o pomoc w transporcie Sary do programu. No wlasnie bardzo prosimy ,ja jak zwykle jade po psiaka ,jade prosto po pracy na ul.Jozefinska po Mirka tego 15 bletniego pieska wiec nie ma szans zebym zadzyla pomoc bo w krakowie jest o 17 z pracy ,dobrze ze maz jest dzisiaj bo drogi do pracy dalej ma zalane to da moim zwierzka leki i jesc bo od wczoraj przybyl mi jeszcze jeden zwierzak.Maz zgodzil sie na zbaranie kotki ktora od dluzszego czasu dokarmilam ,jej matke juz dawno wydalm ,siostre tez ,brat gdzies przepadl ,a ona przewaznie sama czekla na mnie jak przychodzilam z jedzeniem bo dwa dzikusy tylko zjadly odgonily ja i poszly dalej:lol: Quote
salibinka Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Podobno Sara będzie w Kundlu za tydzień. Quote
tamb Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Sara będzie w przyszły czwartek. Będę u niej w niedzielę. Quote
salibinka Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='tamb']Sara będzie w przyszły czwartek. Będę u niej w niedzielę.[/QUOTE] I jak, Tamaro? Byłaś u Brzydulki? Quote
tamb Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie byłam, miałam problemy. Zobaczę Sarę dopiero w czwartek. Quote
hop! Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Sara - Brzydulka ma odnowione ogłoszenia i nowe allegro - jest 2 obserwatorów. Nikt się nie odezwał? Quote
tamb Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Julitko, z Twoich ogłoszeń odezwali się bardzo mili ludzie i ...... Brzydulka ma dom. Quote
salibinka Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Jutro ostatni "Kundel". Niech się Sarze powiedzie, po tych wszystkich niepowodzeniach, wreszcie. Edit.: MA DOM???!!!! Tamaro :), napisz, proszę, więcej :). Ogromnie się cieszę. Quote
dorota1 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 salibinka napisał(a):Jutro ostatni "Kundel". Niech się Sarze powiedzie, po tych wszystkich niepowodzeniach, wreszcie. Edit.: MA DOM???!!!! Tamaro :), napisz, proszę, więcej :). Ogromnie się cieszę. Tamarko, napisz coś o domku Sary.:lol: To wspaniale, że wreszcie się jej udało:lol: Quote
Recommended Posts