aganela Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przepraszam,za offa,ale to prawie psi-siostra .. przybłąkało się 6 mies szczenie DONa! Takie cudooo......w schronisku kąsek dla pseudo murowany...;( "w Ząbkach koło Warszawy przybłąkał się około 6miesięczny owczarek niemiecki sunia. Poszukiwany właściciel lub osoba która zechce przygarnąć psa. "Do jutra jest dt ,potem Paluch " 'właściciela ,ani sladu ' wątek; http://www.dogomania.pl/threads/1869...Ząbkach/page2 może ktoś jakoś pomoże..? Quote
wieso Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 no to czekamy na zdjecia, psiaczku cos mysle..... Quote
kameralna Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 zeberka4 napisał(a):Karmelek ciągle wyczekuje i wypatruje, Dzielnie ale i z nadzieją, że domek w końcu sie ukaże , tam gdzie jego pan będzie, tam jego serce kochane będzie, a on mieszkać bedzie juz zawsze, kochany i przytulany, do schroniska nie trafi już nigdy! Tak mi sie jakos zrymowało troszkę :D Karmeleeeeeczku kibicuje ci! Ładnie Ci się zrymowało :) Też bardzo kibicuję Karmelkowi! Quote
martaipieski Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 nowe foteczki z 4czerwca 2010r karmelek po wypuszczeniu z kojca okazał sie strasznym przytulakiem i pieszczochem Quote
aganela Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ale miał radochę chociaż :) widać jak się uśmiecha:)Stwierdziłam,że Karmelek z wyglądu to taki śmieszny dłuuugi piesek na wyyysokich nóżkach;) Quote
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Przepięknie się uśmiecha :loveu:! Niesamowite jest to, że nawet w takich warunkach jest w nim tyle radości i energii! Świetne fotki :fadein: Quote
kabaja Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Karmelek jest cuuuuudny :loveu: jego uśmiech jest powalający :loveu: piękny pies do tego miziak i jak tu się w nim nie zakochać :iloveyou: Quote
carolinascotties Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 a jest chlopak w zbiorczym watku kudlaczy? Quote
martaipieski Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ja go tam nie dawałam:/ a mogłabysgo tam dac??ja jutro rano mam wyjaz kilku dniowy wiec nie bedzie mnie na dogo:( Quote
beataczl Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 zaznaczam slicznego Karmelka.. podpiszcie prosze petycje: Petycja do EUROPARLAMENTU : http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Quote
martaipieski Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 napisała do mnie własnie Pani zainteresowana karmelkiem zobaczymy co z tego wyjdzie!!!! Quote
beataczl Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 super! trzymam kciuki zeby cos dobrego z tego wyniklo bo Karmelek cudny jest! Quote
kameralna Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 beataczl napisał(a):super! trzymam kciuki zeby cos dobrego z tego wyniklo bo Karmelek cudny jest! Karmelek jest cudny, owszem ale pani też musi być wyjątkowo piękna (wewnętrznie) :loveu: Innej opiekunki tego pieska sobie nie wyobrażam! Quote
Natussiaa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 dałam Karmelka na ten wątek ;) http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domk%C3%B3w-chce-kud%C5%82atego-psa?p=14873337#post14873337 Quote
kabaja Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 kameralna napisał(a):Karmelek jest cudny, owszem ale pani też musi być wyjątkowo piękna (wewnętrznie) :loveu: Innej opiekunki tego pieska sobie nie wyobrażam! w pełni się zgadzam :lol: Karmelek zasługuje tylko na wspaniały domek :lol:inny nie wchodzi w grę . Quote
kameralna Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 kabaja napisał(a):i jak ta pani dalej zainteresowana Karmelkiem Właśnie, piesek powinien już wygrzewać się na tarasie w domu swego opiekuna :) A tu co? Quote
kameralna Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Karmelek jest oryginalnym i nieziemsko pięknym psem :loveu::loveu:. Kameralna postuluje, by w tytule/tytułach wyrzucić słowo "kundelek". "Młody o ślicznej urodzie" wystarczy ;) Quote
Recommended Posts