carolinascotties Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 wyobrazam sobie - ale tu nie chodzi o to, zebys Ty dostala ich dane - moze jakis pracownik bedzie mogl przy Tobie zadzwonic i zapytac o psa... moze warto wspomniec, ze wiesz o tym, ze nowi wlasciciele pisali o problemach, czy cos w tym stylu... Quote
Kamila28 Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 będę w schronisku we wtorek, pójdę bezpośrednio do kierownika, bo z pozostałymi nie ma co rozmawiać.... nie interesuje ich kto adoptuje psa, nie wiem też czy mają ich numer tel, bo ja jak brałam z koleżanką na siebie psy to nie pytali o telefon Quote
carolinascotties Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 to trzymam kciuki...moze sie uda... moze kierownik zrozumie zaniepokojenie... Quote
Ewanka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Też myslę o małym rozbojniku ... a może po prostu Hope nie ma dostępu do netu ... może niedługo się odezwie i powie , że wszystko jest ok :) Quote
Great Hope Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Witajcie, z Chesterkiem jest wszystko dobrze, mały ma się świetnie. Bardzo się zadomowił u wujka. Na spacerach już biega bez smyczy, słucha się wujka jak robot , nie widziałam tak posłusznego psa. Reaguje na wiele komend np: STÓJ, SIAD, LEŻEĆ, ZOSTAŃ I IDZ NA MIEJSCE, jest po prostu niesamowity :) Bardzo ładnie bawi się z dziećmi po wyżej 10 roku :) Nadal niestety atakuje inne psy, ale wystarczy, że wujek krzynie STÓJ, NIE WOLNO, Chester odchodzi nie robiąc krzywdy napotkanemu psiakowi :) Nie było mnie bo zmarła nam babcia ;( pogrzeb i związane z tym emocje sprawiły, że nie miałam siły na komputer . Bardzo was przepraszam :( Quote
Ewanka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Jak miło Cię widzieć Hope :) ... najważniejsze, że Chesterek dobrze się czuje, martwiłyśmy się o niego. Quote
carolinascotties Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='Great Hope']Witajcie, z Chesterkiem jest wszystko dobrze, mały ma się świetnie. Bardzo się zadomowił u wujka. Na spacerach już biega bez smyczy, słucha się wujka jak robot , nie widziałam tak posłusznego psa. Reaguje na wiele komend np: STÓJ, SIAD, LEŻEĆ, ZOSTAŃ I IDZ NA MIEJSCE, jest po prostu niesamowity :) Bardzo ładnie bawi się z dziećmi po wyżej 10 roku :) Nadal niestety atakuje inne psy, ale wystarczy, że wujek krzynie STÓJ, NIE WOLNO, Chester odchodzi nie robiąc krzywdy napotkanemu psiakowi :) Nie było mnie bo zmarła nam babcia ;( pogrzeb i związane z tym emocje sprawiły, że nie miałam siły na komputer . Bardzo was przepraszam :([/QUOTE] bardzo mi przykro Great Hope... -------------------------------------------- ciesze sie, ze Chester jest juz grzeczniejszy :) czy w przyszlosci mozemy liczyc na zdjecia ? Quote
Great Hope Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='carolinascotties'] ciesze sie, ze Chester jest juz grzeczniejszy :) czy w przyszlosci mozemy liczyc na zdjecia ?[/QUOTE] Tak postaram się jak najszybciej :) Quote
carolinascotties Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='Great Hope']Tak postaram się jak najszybciej :)[/QUOTE] to wspaniale.... a czy chlopak bedzie wykastrowany? mnie z glowy wypadlo zupelnie, czy byl, czy bedzie..czy nie ma potrzeby... :) Quote
Kamila28 Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 bardzo się cieszę że Chester robi takie postępy, widać służy mu dom bez psów i mocna ręka Twego wujka Chester opuszczając schronisko nie był kastrowany, miał być przed poprzednią nieudaną adopcją Quote
Great Hope Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/4372/zdjcie0428r.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6818/zdjcie0431.jpg[/IMG] Quote
Kamila28 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 ślicznie Chester wygląda :) a dzielnica znajoma, czyżby Grabskiego???? może spotkam Chesterka na spacerku Quote
carolinascotties Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Chester wyglada wspaniale!!! mam nadzieje, ze zapal mu troche opadl ;) Great Hope - czy odwolujemy alarm szukania nowego domu? czy wujek planuje ciachnac chlopaka? (wykastrowac znaczy sie:cool3:) Quote
elinka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='carolinascotties']Chester wyglada wspaniale!!! mam nadzieje, ze zapal mu troche opadl ;) [B]Great Hope - czy odwolujemy alarm szukania nowego domu?[/B] czy wujek planuje ciachnac chlopaka? (wykastrowac znaczy sie:cool3:)[/QUOTE] No właśnie, bo ciągle nie wiem co mam napisać o Chesterku na wątku 25domków? Quote
Great Hope Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='Kamila28']ślicznie Chester wygląda :) a dzielnica znajoma, czyżby Grabskiego???? może spotkam Chesterka na spacerku[/QUOTE] Tak to Grabskiego ale wujek mieszka na Kościuszki :) Wykastrowany nie jest, nie wiem czy to dobrze czy źle ale jeżeli zostanie u mojego wujka to nie bedzie mu kastracja potrzebna, nikt nie zamierza go rozmnażać (wydaje mi się ze w Polsce ta rasa jest mało popularna i raczej Chester ma marne szanse na potomstwo). [U][B]Czy Chester zostanie u wujka ? [/B][/U] Jeżeli nie uda nam się znaleźć innego domku to zostanie, ale jeżeli znajdzie się ktoś chętny to jak najbardziej proszę informować, że Chester nadal szuka domu. Mimo że u wujka ma bardzo dobrze, bo wychodzi na spacery kiedy chce, nawet kilkanaście razy (Wujek jest na rencie , ciocia też więc są cały czas do dyspozycji Chestera :) Kupują mu mięsko i gotują bo suchej karmy nie chce jeść, myślę ze już go rozpieścili bo u mnie jadł suchą karmę :) Wujek zrezygnował z urlopu w poniedziałek ciocia sama wyjeżdża nad morze :p [U][B]Sytuacja jednak nie jest tak różowa jakby się wydawało :[/B][/U] Ciocia ma astmę od kiedy pojawił się Chester choroba się nasiliła, wujek ma padaczkę i nie operacyjnego tętniaka aorty ;(. Czuje się bardzo dobrze ale tętniak jest jak tykająca bomba :( Nie wiadomo kiedy wybuchnie, może za kilkanaście lat, a może za kilka tygodni, tego nikt nie jest w sanie przewidzieć. Dlatego chcielibyśmy aby Chester znalazł inny dom tak by za jakiś czas nie musiał znów zmieniać domu i tęsknić :( Quote
carolinascotties Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 czyli trzeba go oglaszac edit - i kastrowany nie jest? Quote
Great Hope Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Oto nowe oblicze chestera :) strasznie męczył się z tą długą sierścią :) Quote
Great Hope Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/39/zdjcie0025g.jpg[/IMG] [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/2710/zdjcie0028n.jpg[/IMG] Quote
Great Hope Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [IMG]http://img230.imageshack.us/img230/1420/zdjcie0026m.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/6928/zdjcie0444s.jpg[/IMG] Quote
Kapsel Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nie ten sam chłopak :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale fajny facet, no nie! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
carolinascotties Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 nie poznalam tego przystojniaka!!!!! wspaniale wyglada!!!!! edit - bardzo sie ciesze, ze ma domek - widze, ze dbacie o niego... rozumiem, ze trzeba sie rozgladac za nowym domem - i pytanie - czy Chester ma ogloszenia? Quote
Maruda666 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Ślicznie Chester wygląda w nowym wydaniu :) i te sterczące uszyska:) Quote
Recommended Posts