kora78 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 no wlasnie blood wysylalas juz pm z nr konta swojego? albo kizi tywysylalas do ludzi z przeniesieniem na inne konto? wiec ma zostac na moim nadal? jak bedzie mneisze zamieszanie? pani, jaka mi maila pisala w sprawie jakiejs suni miala na mysli inego psa, nie belle :* a belcia ma ogloszenia od 2 dni i zero tel... moze trzeba foty dac jakona juz ladniejsza, grybsza blood czyli skolujesz kogos z netem? w tych czasach to niewielki problem chyba. kazdy ma neta w domu. czy mam szukac? napisz jasno Quote
Blood Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Witam juz jestem mam neta wrociłam do kontaktu z otoczeniem kupilam nawet aparat ale padalo to tylko kilka zdjec i filmików powiedzcie czy dziala link? http://picasaweb.google.pl/116201132107560011120/Bella?authkey=Gv1sRgCIWjq5LkhNHDMw# No kora niestety nie kazdy ma domu neta nawet w tych czasach ...i nie jest to zbrodnia a bedac cale dnie na egz na uczelni tez nie mam jak jezdzic po ludziach ale juz syt unormowana;) A kase lepiej tak jak bylo;) Quote
kora78 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 ale fajnie wreszcie belke zobaczyc :) ale widac, jaka ona ruchliwa, wszystkie foto w pol belki :) blood potaraj sie zrobic takie ladne pozowane fotki, jak te moje. jak ona lezy, albo siedzi. albo niech ktos trzyma lakocia, ona stoi i patrzy na lakocia, a ty foto cykaj takie do ogloszen w nowym wydaniu. bo te nie moga byc, jak pol psa jest i fajnie,ze na filmiku ja widac :) ale jak dla mnie to malo przytyla, malo widac. ale co sie dziwic, to zaledwie miesiac dopiero. tak szybko nie nadrobi... chyba,ze ma jakies problemy z przemiana materii nie mowie,ze zbrodnia, ze ty nie masz neta. ale sa teraz takie czasy, ze wsrod znajomych prawie kazdy ma teraz neta. nie zgodzisz sie,ze prawie kazdy ma neta teraz z mlodych osob? Quote
Blood Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Pierwsze 2 tyg przytyla teraz stoi w miejscu 5 kg wiecej zreszta cieplo jak bylo jesc nie chciala;/no dzis ladnie to sproboje pozowane;)te byly tak na szybko ale jak zauwazylas ADHD ma;p zreszta musze ja po tych deszczech wykapac bo jak bylo widac brudas straszny od tego tarzania;D No u mnie jest tak pol na pol z tym netem nie kazdego tez stac na neta... Quote
marta0731 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 WOW:) Zdjęcia do ogłoszeń rzeczywiście by się przydały lepsze, ale... te filmiki są super Blood...:cool3: A jak Bella do Ciebie pięknie wraca na zawołanie, zakochana chyba w Tobie bardzo, co?:loveu: Bardzo kochana przyjazna sunia, no bardzo bardzo, brak mi innych słów po obejrzeniu;) A że za mocno nie przytyła... przy tej ruchliwości...:evil_lol: Quote
kora78 Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 a czy jakikolwiek telefon byl po ukazaniu sie ogloszen? Quote
Blood Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 marta0731 napisał(a):WOW:) Zdjęcia do ogłoszeń rzeczywiście by się przydały lepsze, ale... te filmiki są super Blood...:cool3: A jak Bella do Ciebie pięknie wraca na zawołanie, zakochana chyba w Tobie bardzo, co?:loveu: Bardzo kochana przyjazna sunia, no bardzo bardzo, brak mi innych słów po obejrzeniu;) A że za mocno nie przytyła... przy tej ruchliwości...:evil_lol: No ona taka usłuchliwa od poczatku byla kochna psiunia ;) Fakt ruchu jest wiele bo cale dnie szaleja z szczeniakiem cos mi sie zacina picassa bo nie ma zdjec co wczoraj w nocy wrzucalam .;/ Bedzie dostawala sloninki kawalek codziennie -kolega co mial chodowle mowi ze na mase dobre;) Jeszcze czesanie i kapanie ja czeka i bedzie inny pies;p http://picasaweb.google.pl/116201132107560011120/Bella# jeszcze kilka zdjec Quote
bea_204 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Proszę zajrzyjcie tutaj, sytuacja warszawskiego przytuliska jest trudna http://www.dogomania.pl/threads/187833-Psy-z-warszawskiego-przytuliska-potrzebuj%C4%85-natychmiast-pomocy-grozi-im-ulica-pomocy?p=14908244 Quote
Blood Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 http://picasaweb.google.pl/116201132107560011120/Bella# i nowe z dzis;p Ja wlasnie nie potrafie wgrywac zdjec cos mi sie zacielo;/ Quote
kora78 Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dzieki Blood!!!!!! foty super!!! do oglosze jest masa do wyboru :) ale z tmtej serii cisza. moze trzeba ciotki od ogloszen zaprosic. bo glowna deklaracja 40zl byla tylko na 4 mce, a tu juz 2 minely przypominam pomalu o wplatach na MOJE konto Quote
marta0731 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Czyżby się Bella uspokoiła, że dało się ją tak uchwycić?:crazyeye::evil_lol: Foty super:loveu: Quote
Blood Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Nie foty DALEJ W BIEGU;) A czesc w czasie dlugiego spaceru to byla spokojniejsza;p Jest bardzo zazdrosna a glownie o inne suki;/ Krzywdy nie robi ale warczy i goni... Pozatym jest grzeczna i mnie juz sie boi jest pewniejsza siebie ;) Szkoda ze nikt jej jeszcze nie chce jest cudowna sunia.....zasługuje na super domek!!;D Quote
kora78 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 mam prosbe blood,czy mozesz ja cos pooglaszac na wlasna reke? na jakich portalach? marta, czy mozesz ja cos pooglaszac sama? gdzie? kizimizi, czy mozesz pooglaszac sunie na gumtree te 4 rodzaje chociaz, na szybko? ktos moze powysylac pm z linkiem do watku suni i prosba o ogloszenia? ciotka kamilawa robi duzo ogloszen,ale ona teraz zajeta innymi psami jest bardzo, ogloszeniami ich Quote
Blood Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ok tylko gdzie zrobic a gdzie sa juz robione zeby sie nie powtarzac?;) Quote
kora78 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 robione byly na tych portalach, co robi... cholera, kto robil jej te ogloszenia? zuzlikowa? kizimizi, gdzie zawsze ten pakiet kupujemy? no,ale tam sa na 70 portalach,wiec na pewno beda duble. trzeba tekst zmienic,zeby sie nie dopatrzyli i imie o jedna jedyna lterke. i fotki nowe oczywiscie :) jedno ze starych i reszta znowych wiec blood mozesz startowac, gdzie tylko masz ochote. reszta bedzie uzupelniac Quote
kizimizi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Tak, ja moge cos porobic ale w weekend bo poki co jestem bardziej na uczelni niz w domu. Tutaj dodam kilka fot zeby mozna bylo dodac na 1 strone (Kora skopiujesz link do tego postu i bedzie odesłanie do fot, zeby ktoś kto chce pomóc nie musiał szukac sam). Strasznie ruchliwa ona. Quote
kizimizi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 az sie boje zapytac w czym sie tu tarzała ;) Quote
kizimizi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 zrobie jej allegro i gumtree na Polske całą. No i jeszcze cos tam co jestem zalogowana Quote
Blood Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ja tez nie wiem chyba jakis pies zapach tylko zostawil;p Ale do kapieli jak sonko wyjdze pojdzie;);p To jutro w pracy jak znajde chwilke cos pomysle bo teraz juz padam dobranoc;) Quote
kizimizi Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Blood dodaj do 1 postu tekst z ogłoszen Belli (Kora gdzies go ma) no i konieczni link do tych fot. Quote
kora78 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 deklarowicze lada moment kaske powlpalaca, to wysle Ci blood za pre dni, ok? tylko jedna osoba sie nie odzywa a jakies rozliczenie dostane? Quote
Recommended Posts