martaipieski Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 dziekujemy za ogłoszenia,duzo ich wiec mam nadzieje ze cos ruszy w sprawie adopcji!!!! tak on ma tak cudny charakter jak wyglad!!!! co do wysokosci to spory psiak drobnej budowy na długich łapach!!!wyzszy troszke od husky ktory przebywa z nim w boksie Quote
kabaja Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 śliczny Karmelku napewno się w tobie ktoś zakocha to tylko kwestia czasu Quote
martaipieski Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 karmelku na pierwsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
martaipieski Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 niestety nie:(nawet nikt sie nie interesował:( Quote
martaipieski Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 moze jakby go do jakiejs rasy podpisac to by ludzi zacheciło:/ ale do jakiej:( on wyglada z pychola troche jak pomeranian:) Quote
martaipieski Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 karmelku pokazuj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zeberka4 Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Karmelek ciągle wyczekuje i wypatruje, Dzielnie ale i z nadzieją, że domek w końcu sie ukaże , tam gdzie jego pan będzie, tam jego serce kochane będzie, a on mieszkać bedzie juz zawsze, kochany i przytulany, do schroniska nie trafi już nigdy! Tak mi sie jakos zrymowało troszkę :D Karmeleeeeeczku kibicuje ci! Quote
kabaja Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 witaj śliczny Karmelku:smile::smile: Czy nadal nie było żadnego telefonu o nasze cudeńko? aż nie wydaje mi się to możliwe to przecież taki cudny pies Quote
martaipieski Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 niestety nikt nie dzwonił:( musze mu zrobic ładniejsze fotki Quote
zeberka4 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 hej! słuchaj jak cos bede wieszała w poznaniu ogloszenia z azorem,moglabym powywieszac takze inne psiaczki,potrzebny tylko opis i w sumie 4zdjecia najlepiej, ale opis najwazniejszy ,nie wiem czy chcesz jak cos to porozwieszam :D Quote
martaipieski Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 super dziekujemy za pomoc i checi:):):) a mam przesłac na maila czy wezmiesz z watku fotki i opis???????? Quote
wieso Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 sliczny ten Karamelek....zaznaczam go a wieczorem poczytam jego historie.... Quote
wieso Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 witaj, psiaczku, bardzo nam sie podobasz, szkoda ze tak daleko jestes od nas....tak dlugo w schronie, biedaczeku..... zdjecia da sliczne, prosimy o wiecej..... Quote
martaipieski Posted June 3, 2010 Author Posted June 3, 2010 jutro bedziemy w schronisku postaram sie zrobic ładniejsze fotki karmelkowi Quote
kabaja Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 cześć Karmelku .Proszę wymiziać Karmelka ode mnie jak będziecie w schronisku i powiedzieć ,że trzymam za niego kciuki aby znalazł wspaniały domek. Quote
martaipieski Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 wstawie dzis moze nowe foteczki karmelka:)oczywiscie został wymiziany i wiecie co okazał sie okropnym............................przytulakiem po wypuszczeniu z kojca rzucił sie na mnie! :D !!!!!!!!!!w pozytywnym tego słowa znaczeniu hihihi skakał tulił sie i cieszył niesamowicie, to poprostu niesamowity kochany wspaniały pies!!!myslałam ze on troche boi sie obych a tu taka miła niespodzianka tuli sie do wszystkich:) Quote
Recommended Posts