Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Andzike']Cholera, od jednego i od drugiego zanim zorientowalyśmy się w ich niecnym procederze ;)

Odmeldowuje się ciotki, bo "gówniany" wątek się tu zrobił :D :D :D śpijcie dobrze ;)[/QUOTE]

Na watku Kropki, ktora robila wylacznie w domu na podlodze tez dlugo poruszalam temat kup :) do momentu az zaczela robic na spacerkach i nie bylo juz o czym pisac :) Ale pierwsza kupa spacerkowa pojawila sie az w temacie! i mshume sie niedobrze zrobilo :)

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madallena']
Nana poszla kiedys na lake ze swoja kolezanka Holy. Wariowaly jak zawsze i w kszaczorki pobiegly. Cisza, spokoj, dziewczyny szaleja. Nagle przybiega szczesliwa nana i ... wokol swojej obrozy ma obroze z kupy. LUDZKIEJ!
Nawet sie nie wytarzala. Kolezanka Holy wpadla na nia, Nana upadla, Holy zaczela sie z nia bawic i Nana obtoczyla szyje w kupie... z orzeszkami jakimis bylo, czy co :D:D[/QUOTE]

Madallena, poszczałam się jak to mówi E-S ;) Orzeszki, to już hardcor ;)

Posted

hahaha ale się temat fajny zrobił :)
widzę, że temat kup się rozwija tak samo, jak rozwijał na wątku Kropki ;)

[quote name='Andzike']Madallena, dobije Cię albo pocieszę ;) Jak mieszkał u mnie Czapi to zastanawiałyśmy się z Magdą, czemu Rudolf przez 3 dni nie zrobił nic konkretnego do kuwety... Trochę dziwił mnie żwirek na dywaniku w pokoju, ale stwierdziłam, że pewnie wyniósł na łapach... O świeta naiwności... ;) Siedzimy kiedyś wieczorem, Rudolf zmierza do łazienki, zaczyna grzebać w żwirku i w tym momencie dwie kudłate mordy z ogonami w górę biegną w podskokach do łazienki... ;) Nie musze chyba dodawać, po co? ;)[/QUOTE]
też tego doświadczyłam :) znaczy moja Pestka :) i moja poprzednia sunia
[*] też...
Musiałam się nieźle namęczyć, żeby oduczyć sunie chodzenia po przysmaki do kuwety...
I powiem tak - jeśli Pesteczka zjadła normalną kocią kupę - no to jakoś to zniosłam, ale ostatnio mój młodszy kocurek dostał rozwolnienie, takie mega śmierdzące i fuj...brzydkie... (oczywiście kocuurek nie zdążył i zrobił to na kłaczasty dywan) no i nasz nowy Bork podszedł do dywanu i na oczach mojego TZa zaczął to lizać...fuj,fuj,fuj...
więc jak zobaczyłam twarz mojego TZa.. - był zielony z obrzydzenia i myślałam, że zaraz puści pawia ;)
no i oczywiście komu zostało sprzątanie tego? mi... a Bork radośnie biegał za mną i chciał jeszcze... jeszcze tak śmierdzących kocich odchodów nie sprzątałam w życiu, a kotów miałam już sporo i wiele widziałam, ale to... to było...na samą myśl, jak sobie to przypomnę, to mi się unosi...

no, żyjecie tam jeszcze??

Posted

rzeczywiście "gówniany" wątek ;)
pocieszę Was, moja księżczniczka (leżąca na poduszkach, kanapach i kolanach choć już się nie mieści :D ) też lubi delektować się kocimi smaczkami :)
w końcu nie dostaje do jedzenia tego co kot, to zje po nim ;)

Posted

Bo te wszystkie nasze księżniczki to wiejskie burki, ot co ;)

Co słychać u byłej księżniczki ? ;) Zjadła dziś coś ciekawego? :P Madallena, miałas wrzucić zdjęcie kupona :D :D :D
(i mshume znów nie zajrzy na wątek...)

Posted

Błagam o pomoc w spłąceniu długu Kory za DT i w dalszym jej opłacaniu .
Kora od prawie roku jest w DT , nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń , nie wiem co robić , nie daje rady sama jej opłacać , jeśli nie uzbieram na spłacenie długu i chociaż części deklaracji Kora trafi do schronu .Błagam o chociaż 1 zł

http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-dług-za-DT-błagam-o-deklaracje-grozi-jej-schron?p=12800297#post12800297

Posted

no ladnie, kolejny gowniany watek i to taki konkret :p

prosze, prosze. Ile kazda na temat kup ma do powiedzienia :D

Kupy nie wstawilam bo nie szlam tamtedy. Moze jutro, Andzike, specjalnie for ju ;)

Posted

Sisi masz w prezencie od ciotki kilka ogłoszeń :)
http://www.eoferty.com.pl/piekna_drobna_sunia_szuka_cudownego_domu_adoptuj_184058.html
[FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT]
www.adopcje.org
[FONT=Times New Roman, serif]www.kupiepsa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.ofertka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.drobny.com.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.ojej.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.anonseogloszenia.pl[/FONT]
www.rozglos.net
www.petsy.pl
[FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.ale.gratka.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.wszystkotujest.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.przylepa.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.zgubiono.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT]
[FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT]

więc teraz Madallena zobaczymy, czy Twoje słowa o tym, że przynoszę psiakom szczęście są prawdziwe :)

Posted

Akrum, dzieki :)

i wiem, ze tak :p

Rany, jaka na sliczna na tych zdjeciach :)

Zrobie Wam zdjecie jutro (bateria mi gdzies zginela od aparatu, jak sprzatalam na przyjazd E-S :D ) jk piekna Ksiezniczka Sisi wyglada po spacerze i wariacjach z Nana na lace. Oczywiscie w czasie deszczu, badz na mokrym podlozu :p

Posted

mamanabank napisał(a):
E-S oddawaj baterię! :-)

Ja tylko ładowarkę do motoroli zabrałam - ale z przyzwoleniem właścicielki bo moją Bugi zżarł a Madallena miała 2.

Marta67 napisał(a):
Co u kopojada? :D

Je-zu-niu ! U KSIĘŻNICZKI przecie, księżniczki, wejdzie domek chętny na wątek i co przeczyta ? Pomyślą, że Madallena chce im wcisnąć nałogowego, obłąkanego swą pasją pożeracza ekskremantów wszelkiego rodzaju ...

Posted

Akrum, nie wiem co Ty masz w sobie :) ale juz wczoraj dzwoniloy dwa pierwsze telefony!
Tylko, ze ze Slaska :)

wiec podsylam im Latke.

nie mam dzisiaj sily wstawiac zdjec... kocham Sisi :) normalnie ja kocham :D

Posted

Madallena napisał(a):
Akrum, nie wiem co Ty masz w sobie :) ale juz wczoraj dzwoniloy dwa pierwsze telefony!
Tylko, ze ze Slaska :)

hihihi... miłość do zwierzaczków i nic więcej :)
a te telefony - to zbieg okoliczności ;)

Posted

Zdjecia wstawie jutro.

Bardzo sie Sisi rozbrykala. Wskakuje na Nane i podgryza ja w pysk warczac przy tym wiejskim "warkiem" jak na wiejskiego burka przystalo :D Nie wiem jak Nana to znosi, ale znosi i to dzielnie :)

Tak samo zachowuje sie na spacerach. Cwaniara jest bo najpierw zacheca do zabawy, zaczepia i jest namolna. Jak ona ma ganiac wszystko jest ok, gorzej jak banda zwierzakow jest berkiem i Sisi ucieka a 3 pozostale ja gonia. Ucieka ucieka, ale ucieka do mamusi :) wskakuje na kolanka i na raczki i dyszy zmeczona,. ale bezpieczna.

Smieszna jest, mowi Wam. A jak odwazna :D

Posted

kurcze Sisi jeszcze nie masz domku ?
Madallena tylko proszę się nie śmiać z pięknego głosiku Księżniczki Sisi ! ja mam jej szczek nagrany więc nikt tu nie będzie wciskać kitu że ma wiejski głosik ! :D