Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekujemy za ogłoszenia,duzo ich wiec mam nadzieje ze cos ruszy w sprawie adopcji!!!! tak on ma tak cudny charakter jak wyglad!!!! co do wysokosci to spory psiak drobnej budowy na długich łapach!!!wyzszy troszke od husky ktory przebywa z nim w boksie

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karmelek ciągle wyczekuje i wypatruje,
Dzielnie ale i z nadzieją,
że domek w końcu sie ukaże ,
tam gdzie jego pan będzie,
tam jego serce kochane będzie,
a on mieszkać bedzie juz zawsze,
kochany i przytulany,
do schroniska nie trafi już nigdy!

Tak mi sie jakos zrymowało troszkę :D

Karmeleeeeeczku kibicuje ci!

Posted

witaj śliczny Karmelku:smile::smile: Czy nadal nie było żadnego telefonu o nasze cudeńko? aż nie wydaje mi się to możliwe to przecież taki cudny pies

Posted

hej!
słuchaj jak cos bede wieszała w poznaniu ogloszenia z azorem,moglabym powywieszac takze inne psiaczki,potrzebny tylko opis i w sumie 4zdjecia najlepiej, ale opis najwazniejszy ,nie wiem czy chcesz jak cos to porozwieszam :D

Posted

witaj, psiaczku, bardzo nam sie podobasz, szkoda ze tak daleko jestes od nas....tak dlugo w schronie, biedaczeku.....
zdjecia da sliczne, prosimy o wiecej.....

Posted

cześć Karmelku .Proszę wymiziać Karmelka ode mnie jak będziecie w schronisku i powiedzieć ,że trzymam za niego kciuki aby znalazł wspaniały domek.

Posted

wstawie dzis moze nowe foteczki karmelka:)oczywiscie został wymiziany i wiecie co okazał sie okropnym............................przytulakiem po wypuszczeniu z kojca rzucił sie na mnie! :D !!!!!!!!!!w pozytywnym tego słowa znaczeniu hihihi skakał tulił sie i cieszył niesamowicie, to poprostu niesamowity kochany wspaniały pies!!!myslałam ze on troche boi sie obych a tu taka miła niespodzianka tuli sie do wszystkich:)