Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nika28']Potrzebna wizyta PA dla Daffiego :)
Państwo mają mieszkanie w Warszawie gdzie są w dni robocze, a w weekendy mieszkają pod Warszawą (Henryków) w domu z ogrodem.
Domek wydaje się fajny.

Ktoś chętny na wizytę ?[/QUOTE]
Bardzo proszę o pomoc w wizycie dla Daffusia !! :loveu::loveu::loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nika28']Potrzebna wizyta PA dla Daffiego :)
Państwo mają mieszkanie w Warszawie gdzie są w dni robocze, a w weekendy mieszkają pod Warszawą (Henryków) w domu z ogrodem.
Domek wydaje się fajny.

Ktoś chętny na wizytę ?[/QUOTE]
Nika, dałas znać dziewczynom z Warszawy?

Dziś był sprawdzony dom w Krakowie dla mojej tymczaski Leoni - wszystko ok. Czyli Leonia sie pakuje.
Czekam na wiadomości o Roxi i kotach. I czy psy w schronisku są szczepione i sterylizowane?

Posted

Zaraz napiszę do kilku osób w sprawie tej wizyty.

Cieszę się strasznie że Leonia będzie miała domek :)
Co do tych kotów to wypadło mi z głowy, zaraz zapytam.
Roxi jest już po sterylizacji, a szczepienia mogę załatwić.

Posted

Nowa sunia (dzisiaj jest w domu u któregoś z pracowników, jutro jedzie do przytuliska).
Zgłoszenie z dzisiaj.

[IMG]http://img806.imageshack.us/img806/2057/63772387.jpg[/IMG]

Posted

Wyglada na domową małą sunię, ta czarnulka......

Wstepnie umówiłyśmy sie z panią z Krakowa, ze przyjedzie (!!) po Leonię w sobotę.
Jak juz Leonia będzie w domu stałym, dam znac.
i jeszcze jedno, jakiej wielkosci jest roxi, ile wazy?

Posted

[quote name='nika28']Bolek stracił dom po raz drugi :(
Kurcze, a już był pewny na 100 %
Chyba ma jakiegoś pecha :([/QUOTE]

co się stało? :( dlaczego ? :(

Posted

[quote name='malagos']
i jeszcze jedno, jakiej wielkosci jest roxi, ile wazy?[/QUOTE]

Raxi jest mała (ale nie jest mikropsiakiem na pewno), myślę że waży ok. 7 kg. Ale nie jestem w stanie tego dokładnie sprawdzić w schronisku.
Mają ją sprawdzić na koty, ale nie wiem kiedy to zrobią.
Mnie na razie nie ma na miejscu :(

Nano, nie wiem dlaczego, wszystko już było pewne, czekałam tylko na tel. a wczoraj weszłam na forum dalmatyńczyków i piszą że dom zrezygnował :roll: :(

Posted

Bolkowi tak bardzo przydałby się tymczas :(

To jest wycofany pies, nie garnie się do ludzi, raczej jest nawet trochę nieufny.
W ogóle nie potrafi chodzić na smyczy, szarpie się, wyrywa, boi się jej :(
Boi się dużych psów... Jak tylko widzi czy słyszy to wpada w panikę i chcę uciekać :(
W schronisku jest nazywany pechowcem z różnych względów... :(
Taki biedny ten Boluś...

[IMG]http://img704.imageshack.us/img704/3162/dziadeczek036.jpg[/IMG]

Posted

Niestety nie. Ta Pani jeździ pociągiem, a to jest wielka, ponad 10-kilogramowa paczka. Tylko transport samochodem wchodzi w grę, ale NIKT NIE JEŹDZI TĄ TRASĄ !!! :( :( :(

Posted

[quote name='nika28']Niestety nie. Ta Pani jeździ pociągiem, a to jest wielka, ponad 10-kilogramowa paczka. Tylko transport samochodem wchodzi w grę, ale NIKT NIE JEŹDZI TĄ TRASĄ !!! :( :( :([/QUOTE]
Nika, a może ta osoba, co ma tę paczkę z fantami, mogłaby Ci ją przesłać po prostu za zwrotem kosztów przesyłki?

Posted

[quote name='olivetshka']Nika, a może ta osoba, co ma tę paczkę z fantami, mogłaby Ci ją przesłać po prostu za zwrotem kosztów przesyłki?[/QUOTE]

To jest na prawdę wielka paka. Nie wiem ile za takie ciężkie rzeczy się płaci, ale jak wysyłałam kubek i zapłaciłam za wysyłkę 7 zł, to ta paka kosztowałaby z 50 albo więcej :( Szkoda kasy :(

Posted

[LIST]
[*]GABARYT A to paczki o wymiarach:
MINIMUM - wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90 x 140 mm, a dla paczki pocztowej PLUS nie mogą byc mniejsze niż 15 cm x 20 cm
MAKSIMUM - żaden z wymiarów nie może przekroczyć: długość 600 mm (60 cm), szerokość 500 mm (50 cm), wysokość 300 mm (30 cm).
[*]GABARYT B to paczki o wymiarach:
MINIMUM - jeśli choć jeden z wymiarów przekracza długość 600 mm (60 cm), szerokość 500 mm (50 cm), wysokość 300 mm (30 cm),
MAKSIMUM - suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość - 3000 mm (300 cm), przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm (150 cm).
[*]Jeżeli to jest gabaryt A to za ekonomiczną (10-15 kg) zapłacisz 21 zł
[*]Jeżeli gabaryt B (10 - 15kg) ekonomik - 27 zł
[/LIST]

Posted

O, dzięki Nano że mi rozjaśniłaś :) Czyli jest taniej niż myślałam. Poczekam jeszcze chwilę, może ktoś będzie jechał. Bo szkoda kasy, mogłaby pójść na psy...

Posted

[quote name='Nano']nika powiedz mi czy transport Łódź - Bydgoszcz dla kotki jeszcze aktualny ? bo nie wiem czy mogę usunąć wątek na SPS-ie[/QUOTE]

Tak, usuń, już nieaktualne. Panią wpisałam na Czarne Kwiatki... :roll:

Posted

Po Leonie dziś przyjechała pani z Krakowa.
Dt wolny.
Czekam na decyzje nika28 odnośnie przyjazdu Roxi do mnie na dt. Warunkiem jest olewanie kotów, bo mam 2 i nie mogę brać psów goniących koteczki............

Posted

Proszę o głosy w Krakvecie na SZCZECINEK ! Niech wygrają Ci, którzy do końca zachowali się uczciwie ! Głosować można tylko do jutra :(
-> [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065[/url]