Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kabaja napisał(a):
poprosiłam jeszcze na wątku piesków z Łowicza może ktoś tam się zlituje

Kabaja ,papryka jest ze Skierniewic,pewnie Ci pomoże!

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Kabaja ,papryka jest ze Skierniewic,pewnie Ci pomoże!

Romka , wielkie dzięki :Rose:zaraz napiszemy do niej
Marta mogłabyś napisać do papryka prośbę o przeprowadzenie wizyty

Posted

tak napisze jak tylko bede miała 100%pewność ze ta Pani karmelka weźmie to młoda dziewczyna ma chyba 19lat, jak narazie rozmawiałysmy telefonicznie tylko raz i dostałam chyb tylko dwa maile:( nie mam jeszcze nawet adresu:(

Posted

martaipieski napisał(a):
tak napisze jak tylko bede miała 100%pewność ze ta Pani karmelka weźmie to młoda dziewczyna ma chyba 19lat, jak narazie rozmawiałysmy telefonicznie tylko raz i dostałam chyb tylko dwa maile:( nie mam jeszcze nawet adresu:(

Oby Karmelek znalazł dobry dom!
Też chętnie obejrzę filmik :)

Posted

karmelku uciekaj na wolnosc,zebys nigdy nie mial krat przed oczami.Nalezy sie Tobie sie poslanko w cieplym domku.
Umiesz karmelku chodzic na smyczy i zalatwiac swoje portrzeby na dworze?

Posted

martaipieski napisał(a):
karmelek trafił do schroniska jako 7miesieczny podrostek wiec chyba nie potrafi chodzic na smyczy ani załatwiac swoich potrzeb na dworku,ale to mądry młody piesek szybko sie nauczy!!:)

No pewnie, że tak! To nie jest żaden problem. Pieski szybko łapią, że na spacerku załatwia się takie sprawy.
Poza tym podziwiam optymizm Karmelka. Ludzie w podobnych warunkach robią się smutni albo/i źli a on jest pełen radości i łagodności. Nie pojmuję dlaczego JESZCZE jest w schronisku?! Adoptować ten skarb i to szybko :)

Posted

ja myślałam ,że ta pani jest zdecydowana na Karmelka:oops: i zakochana w nim jak my :lol:
najważniejsze aby Karmelek był chcianym pieskiem a na pewno nauczy się wszystkiego.
czekam na filmik z naszym słodziakiem

Posted

mam problem z dodaniem filmiku:( miałam kolejny tel w sprawie karmelka ale Pani myslała ze jest mniejszy i powiedziała ze sie jeszcze zastanowi ale juz sie nie odezwała tak jak wszyscy inni zainteresowani:(

Posted

ok 3tygodni temu dzwoniła do mnie Pani zainteresowana karmelkiem zadzwoniła tez tydzien temu mowiac ze jest zdecydowana:) umowiłysmy sie ze zadzwoni w poniedziałek czyli wczoraj:) wiec czekałam:) Pani zadzwoniła z samego rana ustaliłysmy szczegóły i wraz z moim TZ pojechalismy do schroniska po karmelka:) zawiezlismy go do nowego domku pod Poznaniem. karmelek był bardzo grzeczny i dzielny,kocha tez rozdawac buziaki, w domku czekała na niego juz pełna miska papu woda i sliczne legowisko:) a zabawek to on ma chyba wiecej niz ja w dziecinstwie hihihi, był troszke zestresowany nowa sytułaca i taka iloscia zmian i wrazen wiec bawic sie nie chciał ale mysle ze po tygodniu czy dwoch bedzie brykał na całego a bedzie miał z kim sie bawic:) do dyspozycji karmelek ma piekny dom z ogrodem:) Panstwo maja tez kota ale karmeek nie zwracał na niego uwagi wiec mysle ze z czasem zaprzyjaźni sie i z kotkiem:)zdjecia wstawie pozniej:)