Borówka16 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 nika28 napisał(a):Tak, oczywiście. Ja już wizytowałam domki od kotów, więc wiem mniej-więcej jakie zadawać pytania. Państwo na razie się nie odzywają... Niestety - państwo milczą :( Quote
Borówka16 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 kinia098 napisał(a):Weekend jest ;) Musi być dobrze :D Fajnie by było :D Muszą się teraz domki rozdzwaniać :) Quote
nika28 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Państwo od Jakobsa się nie odzywają, ale pytali o Megi (Sisi) którą ogłaszałam kiedyś. Tylko że już nie napisali do mnie, tylko bezpośrednio do przytuliska. Trochę to dziwne, o Jakobsie już zapomnieli ? Byłam dzisiaj w przytulisku, ale dosłownie na minutkę, jeden kot pojechał do nowego domku :) I jest tymczas dla Maksi Małej, ale nie wiem jak to zgram w czasie, bo musiałabym po nią jutro pojechać, a nie mam jak... Quote
Borówka16 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 nika28 napisał(a):Państwo od Jakobsa się nie odzywają, ale pytali o Megi (Sisi) którą ogłaszałam kiedyś. Tylko że już nie napisali do mnie, tylko bezpośrednio do przytuliska. Trochę to dziwne, o Jakobsie już zapomnieli ? Byłam dzisiaj w przytulisku, ale dosłownie na minutkę, jeden kot pojechał do nowego domku :) I jest tymczas dla Maksi Małej, ale nie wiem jak to zgram w czasie, bo musiałabym po nią jutro pojechać, a nie mam jak... No właśnie ,jest DT i to taki super DT :) Państwo mają 6 psów i 2 koty :D Tylko nie mamy jak ją zabrać... Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Super. ze jest DT dla Maksi, trzeba jej porobic dobre foty i raz dwa domek znajdzie Quote
Borówka16 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 mshume napisał(a):Super. ze jest DT dla Maksi, trzeba jej porobic dobre foty i raz dwa domek znajdzie I na dodatek ta pani co ją na DT bierze jest fryzjerką psią oraz hodowczynią sznaucerów miniaturek :) Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Swietnie, to jeszcze mikro Renia zostanie. Czy ona jest dzikusek?Duzo wieksza od Pchełci? Quote
nika28 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Nie wiem kto Maksie jutro dowiezie do Łodzi... Mam nadzieje że ktoś się znajdzie. Już napisałam do ludzi z Głowna. Renia jest malutka, trochę wystraszona, p. Zosia - pracownica i pracownik opowiadali mi jaka ona jest spokojna i że jak wszystkie psy szczekają, to ona nawet nie warknie, taka jest fajna. Bardzo miła sunia, jak zwróci się na nią uwagę to cieszy się i liże ręce. Ja tam się nie przyglądałam Pchełce, ale jest mniej więcej takiej samej wielkości. Renia też troszkę się boi, ale tylko troszkę. Quote
mshume Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Potrzebne mi beda fajne fotki Reni, chetnie na zielonej trawce. Sprawdzcie czy chodzi na smyczy, jej stosunek do kotow i zapytajcie czy zachowuje czystosc.Sterylizowana? Bardzo duzy jest odzew o Pchelke. Moze i Renia by skorzystala,ale te inofrmacje musze miec. Quote
nika28 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ok mshume, jak będę w przytulisku to wszystko sprawdzę i się popytam. Mała jest po sterylizacji. Quote
nika28 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 mshume napisał(a):I fajne plenerowe fotki pliz :) Postaram się :) Quote
kinia098 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nika28 napisał(a):Państwo od Jakobsa się nie odzywają, ale pytali o Megi (Sisi) którą ogłaszałam kiedyś. Tylko że już nie napisali do mnie, tylko bezpośrednio do przytuliska. Trochę to dziwne, o Jakobsie już zapomnieli ? Byłam dzisiaj w przytulisku, ale dosłownie na minutkę, jeden kot pojechał do nowego domku :) I jest tymczas dla Maksi Małej, ale nie wiem jak to zgram w czasie, bo musiałabym po nią jutro pojechać, a nie mam jak... Super wieści :D Mam nadzieję, że uda się coś wykombinować z transportem :) Quote
Borówka16 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Udało się na szczęście wykombinować transport :) Quote
Madallena Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Sisi poszuka domku w Warszawie. Niech sie panciostwo zainteresuje innym psiakiem :p Quote
nika28 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Transport się znalazł. wczoraj w nocy napisałam do dziewczyny z Głowna, Kasi która dzisiaj rzuciła wszystko, pojechała po Maksie do przytuliska i zawiozła na wystawę w Łodzi, gdzie odebrał ją DT. Quote
nika28 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Raczej nie wiedziała co się dzieje ;) Ale siedziała grzecznie na trawce, siedziała cichutko tak jakby jej nie było. Bardzo fajna i spokojna sunia. Quote
Borówka16 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 nika28 napisał(a):Raczej nie wiedziała co się dzieje ;) Ale siedziała grzecznie na trawce, siedziała cichutko tak jakby jej nie było. Bardzo fajna i spokojna sunia. No może...ale jej pychol wydaje się i tak szczęśliwszy niż w przytulisku :) Quote
kinia098 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Borówka16 napisał(a):Udało się na szczęście wykombinować transport :) :multi::multi: Quote
Borówka16 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Znów przyszło mnóstwo nowych psów do przytuliska :-( Quote
Madallena Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 o rany! a skad to towarzystwo! Skad sie dom tymczasowy dla Maksi znalazl? Czy ludzie sa na dogomanii? :) (bo jak nie to moze by byli :p) Quote
Borówka16 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Madallena']o rany! a skad to towarzystwo! Skad sie dom tymczasowy dla Maksi znalazl? Czy ludzie sa na dogomanii? :) (bo jak nie to moze by byli :p)[/QUOTE] Tymczas jest z forum sznaucerowego Malawaszki z dogo :) Ale ich nie ma na dogomanii.. Quote
Madallena Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 super :) rany, jakie to sliczne! [url]http://przytulisko.glowno.pl/psy/slides/Saga.html[/url] Malizny jakies przybyly? :roll: Quote
Recommended Posts