Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

farmerka63 napisał(a):
Mhm..mhm... Nie mogę powiedzieć więcej ( choć jęzor mnie świerzbi ), ale być może niebawem Marta będzie miała super wieść dotyczącą naszego protegowanego :p

ojejku, jejku, to czekamy na ta super wiesc!

Posted

farmerka63 napisał(a):
Mhm..mhm... Nie mogę powiedzieć więcej ( choć jęzor mnie świerzbi ), ale być może niebawem Marta będzie miała super wieść dotyczącą naszego protegowanego :p

baaardzo mocno trzymamy kciuki za dobre wieści:thumbs::thumbs::thumbs: akurat dzisiaj /przed godziną / do adopcji poszła moja malutka kocia tymczasowiczka i jestem w dosyć płaczliwym nastroju

Posted

farmerka63 napisał(a):
Kabajko - nie frasuj się ... Kicia ma wreszcie STAŁY DOM - a to cel nadrzędny...mimo, że żal serce ściska... :glaszcze:

farmerka63 dzięki za dobre słowo .Wiesz jak jest- rozum mówi co innego niż serducho.
Mam nadzieje ,że Karmelek też będzie mógł się pochwalić domkiem:lol:

Posted

zadzwoniła Pani ktora chce adoptowac karmelka jutro po powrocie ze schroniska ma do mnie jeszcze raz zadzwonic (domek nie jest sprawdzony ale to bardzo miła Pani:) ) napisała mi dzis maila , z prosba o pomoc w transporcie koszty transportu zgodziła sie pokryć:) ja moze bym mogła zawieść karmelka do Poznania ale to nic pewnego:( wiec jak narazie szukamy osoby ktora przewiozłaby karmelka z Jędrzejewa do Skierniewic za pokryciem kosztów paliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:na taką wiadomość czekałam:Cool!::Cool!: super wieści :lol::lol::lol:
teraz trzeba szukać transportu .Jakby był jakiś tylko do Warszawy to też dalej nie ma problemu :cool3::cool3:
może napisz na wątek transportowy

Posted

potrzebny transport i sprawdzenie domu dla karmelka!!!
trasa Jędrzejewo-skierniewice

moze mi udałoby sie zawiesc go do poznania ktos by zawiózł do łodzi a złodzi ktos do skierniewic?????

no i ktos kto spr domek???

Posted

niestety nie znam się na sprawdzaniu domków .Jedynie na innym wątku znalazłam osoby które są upoważnione do sprawdzenia domów i w okolicy.
[Warszawa / Tomaszów Mazowiecki] GrubbaRybba (Warszawa, Tomaszów Maz i okolice)
[Ĺťyrardów] agata-air (Ĺťyrardów)
Może napisz do nich .Co prawda nie są ze Skierniewic ,ale może by się zgodziły .