Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny Kochane jak się uporam z nagrobkiem dla mojego ukochanego wirtualnie boksia :-(:-(:-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/177968-ALDO-..-ju%C5%BC-nie-cierpi...-(*[/url])

to Wam pomogę Kochane!

Posted

[quote name='Aquifere']Margi - Tia mówi żeby z wysyłaniem pieniędzy poczekać aż uzbieramy wystarczającą kwotę na DT[/QUOTE]

Tak właśnie, bo nie wiemy czy uzbieramy całą kwotę na biednego Lisia:(, ale jednorazowe można już wpłacać:)
Możesz Aquifere wysłać nr konta osobą które chcą wpłacić jednorazowo:)

Wiec narazie mamy:
Stałe:
Aquifere-50zł
Tia(czyli ja)- 10zł
Czerda- 10zł
Margi- 10zł

Razem 80zł
[B]
Brakuje 170 zł deklaracji stałych cioteczki chociaż 5/10 zł miesięcznie to nie dużo, lecz dla lisia szansa na poznanie prawdziwego życia:)[/B]

Posted

Dalej będę rozsyłać wątek:)
Ja bym bardzo chciała aby się udało, to jedyna i niepowtarzalna szansa...
I tak już nam Domek tymczasowy obniżył koszty ze 300zł na 250zł, kobietki grosik do grosika jak Lara napisała musi się udać:)

Posted

Rozesłałam wątek 50 osobą ręce mi odpadają:)
Mam nadzieję, że dołożą się do szczęścia Lisia i uda nam się uzbierać całą kwotę:)

Posted

[quote name='Tia'][B]Rozesłałam wątek 50 osobą ręce mi odpadają[/B]:)
Mam nadzieję, że dołożą się do szczęścia Lisia i uda nam się uzbierać całą kwotę:)[/QUOTE]

Jejku, podziwiam! :)

Posted

Angel źle napisałaś na pierwszej!
Aquifere zadeklarowała stałą 50zł, a za pierwszym razem czyli za pierwszy miesiąc wpłaci 100zł czyli 50zł stałej i 50zł jednorazowej.
Ja tak zrozumiałam:) I wydaje mi się, że tak jest.
Dopisz jeszcze:
Czerda- 10zł
Margi- 10zł

Bardzo dziękujemy:loveu::multi:

Posted

w końcu na mój czynsz będziecie zbierać deklaracje;)
Przyjaciółka pracuje w dużej firmie z ciuchami i projektanci od czasu do czasu dostają ubrania. Niedługo przekaże jakieś i zrobimy bazarek dla Lisia:)