Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W piątek po południu pojadę do Radomia do Beaty i razem pojedziemy do PANKRACEGO, zaszczepimy Billa i Brutala na wirusy. Wyliczyłam, że koszty transportu pokryje różnica w szczepieniach jaka jest między Kozienicami a Radomiem. A sterylkę Billy zrobimy potem jak lekarz określi kiedy można.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Marlenka :) a ja naiwna - od rana do tej pory - myslałam, że jaja se robisz...
Ciebie to strach z domu wypuszczać! Nawet przed własną furtkę!

Z takich rzeczy jaj mam sobie robic ?? NIGDY W ŻYCIU !!!! Ja sama się boje z domu już wychodzić , własciwie nawet przestałam na pieszo wszedzie autem to sie już same pod brame złażą :)

Posted

marlenka napisał(a):
Z takich rzeczy jaj mam sobie robic ?? NIGDY W ŻYCIU !!!! Ja sama się boje z domu już wychodzić , własciwie nawet przestałam na pieszo wszedzie autem to sie już same pod brame złażą :)

Wiedzą, gdzie dobrzy ludzie mieszkają. Ot, co :)

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Wiedzą, gdzie dobrzy ludzie mieszkają. Ot, co :)

Albo jakaś wulgarna wolontariuszka im powiedziała:) moze zajrzy na wątek to mi sie znowu dostanie po garbie :evil_lol:

Posted

marlenka napisał(a):
Albo jakaś wulgarna wolontariuszka im powiedziała:) moze zajrzy na wątek to mi sie znowu dostanie po garbie :evil_lol:

Marlenka..? O kim Ty myślisz :cool3:?
W razie czego - ja się do niczego nie przyznaję...

Posted

Maluchy szaleją od rana. Billa jest najbardziej zestresowana i najbardziej nieufna. Musiała dostac w kośc od "dobrych miejscowych gospodarzy".Brutal radzi sobie o wiele lepiej. Billa boi się też mojej tymczasowiczki Tiny a Brutal radzi sobie z nią dobrze. O dziwo mała Lula też się jej nie boi.

Posted

AnnaA napisał(a):
Maluchy szaleją od rana. Billa jest najbardziej zestresowana i najbardziej nieufna. Musiała dostac w kośc od "dobrych miejscowych gospodarzy".Brutal radzi sobie o wiele lepiej. Billa boi się też mojej tymczasowiczki Tiny a Brutal radzi sobie z nią dobrze. O dziwo mała Lula też się jej nie boi.

Bo Brutal to facet z ja...mi . Zaraz ogarnę prace i biore się za ogłoszenia .

Wszystkim ciotkom dziekuję za pomoc w ogłoszeniach , jesteście boskie

Posted

AnnaA napisał(a):
Nie wiem czy napisałam na tym watku ale w piatek mam zamiar zaszczepic Billę i Brutala na wirusy.Będzie ok?

AnnaA ja bym z Billa poczekała , u Ciebie nic nie zlapią mozna poczekac jak ona taka zestresowana .... no sama nie wiem :(