Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Już o tym pisałam kiedyś, ale zginęło w natłoku innych postów: wpłaciłam DWA razy po 50 zł-17.05 i 24.05 po 50 zł, a zapisana jest JEDNA wpłata.Jeśli się mylę i gdzieś przeoczyłam, przepraszam, ale proszę sprawdzcie.[/QUOTE]

Angel zapisz na pierwszej, Aquifere potwierdziła, że wpłata dotarła.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mestudio,Co w Twoim raju? Psiaki śpią? Komary bardzo dokuczają? Śpijcie szybciutko, bo noc piękna, ale krótka, tym bardziej że zakochany kundel zacznie niedługo swoje śpiewy. Jak reaguje Lisiowa na te " śpiewne amory"?

Posted

Dziś miałam dużo pracy w ogrodzie, byliśmy też kilka godzin poza domem. Jak wróciłam to Lisiowa kręciła ogonkiem z zadowoleniem:-). Lisio to normalnie szaleje jak się wróci nawet ze sklepu. On skacze do góry i tak śmiesznie kręci się wokół siebie. Lisiowa kiedy lisio szczeka rano zaczyna wyć po swojemu, także mamy piękny duet. Ale zauważyłam, że po spacerku o świcie uspokajają się staruszki i dosypiają. Lisio nawet chwilami idzie poleżeć na skotłowanym dosłownie przez siebie kocyku. Ogólnie jakoś sobie radzimy. Jutro chciałabym z Lisiem podjechać do weterynarza na taki ogólny przegląd. Nie wiem jak będzie z Lisiową, nie chcę jej stresować bo może znowu się bardziej zamknąć, a szkodaby było stracić to machanie ogonkiem kiedy się wraca do domu. Pieseczki zjadły kolacyjkę i poszły spać.
Lisio usilnie próbuje zwiewać z domu:-).

Posted

[quote name='mestudio']. Jutro chciałabym z Lisiem podjechać do weterynarza na taki ogólny przegląd. Nie wiem jak będzie z Lisiową, nie chcę jej stresować bo może znowu się bardziej zamknąć, a szkodaby było stracić to machanie ogonkiem kiedy się wraca do domu. Pieseczki zjadły kolacyjkę i poszły spać.
Lisio usilnie próbuje zwiewać z domu:-).[/QUOTE]
Myślę, że masz rację, dając Lisiowej potrzebny jej czas na aklimatyzację.
Z Lisiem, próbującym szukać wolności poza domem, może być teraz problem przy tych upałach..Ach, ci panowie :evil_lol::evil_lol:...szukać wolności, mając przy sobie taką wierną Pieguskę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1'].Ach, ci panowie :evil_lol::evil_lol:...szukać wolności, mając przy sobie taką wierną Pieguskę:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Widzę, że z Lisia wychodzi prawdziwy facet! Drań!

Posted

Jak koszmarnie gorąco dziś. Liso zaczął dzień wraz z Pieguską parę minut po 3 nad ranem. Dołączyła do nich jamniczka i zaczęła wyć. Sielanka normalnie:-). Psiaki nic nie robia, leżą w cieniu. Pieguska spaceruje trochę wokół domu, robi się odważna. Ciągle muszę mieć ją na oku żeby sobie nie poszła gdzieś na spacer na łąkę albo pole sąsiada. Czekamy na ochłodzenie bo w samochodzie koszmar jakiś i nie wiem czy Lisiowi nie zaszkodzi wycieczka w taki upał bo kawałek trzeba jechać niestety. A nasz weterynarz przyjmuje w takich trochę dziwnych godzinach bo dopiero od 12 w południe.

Posted

[quote name='Aquifere']Mogę przesłać pieniądze za wyadoptowanie, tylko musicie mi przesłać dane do przelewu[/QUOTE]

ok wyśle tylko musisz opróżnić skrzynke :)

Posted

[quote name='Angel'][B]śpiewaki nadaj potrzebują 50 zł deklaracji stałych ![/B][/QUOTE]

Już brakuje 25zł stałej :loveu:
Pani Małgorzata G. (o ile dobrze pamiętam) to zadeklerowała 25zł na maluszki i dziś wysłała swoją deklarację! :loveu:
Pani przegląda wątek i na dogo zagląda lecz nie jest zalogowana....

Posted

Pani Małgorzata G. pomaga też Fifiemu z mojego podpisu (zapraszam na wątek staruszka :) ) i wielu innym psiakom...:)

Przelałam dzisiaj "grosik" ode mnie...

Posted

O! Jostel5, witamy w klubie U Zakochanej Pary:lol: Zobaczysz, jak tutaj miło i sielankowo. Poczytaj o porannych " śpiewach" Lisia...Dziś o 3 nad ranem:evil_lol:
Psiaki mają raj u Mestudio, a Mestudio......pisze,że jej nie przeszkadzają poranne serenady:evil_lol:
Pozdrowienia dla wszystkich
Mamy też w Klubie fankę zakochanej pary- Teresę, moją koleżankę, która też nie jest zalogowana na dogo, ale bardzo pomaga psiakom i sponsoruje Lisia i Pieguskę.Czasem czyta, raczej przesyłam jej na pocztę zdjęcia szczęśliwych psiaków. Jest nas sporo i to cieszy:lol:

Posted

A my nie mieliśmy chwili wolnego w ciągu dnia. Pakowaliśmy roślinki do wysyłki, goniliśmy kuriera po mieście, byliśmy u weterynarza, córka wieczorem przywlokła małego kota - jakbym miała mało zwierzaków - i tak dzień za dniem przebiegają sobie. W ciągu dnia już opiszę wizytę u weterynarza bo nie mam już siły chwilowo. Ale jest ok.
Lisio dziś wylegiwał się w cieniu starego orzecha, wykopał kilka nor i sobie w nich polegiwał. Inne pieseczki na trawce, a Lisio w dziurach. Właśnie zaczyna śpiewać chłopak, dobra godzina - czemu nie, zawsze to jakaś nowość:-). TŻ właśnie zaprasza jednego z naszych koteczków do domu bo rozłożył się na parapecie i sobie wymyślił nockę za oknem, ale coś nie bardzo chce wrócić.
Lisio dalej szczeka....

Posted

Pozdrawiam Lisiowe cioteczki i uroczą parkę
Przy okazji zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru[/url]