Tia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='danka4u1']Już o tym pisałam kiedyś, ale zginęło w natłoku innych postów: wpłaciłam DWA razy po 50 zł-17.05 i 24.05 po 50 zł, a zapisana jest JEDNA wpłata.Jeśli się mylę i gdzieś przeoczyłam, przepraszam, ale proszę sprawdzcie.[/QUOTE] Angel zapisz na pierwszej, Aquifere potwierdziła, że wpłata dotarła. Quote
_Goldenek2 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zapraszam na bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187070-eko-CIASTKA-DLA-PSÓW-gt-0-chemii-ostatnie-3-paczki!!-na-Trottka-19.06-g.20-00?p=14838311#post14838311[/URL] Quote
Angel Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 juz poprawiłam a i te 30 zł z mojego bazarku oddam pani Oli za wykupienie narazie jednego z psiaków :) a co z drugim 30 zł ? Quote
Aquifere Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mogę przesłać pieniądze za wyadoptowanie, tylko musicie mi przesłać dane do przelewu Quote
danka4u1 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mestudio,Co w Twoim raju? Psiaki śpią? Komary bardzo dokuczają? Śpijcie szybciutko, bo noc piękna, ale krótka, tym bardziej że zakochany kundel zacznie niedługo swoje śpiewy. Jak reaguje Lisiowa na te " śpiewne amory"? Quote
mestudio Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziś miałam dużo pracy w ogrodzie, byliśmy też kilka godzin poza domem. Jak wróciłam to Lisiowa kręciła ogonkiem z zadowoleniem:-). Lisio to normalnie szaleje jak się wróci nawet ze sklepu. On skacze do góry i tak śmiesznie kręci się wokół siebie. Lisiowa kiedy lisio szczeka rano zaczyna wyć po swojemu, także mamy piękny duet. Ale zauważyłam, że po spacerku o świcie uspokajają się staruszki i dosypiają. Lisio nawet chwilami idzie poleżeć na skotłowanym dosłownie przez siebie kocyku. Ogólnie jakoś sobie radzimy. Jutro chciałabym z Lisiem podjechać do weterynarza na taki ogólny przegląd. Nie wiem jak będzie z Lisiową, nie chcę jej stresować bo może znowu się bardziej zamknąć, a szkodaby było stracić to machanie ogonkiem kiedy się wraca do domu. Pieseczki zjadły kolacyjkę i poszły spać. Lisio usilnie próbuje zwiewać z domu:-). Quote
danka4u1 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='mestudio']. Jutro chciałabym z Lisiem podjechać do weterynarza na taki ogólny przegląd. Nie wiem jak będzie z Lisiową, nie chcę jej stresować bo może znowu się bardziej zamknąć, a szkodaby było stracić to machanie ogonkiem kiedy się wraca do domu. Pieseczki zjadły kolacyjkę i poszły spać. Lisio usilnie próbuje zwiewać z domu:-).[/QUOTE] Myślę, że masz rację, dając Lisiowej potrzebny jej czas na aklimatyzację. Z Lisiem, próbującym szukać wolności poza domem, może być teraz problem przy tych upałach..Ach, ci panowie :evil_lol::evil_lol:...szukać wolności, mając przy sobie taką wierną Pieguskę:evil_lol::evil_lol: Quote
Aquifere Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='danka4u1'].Ach, ci panowie :evil_lol::evil_lol:...szukać wolności, mając przy sobie taką wierną Pieguskę:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Widzę, że z Lisia wychodzi prawdziwy facet! Drań! Quote
mestudio Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Jak koszmarnie gorąco dziś. Liso zaczął dzień wraz z Pieguską parę minut po 3 nad ranem. Dołączyła do nich jamniczka i zaczęła wyć. Sielanka normalnie:-). Psiaki nic nie robia, leżą w cieniu. Pieguska spaceruje trochę wokół domu, robi się odważna. Ciągle muszę mieć ją na oku żeby sobie nie poszła gdzieś na spacer na łąkę albo pole sąsiada. Czekamy na ochłodzenie bo w samochodzie koszmar jakiś i nie wiem czy Lisiowi nie zaszkodzi wycieczka w taki upał bo kawałek trzeba jechać niestety. A nasz weterynarz przyjmuje w takich trochę dziwnych godzinach bo dopiero od 12 w południe. Quote
Tia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 U nas też upał...dobrze, że Pieguska robi się coraz pewniejsza:) Pozdrawiania dla naszej parki:) Quote
Angel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 ohhh Lisiowa zamerdała ogonkiem na twój widok :) jak miłoo:loveu: pozdrowienia dla was wszystkich Quote
Angel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='Aquifere']Mogę przesłać pieniądze za wyadoptowanie, tylko musicie mi przesłać dane do przelewu[/QUOTE] ok wyśle tylko musisz opróżnić skrzynke :) Quote
wojtuś Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 I ja też pięknie Wszystkich pozdrawiam:) A za zrozumienie wobec porannych śpiewaków - dziękuję Mestudio:loveu: Quote
Angel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [B]śpiewaki nadaj potrzebują 50 zł deklaracji stałych ![/B] Quote
Tola^^ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Angel'][B]śpiewaki nadaj potrzebują 50 zł deklaracji stałych ![/B][/QUOTE] Już brakuje 25zł stałej :loveu: Pani Małgorzata G. (o ile dobrze pamiętam) to zadeklerowała 25zł na maluszki i dziś wysłała swoją deklarację! :loveu: Pani przegląda wątek i na dogo zagląda lecz nie jest zalogowana.... Quote
jostel5 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Pani Małgorzata G. pomaga też Fifiemu z mojego podpisu (zapraszam na wątek staruszka :) ) i wielu innym psiakom...:) Przelałam dzisiaj "grosik" ode mnie... Quote
Tola^^ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Pani Małgorzata mi opowiadała właśnie o Fifim :) Zajrzę do Fifiego :D Quote
Angel Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 świetniee :) podzękujjjj baaaaaaaaaaaardzo! Quote
Tia Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 To teraz już tylko brakuje 25 zł deklaracji stałych:multi: Quote
Tola^^ Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Angel']świetniee :) podzękujjjj baaaaaaaaaaaardzo![/QUOTE] Pani jest na wątku więc pewnie to czyta :loveu: Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O! Jostel5, witamy w klubie U Zakochanej Pary:lol: Zobaczysz, jak tutaj miło i sielankowo. Poczytaj o porannych " śpiewach" Lisia...Dziś o 3 nad ranem:evil_lol: Psiaki mają raj u Mestudio, a Mestudio......pisze,że jej nie przeszkadzają poranne serenady:evil_lol: Pozdrowienia dla wszystkich Mamy też w Klubie fankę zakochanej pary- Teresę, moją koleżankę, która też nie jest zalogowana na dogo, ale bardzo pomaga psiakom i sponsoruje Lisia i Pieguskę.Czasem czyta, raczej przesyłam jej na pocztę zdjęcia szczęśliwych psiaków. Jest nas sporo i to cieszy:lol: Quote
mestudio Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 A my nie mieliśmy chwili wolnego w ciągu dnia. Pakowaliśmy roślinki do wysyłki, goniliśmy kuriera po mieście, byliśmy u weterynarza, córka wieczorem przywlokła małego kota - jakbym miała mało zwierzaków - i tak dzień za dniem przebiegają sobie. W ciągu dnia już opiszę wizytę u weterynarza bo nie mam już siły chwilowo. Ale jest ok. Lisio dziś wylegiwał się w cieniu starego orzecha, wykopał kilka nor i sobie w nich polegiwał. Inne pieseczki na trawce, a Lisio w dziurach. Właśnie zaczyna śpiewać chłopak, dobra godzina - czemu nie, zawsze to jakaś nowość:-). TŻ właśnie zaprasza jednego z naszych koteczków do domu bo rozłożył się na parapecie i sobie wymyślił nockę za oknem, ale coś nie bardzo chce wrócić. Lisio dalej szczeka.... Quote
danka4u1 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='mestudio']A. Lisio dalej szczeka....[/QUOTE] No to ...spokojnej i[U] ciche[/U]j:shake: nocy:lol: Quote
Mysza2 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Pozdrawiam Lisiowe cioteczki i uroczą parkę Przy okazji zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/187267-Filmy-na-DVD-dla-Tofika-z-urwan%C4%85-%C5%82apk%C4%85-i-dwa-psiaczki-z-karceru[/url] Quote
Recommended Posts