Tia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Oo świetnie:) Dobrze, że zjawiłaś się na dogomani tyle dla psiaków robisz...:multi: Niestety takich ludzi na świecie brakuje:( Quote
_Goldenek2 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Jestem na zaproszenie Sylwii Tia :). Deklaruję 20 zł stałej. Poproszę o konto :). Quote
mestudio Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Miłe Dogomaniaczki i Dogomaniacy, pamiętajcie, że Lisio ma szansę na dom bezpłatny w naszej rodzinie jeśli tylko sunia jamnikowata znajdzie domek. Tak sobie obiecałam, że zawsze będzie u nas jeden staruszek gratis. A sunia jamnikowata jest tak przyjazna i sympatyczna, że domek powinna znaleźć. Quote
Kapsel Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mestudio']Miłe Dogomaniaczki i Dogomaniacy, pamiętajcie, że Lisio ma szansę na dom bezpłatny w naszej rodzinie jeśli tylko sunia jamnikowata znajdzie domek. Tak sobie obiecałam, że zawsze będzie u nas jeden staruszek gratis. A sunia jamnikowata jest tak przyjazna i sympatyczna, że domek powinna znaleźć.[/QUOTE] Mestudio :calus::calus::calus:byłoby wspaniale :multi::multi::multi: sunia musi szybko domek znaleźć :roll::roll::roll: Quote
Aquifere Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Tia - nie przesadzaj. Każdy jeden tutaj robi więcej niż ja zdążyłam do tej pory Goldenek - zapisuje sobie, dziękuje!:) Mestudio - tym mocniej trzymam kciuki za sunie :) Kochana jesteś! Quote
Tia Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Nie bądź taka skromna:) Wiem, wiem każdy tutaj odwala wielką robotę i dzięki wam za to:) [quote name='_Goldenek2']Jestem na zaproszenie Sylwii Tia :). Deklaruję 20 zł stałej. Poproszę o konto :).[/QUOTE] Dziękuję, dziękuje bardzo, że się zjawiłaś:) Dziękujemy w imieniu Lisia za deklarację:multi: [U][B]Więc brakuje jeszcze 150 deklaracji stałych, cioteczki, która jeszcze się dorzuci??:)[/B][/U] [quote name='mestudio']Miłe Dogomaniaczki i Dogomaniacy, pamiętajcie, że Lisio ma szansę na dom bezpłatny w naszej rodzinie jeśli tylko sunia jamnikowata znajdzie domek. Tak sobie obiecałam, że zawsze będzie u nas jeden staruszek gratis. A sunia jamnikowata jest tak przyjazna i sympatyczna, że domek powinna znaleźć.[/QUOTE] To trzymamy kciuki, aby szybciutko znalazła malutka chatkę:D Quote
danka4u1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='mestudio']Miłe Dogomaniaczki i Dogomaniacy, pamiętajcie, że Lisio ma szansę na dom bezpłatny w naszej rodzinie jeśli tylko sunia jamnikowata znajdzie domek. Tak sobie obiecałam, że zawsze będzie u nas jeden staruszek gratis. A sunia jamnikowata jest tak przyjazna i sympatyczna, że domek powinna znaleźć.[/QUOTE] Mestudio, chylę czoła przed Tobą. Jesteś wspaniała, a Lisio nawet jeszcze nie wie, jak teraz zmieni się jego biedne, bezdomne życie :multi: Quote
danka4u1 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Aquifere, podaj proszę nr konta na pw. Zgodnie z obietnica zasilę " skarpetę" Lisia jednorazową wpłatą. Nie zapomnę tez o nim w przyszłości. Bardzo, bardzo cieszę się, że wątek nabrał tak szybko tempa i mamy wspaniały ,kochajacy dom dla psiaka. Te zdjęcia z kotami były przepiękne. Wszyscy żyjący w zgodzie :lol::lol:.. To jest to, co można sobie było wymarzyć dla każdego, naszego dogomaniackiego psa, ale niewielu niestety jest to dane:p:p Spróbuję wysłać jeszcze trochę zaproszeń na wątek, chociaż szczerze mówiąc, odzew jest marny..:placz: Quote
Javena Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Odzew marny,bo wszyscy już zadłużeni po uszy. Podniosę Lisia,bo choć tyle moge dla niego zrobić (NARAZIE) Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [IMG]http://download1.klimacik.pl/e-gify.com/1995.gif[/IMG]Buziaki dla Lisia i wszystkich jego opiekunów- wirtualnych i tych, którzy są z psiną na codzień. Dziś spacerkiraczej wirtualne, bo leje i wieje:placz::placz:, ale gdyby Lisio wiedział, jaki domek szukuje mu się, nie zważałby na pogodę:multi::multi: Poproszę o nr konta i dane do przelewu:lol: Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 tutaj zrobiłam bazarek dla Lisia :) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!-Aby-mógł-poczuć-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!?p=14668009#post14668009"]http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!-Aby-mógł-poczuć-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!?p=14668009#post14668009[/URL] nie jest jeszcze do końca zrobiony ale już wysyłam linka :) zajrzyjcie i jak bd gotowy to wysyłajmy go po dogomaniakach :) Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!-Aby-mógł-poczuć-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!?p=14668009#post14668009"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1854...9#post14668009[/COLOR][/URL] [SIZE=5][COLOR=magenta]BAZAREK DLA LISIA-[SIZE=3] zapraszamy[/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff00ff] [COLOR=#000000]Angel, [SIZE=2]jestes wspaniała:lol:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Super dziękuje wszystkim zaangażowanym... Szkoda, że tak mało cioteczek jest na deklaracje stałe:( Kobietki pomóżcie Lisiowi, drobną deklaracją!:) Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 [quote name='danka4u1'][URL="http://www.dogomania.pl/threads/185479-różności-dla-15-letniego-Lisia!-Aby-mógł-poczuć-co-to-miłość-po-9-latach-w-azylu!?p=14668009#post14668009"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1854...9#post14668009[/COLOR][/URL] [SIZE=5][COLOR=magenta]BAZAREK DLA LISIA-[SIZE=3] zapraszamy[/SIZE][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff00ff] [COLOR=#000000]Angel, [SIZE=2]jestes wspaniała:lol:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Własnie zapraszamy :) !! Dziękuje bardzo :) ale do wspaniałości mi jeszcze daleko ;p Quote
danka4u1 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Angel']Własnie zapraszamy :) !! Dziękuje bardzo :) ale do wspaniałości mi jeszcze daleko ;p[/QUOTE] Lisio będzie miał WSPANIAŁY domek, o jakim marzymy wszyscy. Ty- i inne cioteczki- pomagacie:lol: marzeniom Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Jeszcze dziś spróbuje rozesłać wątek:), tyle się namęczyłam wczoraj a tu żadnej nowej deklaracji stałej:( Może dziś ktoś pokaże serduszko dla Lisia i zadeklaruje? Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 będa deklaracje napewno :) jeszcze wszyscy zapewne nie sprawdzili poczty :) LISIO POJEDZIE DO TEGO DOMKU! Quote
Mroowa Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ja dostałam link i jestem.....strasznie mi szkoda szczególnie takich starszych psinek ale niestety skarpeta juz pusta :( sama opiekuję się podobnym przypadkiem:( Lisio trzymaj się i nie poddawaj:):) Quote
Angel Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 kurcze zawsze największa przeszkoda do szczęścia niektórych psów są fundusze :( ale Lisiaczek sie nie podda i my zdobedziemy tutaj wszyscy razem pieniądze :) a Lisio bd sobie odpoczywał i rozkoszował się domkiem :) Quote
Tia Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Już jesteśmy tak blisko, aby Lisio miał godną starość a jednak te pieniążki:( Quote
Recommended Posts