Madallena Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Andzike']Cholera, od jednego i od drugiego zanim zorientowalyśmy się w ich niecnym procederze ;) Odmeldowuje się ciotki, bo "gówniany" wątek się tu zrobił :D :D :D śpijcie dobrze ;)[/QUOTE] Na watku Kropki, ktora robila wylacznie w domu na podlodze tez dlugo poruszalam temat kup :) do momentu az zaczela robic na spacerkach i nie bylo juz o czym pisac :) Ale pierwsza kupa spacerkowa pojawila sie az w temacie! i mshume sie niedobrze zrobilo :) Quote
Andzike Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Madallena'] Nana poszla kiedys na lake ze swoja kolezanka Holy. Wariowaly jak zawsze i w kszaczorki pobiegly. Cisza, spokoj, dziewczyny szaleja. Nagle przybiega szczesliwa nana i ... wokol swojej obrozy ma obroze z kupy. LUDZKIEJ! Nawet sie nie wytarzala. Kolezanka Holy wpadla na nia, Nana upadla, Holy zaczela sie z nia bawic i Nana obtoczyla szyje w kupie... z orzeszkami jakimis bylo, czy co :D:D[/QUOTE] Madallena, poszczałam się jak to mówi E-S ;) Orzeszki, to już hardcor ;) Quote
Akrum Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 hahaha ale się temat fajny zrobił :) widzę, że temat kup się rozwija tak samo, jak rozwijał na wątku Kropki ;) [quote name='Andzike']Madallena, dobije Cię albo pocieszę ;) Jak mieszkał u mnie Czapi to zastanawiałyśmy się z Magdą, czemu Rudolf przez 3 dni nie zrobił nic konkretnego do kuwety... Trochę dziwił mnie żwirek na dywaniku w pokoju, ale stwierdziłam, że pewnie wyniósł na łapach... O świeta naiwności... ;) Siedzimy kiedyś wieczorem, Rudolf zmierza do łazienki, zaczyna grzebać w żwirku i w tym momencie dwie kudłate mordy z ogonami w górę biegną w podskokach do łazienki... ;) Nie musze chyba dodawać, po co? ;)[/QUOTE] też tego doświadczyłam :) znaczy moja Pestka :) i moja poprzednia sunia [*] też... Musiałam się nieźle namęczyć, żeby oduczyć sunie chodzenia po przysmaki do kuwety... I powiem tak - jeśli Pesteczka zjadła normalną kocią kupę - no to jakoś to zniosłam, ale ostatnio mój młodszy kocurek dostał rozwolnienie, takie mega śmierdzące i fuj...brzydkie... (oczywiście kocuurek nie zdążył i zrobił to na kłaczasty dywan) no i nasz nowy Bork podszedł do dywanu i na oczach mojego TZa zaczął to lizać...fuj,fuj,fuj... więc jak zobaczyłam twarz mojego TZa.. - był zielony z obrzydzenia i myślałam, że zaraz puści pawia ;) no i oczywiście komu zostało sprzątanie tego? mi... a Bork radośnie biegał za mną i chciał jeszcze... jeszcze tak śmierdzących kocich odchodów nie sprzątałam w życiu, a kotów miałam już sporo i wiele widziałam, ale to... to było...na samą myśl, jak sobie to przypomnę, to mi się unosi... no, żyjecie tam jeszcze?? Quote
mshume Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja niestety wstrzymam sie z wchodzeniem na wątek Sisi na kilka dni,az temat przycichnie ;) Quote
Marta67 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 rzeczywiście "gówniany" wątek ;) pocieszę Was, moja księżczniczka (leżąca na poduszkach, kanapach i kolanach choć już się nie mieści :D ) też lubi delektować się kocimi smaczkami :) w końcu nie dostaje do jedzenia tego co kot, to zje po nim ;) Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Bo te wszystkie nasze księżniczki to wiejskie burki, ot co ;) Co słychać u byłej księżniczki ? ;) Zjadła dziś coś ciekawego? :P Madallena, miałas wrzucić zdjęcie kupona :D :D :D (i mshume znów nie zajrzy na wątek...) Quote
Tymonka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Błagam o pomoc w spłąceniu długu Kory za DT i w dalszym jej opłacaniu . Kora od prawie roku jest w DT , nie ma żadnego odzewu z ogłoszeń , nie wiem co robić , nie daje rady sama jej opłacać , jeśli nie uzbieram na spłacenie długu i chociaż części deklaracji Kora trafi do schronu .Błagam o chociaż 1 zł http://www.dogomania.pl/threads/144305-Kora-brak-deklaracji-dług-za-DT-błagam-o-deklaracje-grozi-jej-schron?p=12800297#post12800297 Quote
Madallena Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 no ladnie, kolejny gowniany watek i to taki konkret :p prosze, prosze. Ile kazda na temat kup ma do powiedzienia :D Kupy nie wstawilam bo nie szlam tamtedy. Moze jutro, Andzike, specjalnie for ju ;) Quote
Andzike Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Eeee.... jutro już nie będzie świeża ... ;) Dobra, kończe ten gówniany temat :D Co słychać u Sisiolca? Domki walą drzwiami i oknami ? ;) Quote
Madallena Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 dooopa. Nikt nie wali :roll: Po wekendzie wezme sie za jej promocje bo weekend mam ciezki :) Quote
Akrum Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Sisi masz w prezencie od ciotki kilka ogłoszeń :) http://www.eoferty.com.pl/piekna_drobna_sunia_szuka_cudownego_domu_adoptuj_184058.html [FONT=Times New Roman, serif]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] www.adopcje.org [FONT=Times New Roman, serif]www.kupiepsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ofertka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ojej.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pajeczyna.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.pineska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.anonseogloszenia.pl[/FONT] www.rozglos.net www.petsy.pl [FONT=Times New Roman, serif]www.e-zwierzak.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.morusek.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.adpedia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.gumtree.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.mammisia.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ale.gratka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.wszystkotujest.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.przylepa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.zgubiono.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.ogloszenia-24h.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman, serif]www.cafeanimal.pl[/FONT] więc teraz Madallena zobaczymy, czy Twoje słowa o tym, że przynoszę psiakom szczęście są prawdziwe :) Quote
Madallena Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Akrum, dzieki :) i wiem, ze tak :p Rany, jaka na sliczna na tych zdjeciach :) Zrobie Wam zdjecie jutro (bateria mi gdzies zginela od aparatu, jak sprzatalam na przyjazd E-S :D ) jk piekna Ksiezniczka Sisi wyglada po spacerze i wariacjach z Nana na lace. Oczywiscie w czasie deszczu, badz na mokrym podlozu :p Quote
E-S Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 mamanabank napisał(a):E-S oddawaj baterię! :-) Ja tylko ładowarkę do motoroli zabrałam - ale z przyzwoleniem właścicielki bo moją Bugi zżarł a Madallena miała 2. Marta67 napisał(a):Co u kopojada? :D Je-zu-niu ! U KSIĘŻNICZKI przecie, księżniczki, wejdzie domek chętny na wątek i co przeczyta ? Pomyślą, że Madallena chce im wcisnąć nałogowego, obłąkanego swą pasją pożeracza ekskremantów wszelkiego rodzaju ... Quote
Madallena Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Akrum, nie wiem co Ty masz w sobie :) ale juz wczoraj dzwoniloy dwa pierwsze telefony! Tylko, ze ze Slaska :) wiec podsylam im Latke. nie mam dzisiaj sily wstawiac zdjec... kocham Sisi :) normalnie ja kocham :D Quote
Borówka16 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Paula03 napisał(a):Madallena my chcemy zdjęcia Sisi! Chcemy zdjęć ,chcemy zdjęć !!! :D Quote
Akrum Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Madallena napisał(a):Akrum, nie wiem co Ty masz w sobie :) ale juz wczoraj dzwoniloy dwa pierwsze telefony! Tylko, ze ze Slaska :) hihihi... miłość do zwierzaczków i nic więcej :) a te telefony - to zbieg okoliczności ;) Quote
Madallena Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Zdjecia wstawie jutro. Bardzo sie Sisi rozbrykala. Wskakuje na Nane i podgryza ja w pysk warczac przy tym wiejskim "warkiem" jak na wiejskiego burka przystalo :D Nie wiem jak Nana to znosi, ale znosi i to dzielnie :) Tak samo zachowuje sie na spacerach. Cwaniara jest bo najpierw zacheca do zabawy, zaczepia i jest namolna. Jak ona ma ganiac wszystko jest ok, gorzej jak banda zwierzakow jest berkiem i Sisi ucieka a 3 pozostale ja gonia. Ucieka ucieka, ale ucieka do mamusi :) wskakuje na kolanka i na raczki i dyszy zmeczona,. ale bezpieczna. Smieszna jest, mowi Wam. A jak odwazna :D Quote
Aleksandra:) Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 kurcze Sisi jeszcze nie masz domku ? Madallena tylko proszę się nie śmiać z pięknego głosiku Księżniczki Sisi ! ja mam jej szczek nagrany więc nikt tu nie będzie wciskać kitu że ma wiejski głosik ! :D Quote
Marta67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 oj Sissi :D moja Kora zupełnie tak samo ;) zaczepia, podgryza zachęca do zabawy ale potem to zwiewa :D na pewno jej sobie nie zostawisz? :> Quote
Marta67 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 co tak pusto u Księżniczki? Maddalena dawaj zdjęcia :) Quote
Recommended Posts