marlenka Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 AnnaA napisał(a):Marlenko, czyżbyś organizowała już transport do Białegostoku? Mała z godziny na godzine ma się lepiej z czego bardzo się cieszę, bo byłam autentycznie zaniepokojona. Mała ma nici rozpuszczalne tak, że nie trzeba bedzie zdejmowac szwów. Gdyby miała jechac na dniach do Biał.to muszę na cito po książeczkę do Radomia. Spokojnie ksiązeczkę zawsze można dosłac , a Joanny83 Tz jak się bedzie wybieral do warszawy to da nam znac . Cioteczki mamy poważny problem , Brutal się rozchorował , dzis wizyta u weta , nie damy razem z AnnaA same rady opłacić weta - obie jestesmy zapsione swoimi psami . Pomóżcie prosze :) Quote
AnnaA Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wpłynęło 50 zł dzisiaj na sterylkę Bili od Smyku Dziękuję bardzo. Myślę poza tym, że podjadę jeszcze do lecznicy w środę bo kazali przyjechac na konrtolę to zabiorę książeczkę. Quote
AnnaA Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mondey, wierzchnie szwy też rozpuszczlne. Tak też można trzeba tylko pilnowac, żeby sie rozpusciły bo czasami są niedociągnięcia. Quote
AnnaA Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Niestety Brutal czuje sie żle. Wczoraj dwa razy skusił sie na jedzenie i myślałam, że będzie lepiej. Niestety wieczorem wszystko zwymiotował. Nie ma co, dzisiaj Marlenka zawiezie go do weta. To nie jest chyba tylko niestrawnośc. Dobrze chociaż, że Bila doszła do siebie na tyle, że ma apetyt i już bardziej się ożywiła. Przyznaję, że bardzo byłam zaniepokojona w pierwszym dniu po zabiegu. Quote
Monday Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Co z tym Brutalem..??? Czyli Billi już nie ogłaszać, tak? Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 li1 napisał(a):Jak czuje sie Brutal ? Brutal nie czuje się dobrze , dostałam telefon od AnnyA rano że musimy Brutala do weta wieźć . Jest osowiały , wymiotował całą noc. Zobaczymy co powie wet ... Quote
Piromanka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 marlenka napisał(a):Brutal nie czuje się dobrze , dostałam telefon od AnnyA rano że musimy Brutala do weta wieźć . Jest osowiały , wymiotował całą noc. Zobaczymy co powie wet ... OOO.... Niedobrze.... Być może domek by na niego czekał, a biedak się rozchrował..... Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Piromanka napisał(a):OOO.... Niedobrze.... Być może domek by na niego czekał, a biedak się rozchrował..... Zobaczymy co powie wet na niego , mam nadzieję ze tylko się przytruł głupol mały czymś ...co złapał na podwórku . Psy teraz poluja na traszki i inne biegajace małe zwierzatka po trawie . Quote
AnnaA Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Domek poczeka, Brutal szybko dojdzie do siebie ale jest teraz bardzo wychudzony. Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 AnnaA napisał(a):Domek poczeka, Brutal szybko dojdzie do siebie ale jest teraz bardzo wychudzony. AnnaA a odzywała sie Pani z Belska do Ciebie , bo podałam do Ciebie telefon . Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Brutal ma babeszję :( dostał zastrzyki i jeszcze dziś wieczorkiem wizyta u weta ponownie . Narazie został u mnie , mam bliżej do weta . Quote
joanna83 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Trzymam kciuki, żeby maluch wyzdrowiał. Marlena zapomniałam zapytać, czy Brutala ogłaszać nadal,czy ma już domek zaklepany? Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 joanna83 napisał(a):Trzymam kciuki, żeby maluch wyzdrowiał. Marlena zapomniałam zapytać, czy Brutala ogłaszać nadal,czy ma już domek zaklepany? Narazie nie , domek zaklepany pani potwierdziła własnie teraz :) Maluch własnie wyszedł z klatki Baraka gdzie sobie zajał miejsce , nie chce jesc ale duzo pije za to . Siusiu robi więc jest dobrze . W sobote ma jechac do domku więc niech zdrowieje szybko bo musze go jeszcze podtuczyć Quote
zerduszko Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Przepraszam za opóźneinbie - dyszka poszła niedawno ;) Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 zerduszko napisał(a):Przepraszam za opóźneinbie - dyszka poszła niedawno ;) Bardzo dziekujemy , trzmajcie kciuki za szybki transport Bilii do domku i za wyzdrowienie Brutala . Leży małe dziecko teraz na łózku i stęka napił się wody i kałuże mi w kuchni zostawił , potop jak nic , ale niech sika żeby tylko mu przeszło , biedne dziecko :-( Quote
li1 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 50 zl nareszcie wyslane do Anny. Zdrowka i super domow dla bobasow. Quote
marlenka Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 li1 napisał(a):50 zl nareszcie wyslane do Anny. Zdrowka i super domow dla bobasow. Bardzo dziękuję . Byłam z Brutalem u weta , dostał podskórnie kroplówkę . Bardzo dużo pije ale nie chce jeść , jutro juz ma być podobno lepiej . Chyba jest poprawa bo warczy na moje psy żeby do jego "łożka" nie podchodziły . Mały a walczy o swoje ... Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ale mi dziś brutal zrobił pobudke:evil_lol: W nocy poczułam straszny smrodek , az się obudziłam , a to Brutal się zfajdał na rzadko . Myslałam że żołądek mi wyrwie przy sprzątaniu :evil_lol: Ale rano wyszedł ze mną na dwór , posikał , popił wody , trochę jaby się jedzeniem interesował ale jeszcze nie tknął . Póxniej podjadę do domu i zobaczę czy ma ochotę na sniadanko . Ale chyba juz jest lepiej bo i główke podniósł jak sie obudziłam i na dworzu pochodził chwilę , jestem dobrej myśli . Dziś jeszcze wizyta u weta i pewnie kroplówa . Wet obiecał że dzis brutal odzyska siły zobaczymy ;) Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Nastepna zła wiadomość , Bila ma też babeszję :( Ciotki nie damy rady z Anna pokryc wszystkich kosztów same . POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Piromanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nieszczęścia chodzą parami..... Trafny tytuł.... :-( Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Piromanka napisał(a):Nieszczęścia chodzą parami..... Trafny tytuł.... :-( Dokładnie tak , wczoraj Brutal zachorował , dzis u billi wykryto babeszję ... Czy moze ktoś by miał fanty na bazarek ???? To by podratowało troszkę sytuację :) Quote
Piromanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Podaj mi numer konta - mogę wpłacić 45 zł. Quote
marlenka Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Piromanka napisał(a):Podaj mi numer konta - mogę wpłacić 45 zł. Zaraz Ci wyślę Konto AnnyA .. Quote
Piromanka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Piromanka napisał(a):Podaj mi numer konta - mogę wpłacić 45 zł. Przelane. Mam nadzieję, że to choć trochę ratuje. Quote
Recommended Posts