Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miało to miejsce w nowym domu. Z Przebieczan wzięłam Sarę z opinią psa zgodnego ale na pyszczku miała ślady wyglądające na pogryzienie (jeszcze nie zarosły sierścią). Prawdę mówiąc po 11 dniach pobytu w Przebieczanach, niczego się o niej nie dowiedziałam. Teraz po porażce adopcyjnej wiem, że Sara bezkonfliktowo wchodzi w "stado" psów a po jakimś czasie nie dopuszcza rezydentów do człowieka. Musi iść do domu bez psów. Będzie w czwartek w tv.

Posted

Tylko o szczeniaczka. Sara wróciła do boksu, płakała. Żle znosi brak człowieka, przytuliła się do mnie w samochodzie, miała nadzieję na dom. Zostawiłam ją samą, to wszystko w tej chwili mnie przerasta.

Posted

Co z Sarą? Tak pięknie się prezentowała w Kundlu. Dlaczego ona ma takiego pecha? Musi bardzo być nieszczęśliwa w boksie bez człowieka:shake: Szkoda, że ten dom taki na pozór dobry, tak szybko z niej zrezygnował.

Posted

Biedny grubasek był dzisiaj w Dzienniku Polskim i nie był ani jednego telefonu. Sara źle znosi pobyt w boksie a ja z jej powodu ryczę.

Posted

tamb napisał(a):
Biedny grubasek był dzisiaj w Dzienniku Polskim i nie był ani jednego telefonu. Sara źle znosi pobyt w boksie a ja z jej powodu ryczę.

Strasznie to smutne.:-( Nie wiem co napisać. Sara miała przez chwilę dom, a teraz w boksie, znów czuje się jak w schronisku. Nie rozumie, że to tylko na trochę.

Posted

salibinka napisał(a):
Bardzo prosimy o pomoc w transporcie Sary do programu.

No wlasnie bardzo prosimy ,ja jak zwykle jade po psiaka ,jade prosto po pracy na ul.Jozefinska po Mirka tego 15 bletniego pieska wiec nie ma szans zebym zadzyla pomoc bo w krakowie jest o 17 z pracy ,dobrze ze maz jest dzisiaj bo drogi do pracy dalej ma zalane to da moim zwierzka leki i jesc bo od wczoraj przybyl mi jeszcze jeden zwierzak.Maz zgodzil sie na zbaranie kotki ktora od dluzszego czasu dokarmilam ,jej matke juz dawno wydalm ,siostre tez ,brat gdzies przepadl ,a ona przewaznie sama czekla na mnie jak przychodzilam z jedzeniem bo dwa dzikusy tylko zjadly odgonily ja i poszly dalej:lol:

Posted

Jutro ostatni "Kundel". Niech się Sarze powiedzie, po tych wszystkich niepowodzeniach, wreszcie.

Edit.: MA DOM???!!!! Tamaro :), napisz, proszę, więcej :). Ogromnie się cieszę.

Posted

salibinka napisał(a):
Jutro ostatni "Kundel". Niech się Sarze powiedzie, po tych wszystkich niepowodzeniach, wreszcie.

Edit.: MA DOM???!!!! Tamaro :), napisz, proszę, więcej :). Ogromnie się cieszę.

Tamarko, napisz coś o domku Sary.:lol: To wspaniale, że wreszcie się jej udało:lol: