Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
A co tyu dziś tez nikogo nie ma?? Wszystkie ciotki śpą czy co ??? Billa potrzebuje kasy na sterylkę , dajcie choć po 5 zeta :modla::modla::modla::modla:

Masz dyszkę :*

Tylko mi powiedz czemu tak wcześnie :eviltong:

Posted

zerduszko napisał(a):
Masz dyszkę :*

Tylko mi powiedz czemu tak wcześnie :eviltong:

Hm ... dobre pytanie , no tak wcześnie zeby cieczki nie miała, wiesz to może byc róznie , u Ani jest solidne ogrodzenie ale niech nie daj boże ucieknie , jakis pies do niej przyjdzie , może byc problem , chcemy tego i Ani i suni zaoszczędzić . Są różne szkoły , ze przed cieczka nie można , a niektórzy mówia ze można . To tak jak ze sterylką aborcyjną ...

i bardzo dizekuje za dyszke :) zaraz wyślę konto AnnyA

Posted

Billa została w klinice. Jutro ją odbieram po sterylce. Okazało sie, że sunia ma więcej jak sześc miesięcy i to sporo więcej i była duża obawa, że lada moment może miec cieczkę. Brutal natomiast został oceniony na 3-4 m-ce i zaszczepiony szczepionką przeciw pieciu chorobom i ta szczepionka na rok za 40 zł. Sterylka Billi 150 zł. Jednym słowem zaszalałam!

Posted

Anna mam fajnego maila od Pani i ta Pani zadzwoniła do mnie , i jak wszystko pójdzie oki Brutal pojedzie za tydzień do domu :) Jutro wszystko Ci powiem . A Wy ciotki zaciskajcie kciuki :)

Posted

marlenka napisał(a):
Anna mam fajnego maila od Pani i ta Pani zadzwoniła do mnie , i jak wszystko pójdzie oki Brutal pojedzie za tydzień do domu :) Jutro wszystko Ci powiem . A Wy ciotki zaciskajcie kciuki :)

zaciskam kciuki :)

Brutal jest przepiękny i na dodatek bardzo grzeczny-pies ideał!!!

Posted

Monday napisał(a):
marlenka - pisz coś więcej !!!!!
Już jest jutro !!!

Marlenka pojechała po szczeniaki do Boguszyc. Pewnie napisze popołudniu.

Posted

No więc tak Bila ma domek zaklepany , jest juz po sterylce bardzo jest osłabiona , ale mam nadzieje ze bedzie dobrze i juz niedługo pojedzie do domku do Bialegostoku ( zasługa Joanny83:)) A Brutal hm dzis była Pani go ogladać ale nie spodobał jej sie bo ona bardziej "owczarkowatego " chciała - decydowało dziecko . Ale jest jeszcze jeden domek do sprawdzenia ...

Posted

[quote name='AnnaA']Bila wypiła sporo wody i troszeczkę pojadła ryżu z marchewką. Idzie ku dobremu.

Oj to dobrze bo sie martwiłam

A tutaj Billa błaga Was o grosi na splatę sterylki

Boli .....:(

dajcie 5-taka na sterylke ,

Jaka ja jestem biedna :(

Posted

Ja obiecalam 5 dych na sterylke, ale w dalszym ciagu nie dotarly do mnie nowe kody z banku i nie moge zrobic przelewu.
Anno, czy moge dac nr Twojego konta mojemu sasiadowi w Warszawie, znanemu z adopcji Mai z Baguszyc, by wyslal forse do Ciebie ?
Przez prawie tydzien nie lataly samoloty i poczta jest zapewne opozniona, a moze list z kodami sie zawieruszyl.

Posted

Bardzo proszę, możesz dac mój nr konta swojemu sąsiadowi, nie ma sprawy. Bila już wstaje do siusiania, na śniadanko znów pojadła trochę ryżu z marchewką i zmięskim. Spi malutka i dobrze. Przeciąga sie a to tez dobry znak. Teraz tylko będzie intensywnie i dobrze karmiona i wróci do formy.

Posted

AnnaA napisał(a):
Bardzo proszę, możesz dac mój nr konta swojemu sąsiadowi, nie ma sprawy. Bila już wstaje do siusiania, na śniadanko znów pojadła trochę ryżu z marchewką i zmięskim. Spi malutka i dobrze. Przeciąga sie a to tez dobry znak. Teraz tylko będzie intensywnie i dobrze karmiona i wróci do formy.

No to kamień z serca , przecież czeka na nia domek , niech się nie wygłupia ...

Dostałam namairy na rodziców tej Pani w Belsku ale nie wiem czy bede miała czas w tygodniu podjechac bo cały wekend z psami "walcze" ale jestesmy na dobrej drodze zeby i Brutal majówke spędził u siebie w domu :)

Posted

Marlenko, czyżbyś organizowała już transport do Białegostoku? Mała z godziny na godzine ma się lepiej z czego bardzo się cieszę, bo byłam autentycznie zaniepokojona. Mała ma nici rozpuszczalne tak, że nie trzeba bedzie zdejmowac szwów. Gdyby miała jechac na dniach do Biał.to muszę na cito po książeczkę do Radomia.

Posted

AnnaA napisał(a):
Marlenko, czyżbyś organizowała już transport do Białegostoku? Mała z godziny na godzine ma się lepiej z czego bardzo się cieszę, bo byłam autentycznie zaniepokojona. Mała ma nici rozpuszczalne tak, że nie trzeba bedzie zdejmowac szwów. Gdyby miała jechac na dniach do Biał.to muszę na cito po książeczkę do Radomia.

Nie chcę się wymądrzeć...ale te nici rozpuszczalne to chyba te wewnętrzne...
Na zewnątrz parę pętelek zwykłych chyba ma...takich ktore trzeba będzie usunąć/