mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Nie bardzo, bo Pani nie ma auta.Nika mogłaby sunię do Łodzi podwieźć, ale co dalej... Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Podskoczyla by ale pociagiem. A to bardzo zly pomysl wiezc poldzika Renie pociagiem :( Ja bym nie ryzykowala. Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kurczę, ja mogę poprosić tatęnabank (może się zgodzi ;-)), żeby podskoczył i przywiózł sunię do Łowicza, ale na jazdę do W-wy w najbliższym czasie nie ma szans. A może państwo zamiast za bilet PKP mogliby zapłacić za transport i ktoś by podskoczył do nas po nią? Quote
Andzike Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='mamanabank']Kurczę, ja mogę poprosić tatęnabank (może się zgodzi ;-)), żeby podskoczył i przywiózł sunię do Łowicza, ale na jazdę do W-wy w najbliższym czasie nie ma szans. A może państwo zamiast za bilet PKP mogliby zapłacić za transport i ktoś by podskoczył do nas po nią?[/QUOTE] Jak zapłacą za transport to "ktoś" podskoczy ;) Madallena, piszesz się na wycieczkę? ;) Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 ja odpadam :( za dwa tygodnie najwczesniej... :( kurna, moja bulka z pieczarkami :(:(:( Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Andzike']Jak zapłacą za transport to "ktoś" podskoczy ;) Madallena, piszesz się na wycieczkę? ;)[/QUOTE] ha ha ha :-D tylko od razu mówię, ze to nie będzie jutro, środa, czwartek wchodzi w grę, jutro tata będzie jeździł z Farą na kąpiel i nazad Quote
Andzike Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='mamanabank']ha ha ha :-D tylko od razu mówię, ze to nie będzie jutro, środa, czwartek wchodzi w grę, jutro tata będzie jeździł z Farą na kąpiel i nazad[/QUOTE] Jutro i środa u mnie też nie wchodzi w grę, ale czwartek ok ;) Tylko muszę jakieś towarzystwo na drogę skombinować, żeby miał kto miziać Renię na trasie ;) Madallena, no weeeez... Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no nie wezme w tym i przyszlym tygodniu :( Do Kosciola musze chodzic...codziennie :roll: Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Kto glownie zajmuje sie wyciaganiem psiakow z tego przytuliska i przekazywaniem na DT? Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Madallena']no nie wezme w tym i przyszlym tygodniu :( Do Kosciola musze chodzic...codziennie :roll:[/QUOTE] To może Państwo zaczekają do przyszłego tygodnia... Madallena, mam to samo... w tym i następnym tygodniu, ale ja nie mam daleko :-D Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Niebieska, my :) a tu IRENKA :) : [url]http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Renia..html[/url] z tylu widac kawalek Sisi :) Quote
mamanabank Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Niebieska713']Kto glownie zajmuje sie wyciaganiem psiakow z tego przytuliska i przekazywaniem na DT?[/QUOTE] Tutaj chodzi o DS. A dlaczego pytasz? Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Madallena']Niebieska, my :) a tu IRENKA :) : [URL]http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Renia..html[/URL] z tylu widac kawalek Sisi :)[/QUOTE] Czy da sie okreslic,ktore pieski juz maja DT/DS a ktore jeszcze nie? Bo ja pogubilam sie na tym watku. Quote
Madallena Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 DS ma Renia, Maksia, pchelka. Dt ma Sisi (na stronie Megi) Powiedz konkretnie o ktorego Ci chodzi, bo duzo ich. Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Ja coś kombinuję z tym transportem, zobaczymy, znam kilka osób które jeżdżą z Łodzi do Wa-wy, ale ja w ciągu tygodnia nie dam rady podjechać do przytuliska. Ale ktoś z Głowna na pewno by się znalazł. Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Madallena']DS ma Renia, Maksia, pchelka. Dt ma Sisi (na stronie Megi) Powiedz konkretnie o ktorego Ci chodzi, bo duzo ich.[/QUOTE] Z pierwszej stronki- CZARNA SONIA. WIKI. Ktora z nich jeszcze jest> Nie wchodzilam na dalsze strony watku... Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Niebieska713']Z pierwszej stronki- CZARNA SONIA. WIKI. Ktora z nich jeszcze jest> Nie wchodzilam na dalsze strony watku...[/QUOTE] I Czarna Sonia i Wiki są jeszcze w przytulisku. W tym że Czarna Sonia chyba nie jest do adopcji, ostatnio rozmawiałam z P. Zosią - pracownicą i powiedziała mi że suńka jest jej i nikomu Soni nie odda. Sonia omal nie straciła życia przy sterylizacji, bo rozgryzła sobie szwy i wszystko wyleciało na wierzch... Cudem ją uratowali. Nie wiem, pewnie P. Zosia - kierowniczka by ją wydała. Wiki jest nieufna, ale nie dzika, po prostu woli nie zbliżać się do obcych. Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='nika28']I Czarna Sonia i Wiki są jeszcze w przytulisku. W tym że Czarna Sonia chyba nie jest do adopcji, ostatnio rozmawiałam z P. Zosią - pracownicą i powiedziała mi że suńka jest jej i nikomu Soni nie odda. Sonia omal nie straciła życia przy sterylizacji, bo rozgryzła sobie szwy i wszystko wyleciało na wierzch... Cudem ją uratowali. Nie wiem, pewnie P. Zosia - kierowniczka by ją wydała. Wiki jest nieufna, ale nie dzika, po prostu woli nie zbliżać się do obcych.[/QUOTE] A obie sa mlode raczej? I niewilkie? Czy na pewno CZARNA SONIA nie jest juz do adopcji? Wasnie chodzi mi o takiego psiaka w takim typie jak Sonia-wyglad i charakterek. Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Czarna Sonia ma ok. 5 lat, Wiki ok. 4. Zapytam się o Sonię zaraz, czy byłaby do adopcji. Czy Ty dałabyś jednej z suń DS czy DT ? Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Niebieska713, dowiedziałam się już, Czarna Sonia nie jest do adopcji. To osobisty psiak P. Zosi, pracownicy, tyle że mieszka w przytulisku. Więc zostaje Wiki. W przytulisku jest nowa sunia, podobna do Pchełki. Nie mam zdjęć na razie. Quote
mshume Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 O, to mnie zaciekawiłaś :) Pani Baranska Ci mowiła? Quote
nika28 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='mshume']O, to mnie zaciekawiłaś :) Pani Baranska Ci mowiła?[/QUOTE] Nie, nie kierowniczka, ale pracownica jak raz z nią rozmawiałam, teraz jeszcze się upewniłam i napisałam do Kasi z Głowna która wszystko wie na temat każdego psiaka i potwierdziła że Sonia nie jest do adopcji. W sumie to szkoda, bo jest mała i fajna i pewnie szybko znalazłaby jakiś DS, ale ona jest bardzo przywiązana, jak p. Zosia pracownica coś do niej powie to Sonia już się cieszy i merda ogonkiem. Quote
Niebieska713 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='nika28']Czarna Sonia ma ok. 5 lat, Wiki ok. 4. Zapytam się o Sonię zaraz, czy byłaby do adopcji. Czy Ty dałabyś jednej z suń DS czy DT ?[/QUOTE] DT. A ta nowa sunia,to jak jest? Napisz mi cos wiecej na temat WIKI. Quote
Recommended Posts