E-S Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 [quote name='Akrum']Sisi, gdzie ten twój domek??[/QUOTE] W gorączkowym pospiechu wymienia klamki metalowe na złote, żeby siary nie było :) Quote
Akrum Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 hihihi Madallena? ktoś cię porwał?? tak się nie pojawić cały wczorajszy dzień?? Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 A dzisiaj to tylko na chwile wieczorem wpadne :p goracy okres! a domki Sisi rzeczywisie klamki wymieniaja... :p Quote
Madallena Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 Nie ma klamek nie ma domku. Czas sie za porzadny PR Sisi wziac. Jescze nie w tym tygodniu bo od cholery pracy mam, ale w przyszlym Sisi musi isc do domu. Dlaczego? bo nie zdarzylo sie jeszcze u mnie, zeby jakis tymczas (nie licze Pysia, ale on nie pies - syn raczej) siedzial dluzej niz miesiac! :p Quote
Akrum Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 przecież Sisi to takie cudo... ja nie rozumiem, czemu jeszcze nikt sensowny nie zadzwonił... Quote
Marta67 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Madallena']Nie ma klamek nie ma domku. Czas sie za porzadny PR Sisi wziac. Jescze nie w tym tygodniu bo od cholery pracy mam, ale w przyszlym Sisi musi isc do domu. Dlaczego? bo nie zdarzylo sie jeszcze u mnie, zeby jakis tymczas (nie licze Pysia, ale on nie pies - syn raczej) siedzial dluzej niz miesiac! :p[/QUOTE] a na SGGW ją bierzesz? ;;) Quote
Aleksandra:) Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no właśnie może przyjedzie Pani na SGGW?:) to zobaczę znowu Księżniczkę :D Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nie wiem czy Pani przyjedzie :) Pani Sisi tez nie wie, bo Pani Magda moze nie miec czasu. Ale powiedzcie dobre dusze gdzie to dokldnie bedzie o ktorej i co tam do jedzenia bedzie mozna wciagnac :p Quote
E-S Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Akrum']przecież Sisi to takie cudo... ja nie rozumiem, czemu jeszcze nikt sensowny nie zadzwonił...[/QUOTE] Tak se myślę, może Sissi taka sama "nieadopcyjna" jak Bugi ? :eviltong: Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 [quote name='E-S']Tak se myślę, może Sissi taka sama "nieadopcyjna" jak Bugi ? :eviltong:[/QUOTE] hahaha :D:D:D nic z tego :p Quote
E-S Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 [quote name='Madallena']hahaha :D:D:D nic z tego :p[/QUOTE] Też się tak oszukiwałam, nawet dobrze mi szło ... :) Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Nie ma szans. Mam świadomość, że jak zostawie wiejską szczekaczkę żadnego nie wezme już na DT :roll: Quote
Awit Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja wiem dlaczego Sisi jeszcze grzeje śliczną dupinkę u Madalleny. Ponieważ panny tej rasy, są tak wyjątkowej urody, że normalny zwykły człowiek tego nie dostrzega. Taki wygląd zachwyca tylko ludzi o nietuzinkowym podejściu do świata. Ja do takich ludzi należę i dlatego wypatrzyłam Tereskę:-) Madallena też jest pewnie inna niż wszyscy i dlatego wypatrzyła Sisi:-) Ktos pytał o Dni SGGW i nie dostał odpowiedzi, albo nie zauważyłam. Quote
malagos Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 tu jest watek o SGGW [url]http://www.dogomania.pl/threads/184628-Adopcja-ps%C3%B3w-na-SGGW[/url] Quote
Madallena Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 Dzisiaj na wieczorny spacer na lake przyszlo 11 psow :crazyeye: Wszystkie swietnie sie ze soba bawily. Sisi polubila mini bigielke (jest u mnie taka jedna slicznosc, ktora mimo,iz ma 2 lata wyglada jak szczeniak). Normalnie wariowaly jak dzikie! Zgadnijcie kto najglosniej szczekal? :p Przyszli tez ludzie z osiedla obok. Maja goldenke i 2 koty. zakochali sie w Sisi i nawet jej wiejski szczek im nie przeszkadzal! Zastanawiaja sie nad nia, zastanawiaja! Ale boja sie, ze Sisi zostanie poturbowana przez ich kotke, ktora ma ostro zryty beret po tym jak 24 dni nie bylo jej w domu bo wyszla wyrzucic smieci chyba :roll: Kurna, domek super! i najwazniejsze: zwierzeta spia w lozkach :p ale sa obawy...ehhh koty! Co do dni SGGW to nigdy tam nie bylam i tak sie zastanawiam. Kto tam przychodzi? Studenci? Przyszli studenci? (student psa ode mnie nie dostanie!) Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 oj, z kotami się panienka Sisi dogada, w końcu jej uroda wszystkich zauroczyła, więc koty też się zakochają :) Quote
Borówka16 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Magdallena coś kotów nie lubi :D Już 2 kotowe domki odrzuciła...ejj...Magda koty są świetne :) Quote
Akrum Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Borówka16']ejj...Magda koty są świetne :)[/QUOTE] tak, tak :) koty są cudowne, szczególnie jak przyjdą na kolanka i mrrrruczą :) Quote
Marta67 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 popieram :D a moja "księniczka" zamiast zjesć to wytarzała się w LUDZKIEJ kupie! :O śmierdzii teraz ;) Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Marta67']popieram :D a moja "księniczka" zamiast zjesć to wytarzała się w LUDZKIEJ kupie! :O śmierdzii teraz ;)[/QUOTE] Bosh... w stolicy państwa UE tyle ludzkich kup na trawnikach ;) Quote
Madallena Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 A moja ksiezniczka dzisiaj pokazala na co ja stac. leze sobie, odpoczywam po ciezkim dniu i ... cisza w kuchni. Niepokojaca cisza. Podnosze sie ..ide ... i co widze??? Jasnie Ksiezniczka Sisi na stole z talerzy wylizuje resztki miesa!!! Opitolilam ja bardzo, bardzo glosnym FEEEEEEEEEEEEEE i ..uciekla, ale nie do siebie na swoje poslanie, moje lozko, tylko na swoje poslanie do dziecinnych lozek. Co za wiesniara :D:D Quote
Andzike Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='Madallena']i ..uciekla, ale nie do siebie na swoje poslanie, moje lozko, tylko na swoje poslanie do dziecinnych lozek. Co za wiesniara :D:D[/QUOTE] Burak, nie księzniczka ;) Quote
Recommended Posts